2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286945 بازدید | 69190 پست
ایدهه از دعوا که بهتره😁😁😁 آره خدایی میگم😁😁😁😁😁

من تاحالا نگفتم بهش🤣

فقط روزی هزاروپونصدبارمیگم ببین تو چیکارکردی من سرراهت قرارگرفتم😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایدهه از دعوا که بهتره😁😁😁 آره خدایی میگم😁😁😁😁😁

جیران شما باز کادو میگرفتی بین خودتون 

جاری خواهرم کادو میگرفت کیک و دیزاین و مهمان ...بعد خودشم میرفت بیرون 

به شوهرش میگفت من نه برمیگردم تو خونه باش مهمونا بیان منو سورپرایز کن 

وای انقد من میخندیدم به این کاراش 

شوهرشم همیشه لوش میداد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من تاحالا نگفتم بهش🤣فقط روزی هزاروپونصدبارمیگم ببین تو چیکارکردی من سرراهت قرارگرفتم😅

هر زندگی ای یه فرمولی داره 

جسارت به همسر شما نمیکنم،چون اصلا نمیشناسمشون 

به بعضی ها نباید گفت، خیلی عذر میخواهم دچار توهم میشن 

به بعضی ها حتما باید گفت 

ببین ما خودمون با شنیدن حرفهای خوب، حسمون خوب میشه 

مرد هم همینه 

مثلا اگه شوهرم روزی هزار بار بگه ببین چی کار کردی من سر راهت اومدم خب خدایی یجوری میشم😁😁😁😁 

ولی بهم بگه من چه خوشبختم که تو رو دارم، خب اصلا موم میشم 

به شرط داشتن جنبه، مردها خیلی در مقابل تعریف و تمجید واکنش خوب نشون میدن. این حس خوب رو از خودتون و ایشون دریغ نکن.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
جیران شما باز کادو میگرفتی بین خودتون جاری خواهرم کادو میگرفت کیک و دیزاین و مهمان ...بعد خودشم میرف ...

چه بامزه😁😁😁😁 اون می‌خواسته بقیه فکر کنن همسرش این کار رو کرده 

دلم گرفت 

کاش شوهرش نیاز عاطفیش رو میدید🥲 

کاش نه برای تظاهر جلوی بقیه، برای دل خودش این مشکل رو حل میکرد. 

اون موقع ها همسرم مثل این موقع‌ها😁 سرش شلوغ بود. من مراسم رو تا جایی که بتونم برگزار میکنم، میخاستم غصه نخورم، این حرکت رو زدم. خب همسرم کلا سالگرد ازدواجمون رو فراموش کرده بود. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
هر زندگی ای یه فرمولی داره جسارت به همسر شما نمیکنم،چون اصلا نمیشناسمشون به بعضی ها نباید گفت، خیلی ...

اره میدونم عزیزم

شوخی کردم انقدرام نمیگم

همسر منم مرد بدی نیس

بالاخره اینو میدونیم که هیچکس کامل نیس😉

میدونم بشنوه خوشحال میشه،ولی خودشم می‌دونه من زیاد اهل حرفای عاشقانه زدن نیستم😊

انقدر اون گفته بهم که عادت کردم،گاهیم که نمیگه من یادآوری میکنم بهش😅من شنونده خوبیم تو حرفای عاطفی،

سالی  دوسه بار ازش تعریف میکنم که اونم باید به وجد بیام ازکاراش😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

منم یه پیاماشونو یکم برام مشکوک بود ولی خب اصلا اهمیتی نداره برام چون چندبار یاس گفته بچه های دورهمی ...

دقیقاااا

جیران که ما خیلی وقته میشناسیم 😎

و همیشه شوخ هست این کاربراش پیام ها رو به زور جواب میده حالا چند تا دلشته باشه😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
چند سال پیش برای سالگرد عروسیمون رفتم از طرف شوهرم برای خودم کادو گرفتم در شرایطی که اصلا روحش هم خب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا خیرت بده دختر با این تعریفات بیشتر بگووو منو هم تگ کن بیام بخونم 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی باحالی😍😍😘😘🥰🥰

چه بامزه😁😁😁😁 اون می‌خواسته بقیه فکر کنن همسرش این کار رو کرده دلم گرفت کاش شوهرش نیاز عاطفیش رو ...

جیران ما همیشه خدا انگار که به عمد باشه ولی خدایی نبوده😅😅😅 شوهرم تمام مناسبت ها در اون تاریخ نبود😐و ما همیشه یا پیشواز میرفتیم یا پسرفت🤣 باید مراسم ها رو برگزار میکردیم..... ولی از وقتی اومدیم اینجا فعلا موفق شدیم تولد دخترم فقط بگیرم اون هم به خاطر ماه محرم و صفر رفتیم پیشواز😅

ببینیم بقیه مراسم ها رو چطور میتونیم برگزار کنیم سر تاریخ یا نه.

خداروشکر ماموریت با موفقیت انجام شد😁😁😁😁😁😁

جیران اینها رو مینویسی هاااا من الان عذاب وجدان گرفتم 😅😅

وسط جلسه کشوندمش الان داره میاد خونه بچه رو بگیره (بچه مریضه نمیتونم ببرم با خودم بیرون) برم آرایشگاه🤣🤣.... ولی در عوضش میرم بعد آرایشگاه نون میگیرم  تا عذاب وجدانه رو بشوره ببره. 😎

قبوله یا نه؟ 

خانومای شمالی یه سوال داشتمقیمت یه خونه روستایی چنده؟ سند داشته باشه ازینا که یه حیاط کوچیکم داره مم ...

بستگی داره کجای شمال و چه روستایی باشه...ولی حدودا متری۵تا۲۰ حساب کن پُرِ پُر.شهر مد نظر رو تو شیپور سرچ کن قیمتا میاد دستت. ولی با۱تا۱۵۰۰میتونی یه خونه ی جمع وجور وخوب بخری‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️