2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224152 بازدید | 63256 پست
@لیلیثث لیلیثث جان عزیزم یه سوالی هم داشتم دیگه اون طرف نپرسیدم چون بچه ها حق دارند میگن درد دل نکن ...

عزیزم من تاحالا خواننده خاموش بودم و پیامی نذاشتم ولی دلم نیومد جوابی ندم

عزیزم اینقدر ساده نباش

ب هیچ وجه خرج نکن 

ان شااله مادرت همیشه سالم باشه ولی روزی ک دورازجونش بخواد تنهات بذاره اصلا خرج نکن

مگه موظفی شکم فامیل سیر کنی

اصصصلا هم زشت نیس

خودت رو عزادارمیبینی ن میزبان و اشپز

چی میخاد بد باشه برای کی؟؟؟

اصلا بذار یه شهر پشت سرت حرف بزنن مگه اهمیت داره

بقول خودت از خواهربرادر بهت خیری نرسیده میخاد از فامیل خیر برسه ک نگران حرفا پشت سرت باشی

درصمن اگه بد باشه هم بیشتر برای داداشات بده

چون بیشترین وظایف در عرف جامعه پسر ب گردن داره بعد فوت والدین

یادت نره این خود تویی ک اجازه میدی چجوری باهات رفتار بشه چجوری ازت سواستفاده بشه

همه چیز بستگی ب خودت داره

ب ندای درونت توجه کن ن انتظارات بیخود و پوچ دیگران

جااااااان .عزیزم اونی که کنارته هم هنوز نی نی هست حالا یکم بزرگتره 😂تصور کن بچه چهل روزه هم داری مه ...

تصورش هم ترسناکه🤕🤕🤕🤕پشیمون شدم. 😆😆پسر من مرد شده دیگه😍😍😍دیشب مهمون داشتم دوست نداشت برن عصبانی شد با بغض سرشون داد میزد بشین. 😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاییز جان با کی رک باشم؟ خواهر برادرم که میبینند من ندارم....میگم که ندارمفامیل هم واقعا دوست ندارم ...

چطور خواهر زاده و برادر زاده شما همچین رفتاری رو با شما دارند 

اما شما عید ها خودت رو به آب و آتیش میزنی که عیدی زیاد بهشون بدی 

یادمه برای نوروز دوستان بهت گفتند آنقدر هدیه نده شما گفتی هر خانواده ای یک رسمی داره 

رسم اینه یک طرف برای عروسی و عیدی کمر خودش رو بشکونه 

طرف دیگه دل بشکونه؟؟؟؟!!!!!؟؟؟!!!........

تصورش هم ترسناکه🤕🤕🤕🤕پشیمون شدم. 😆😆پسر من مرد شده دیگه😍😍😍دیشب مهمون داشتم دوست نداشت برن عصب ...

اینقدر من بدم میومد بچه به مهمون گیر بده بشینه،🤬الان یکی گیرم افتاده مهمون که میاد خونه نمیزاره بره هیچی،،،بیرون رفتنی یه اشنا ببینه من باهاش سلام کنم دیگه تمومممم میگه تو رو خدا بیا بریم خونمون،،،،من گناه دارم بیا خونمون،😮😮 صدبار گفتم وزه خانوم صدات در نیاد انگار نه انگار،،،همش متوسله به مردم که بیان خونه ما،،،،شده کپی باباش

ماشاالله بهش اخی شب بیدار بوده دیگه بچه روز رو غش کرده حالا یکم بعد ساعات روز بیداریش بیشتر میشه نار ...

اره دیگه روزها خواب شبها بیدار 

تو یه ساختمان هستن با واحد های جدا 

یکیشون هم کلا محله دیگه س

اینقدر من بدم میومد بچه به مهمون گیر بده بشینه،🤬الان یکی گیرم افتاده مهمون که میاد خونه نمیزاره بره ...

اخیییی.. خوب مهمون دوست داره بچه😍😍. اینا بچه داشتن باهاش بازی می‌کرد خوشش اومد.. الان بیدار شده اسم بچه رو صدا میکنه میگه نیست. تمام خونه رو گشت حتی زیر مبل🤣🤣🤣انگار اونجا جا میشه🥴واسه هرکسی گریه نمیکنه. 

سلام روکین جان احتمالا شما منو نشناسی اما منکه میشناسمت 😄بیا یه کاری کن .ببین شهر ماهم همین رسم و ر ...

و باااااززز هم مهسان دانا 

آفرین بهت 

من از دیشب که پست روکین رو خوندم فقط حرص خوردم ولی راهکاری نداشتم که آبرومندانه هم باشه چون روکین جان بسیار اهل مراعات و رعایت ادب هم هست 

مهسان ما اینجا برا مراسم ختم صندوق داریم همیشع 

یعنی ماهانه و هفتگی کل فامیل و اهل طایفه پول می ریزن 

جز اون هم تو مراسم ختم همههه پاکت میدن 

یعنی نه تنها هزینه ها رو پوشش میده خیلی وقتا اضافه هم می مونه 

اصلا خانواده عزا دار نمی دونن شام و نهار چطوری تهیه میشه غم از دست دادن عزیز براشون کافیه 

تمام خریدها و پخت و پز رو اطرافیان انجام میدن 

تعحب کردم از این وضعیت 

تو چقد مهمون نواز وسفره داری🥺🥺🥺😍😍😍حس خوبی بهت دارم🫂🫂🫂🫂یه لحظه تصور که اینایی که گفتی رو😍

نه بابااااا اینجوری هم نیست بخدا😂😂

قربونت برم تو خوبی همه چیز رو خوب می بینی

و باااااززز هم مهسان دانا آفرین بهت من از دیشب که پست روکین رو خوندم فقط حرص خوردم ولی راهکاری نداشت ...

چه کار خوبیه 

طرف همسرمم تعیین میکنن مثلا درجه یکها انقدر بدن

درجه دو ها انقدر

اوایل برام ناملموس بود ولی الان اوکیه

چه کار خوبیه طرف همسرمم تعیین میکنن مثلا درجه یکها انقدر بدندرجه دو ها انقدراوایل برام ناملموس بود و ...

خیییلی خوبه 

اصلا همچین دغدغه ای ما اینجا نداریم 

مثلا الان ما در حالت عادی یه مقدار پول ناچیز همه پرداخت میکنن دیکه همین پول های ریز خدایی نکرده کسی از طایفه فوت بشع کلللی پول جم شده هزینه ها رو پوشش میده 

اصلااا هم اینجور نیس هرکی بره بمونه 

خونه نزدیک باشع شام و نهار نمی مونه  

تصورش هم ترسناکه🤕🤕🤕🤕پشیمون شدم. 😆😆پسر من مرد شده دیگه😍😍😍دیشب مهمون داشتم دوست نداشت برن عصب ...

نگا چقد سریع چشاتو باز کردم پشیمون شدی 🤣🤣

اخی خدااا 

خودمون هزار سال پیش که بچه بودیم و همش تو کوچه و بازی ...بازم مهمون میومد نمیزاشتیم بره 

بچه های الان که واقعا حق دارن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
و باااااززز هم مهسان دانا آفرین بهت من از دیشب که پست روکین رو خوندم فقط حرص خوردم ولی راهکاری نداشت ...

اولا خوشگل جان اذیت نکن چوبکاری نکن 

بعد چه خوب واقعا که صندوق خیر و شر باشه 

ولی خب شهرای بزرگ و فامیل دور ازهم یکم سخته 

شهرستان ما هم رسم هست که قند روغن برنج ..میبرن یا مثلا پونصد تومن یک تومن هدیه میارن اما فقط برا یه عده خاصی مثلا طرف بچه زیر پونزده سال داشته باشه یا مرگ ناگهانی جوانی باشه ..که الان همینم داره حذف میشه زیر کارت دعوتا مینویسن از پذیرش هدایا و پرده و..معذوریم 

واقعا کمر شکن هست 

عزیزی از جمع خانواده کم شده مثلا دختر پسرش ..میخوان دو ساعت بشینن گریه و عزاداری کنن باید یکسره حواست یه خرید و پذیرایی باشه 

یه فیلمی بود باباشون مرد هیچی پول نداشتن حتی برا خاکسپاری ...اسمش یادم نیس 

اون واقعیت رو نشون میداد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....