2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286584 بازدید | 69180 پست
الماس و جیران و بارون و... 😍🥰به بهههه کیه که همچین ترکیب خفنی رو نخواد 🥰😍😄ممنونم همچنین به شما ...

ای خداااا 

همتون رو شوهر من کراش داریدااااااا 

چتوووووونهههههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی اخه چرا باید اینکارو بکنه؟من حس میکنم لحن صحبت لیلیث با یاس فرق دارهسوتی ندیدم تو حرفای لیلیث ول ...

بابا تاپیک مدیریت ۵۰درصد افراد دارن چاخان میکنن انگار ما تو ایران زندگی نمی‌کنیم ،،،،طرف تو دو سال با کلی قسط و قرض کلی پیشرفت کرده مثلا ۵۰درامد بعد ۶۰قسط و اجاره میده ،،،جالب بهترین میخورن بهترین میپوشن بهترینم میگردن،،،ولمون کن چاخان ما اگه ماهی ۵۰هم دربیاریم فقط میتونیم متوسط بخوریم قسط بدیم فقیرانه بگردیم ،،،یا میگن هفته ۵۰۰خرج و میبندیم ،🤬لعنتی اگه فقط نون و تخم مرغ بخوری شاید بشه هفته ۵۰۰،،،،پس نگو بهترین میخوریم،،،،من اونجا ۲۵۰صفحع عقب بودم تو یه تایم کم رسیدم چون پست خیلیا رو اصلا نمیخونم،،،،کاش میشد یواشکی یع تاپیک مدیریت میزد رویا ،،،،یا کاش تاپیک ساغر با همون جو دوست داشتنی ادامه داشت

خدایا بیست و چهار ساعت منو سی و شیش ساعت کن میام سایت، کارام از دستم در می‌ره میرم سر کارام، سایت از ...

جمع کنید بابا،🤬همش شما رو هم و رو تخت تصور میکنم حالم بد میشه،🤮کاش مرد بودی حداقل خودم راهنماییتم میکردم

سلامفصل یک جوکر، زخم کاری اگه فصل 1و2 رو دیدی پوست شیر، مرداب ،گناه فرشته، داریوش ،اکازیون.دفتر یادد ...

سیاوش خاک تو سر که نصفه ولش کردن ،،،،دفترچه یادداشت خیلی چرت بود،،،،پوست شیر و خیلی دوس داشتم 

من اصلا اهل فیلم هندی نیستم و نمیبینم ولی فیلم پیکی واقعا خوب بود 😊خیلی واقع بینانه به مساله دین پ ...

پیکی همون که از فضا میاد دو نفر دارن تو ماشین یه کارایی میکنن ماشین تکون تکون میخوره ؟؟؟؟

بابا تاپیک مدیریت ۵۰درصد افراد دارن چاخان میکنن انگار ما تو ایران زندگی نمی‌کنیم ،،،،طرف تو دو سال ب ...

اره اینو راست میگی

بخدا من خودم خیلی حواسم به مخارجمون هست مخصوصا امسال که سرویس شدیم رسما

بعد یه مدت برگشتم تاپیک مدیریت روهم همزمان با اینجا میخوندم واقعا حس کردم یه جای زندگی من میلنگه

اکثرا میگن مثلا با ماهی ۲۵ حقوق امسال تازه تو ۵ سال خونه دارم ماشین دارم زمین دارم مسافرت آنچنانی خوردو خوراک آنچنانی بدون هیچ پشتوانه از صفرم شروع کردم

والا ما ۱۰ ساله ازدواج کردیم واقعا هم از صفر شروع کردیم همسرم هیچی نداشت خودمم همینطور

تازه هردو شاغل بودیم الان یه آپارتمان ۱۰۰ متری داریم و یه ماشین که تازه دوماه دیگه اگه تحویل بدن

هرچی هم مخفی داشتم و آشکار دادیم به افزایش ماشین

الان فقط ۱۰ گرم مخفی دارم

نه خوردو خوراک انچنانی داریم نه مسافرت

مسافرت رفتیم ولی اقتصادی

منظورم این نیست نخوریما نه سعی میکنم همه چیز بخرم مخصوصا میوه و آجیل و گوشت ولی والا خیلی عالی هم نیستیم هر وعده گوشت باشه یا غذای بیرون شاید ماهی یکبار

یه جای کار واقعا میلنگه یا واسه ما یا واسه اونا

بابا تاپیک مدیریت ۵۰درصد افراد دارن چاخان میکنن انگار ما تو ایران زندگی نمی‌کنیم ،،،،طرف تو دو سال ب ...

اره والا

اصلا جور درنمیاد

آدم احساس کمبود می‌کنه اونورومیخونه

مام تو این هشت سال یه خونه ویه ماشین داریم وکمی پس انداز،

الان بیشتر حقوقا بین ۲۰تا۳۰هست ،

بااین پول مگه میشه لاکچری زندگی کرد🤔

پس انداز کرد،خونه وزمین وماشین اضافه خرید؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مثل من... همه نوع لباس براش میبرم 😄چه مهمون بیاد چه مهمونی یهویی بخوایم بریم لباس داره اگه خارج از ...

من تابستون یه کلاه و بلوز و شلوار کلفت یه نازک تر دارم تو ساکش وقتی بریم ییلاق یا جائیکه احتمال داره سرد بشه