2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1210379 بازدید | 62600 پست
ولی من دو سه تا همکار کرد داشتم بی معرفت و … بودنیکیش که قشنگگگ از ریشه میزد ادموراستش من خاطره خوشی ...

من و اون یکی خواهرم هر دو با غرب کشوری ازدواج کردیم 

نمیخوام بازش کنم ولی اگر دختر داشتم به غرب کشوری نمی‌دم

خواهرم همیشه میگه دختر از ترکان بگیرید ولی موقع شوهر دادن به مازندرانی ها شوهر بدید

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهران وحشناک گرم نیستقابل تحملهشماله که شرجیهجنوبم همینهمن هوای تهرانو دوست دارم🥹هر چند رفته رفته ف ...

ماپارسال وامسال عید اومدیم،هوای اوایل فروردینش مثل خرداده ماست😅بخاطر این میگم گرم،

اره دیگه پاییز وزمستونای قدیم نیس🥹

خواهر من عروس ترک هاست عروس بزرگه هم نیستا پر جمعیت هم هستن خواهر من جزو عروسای کوچیکه و عروس بزرگ ه ...

اره چقدر شبیه همین خونواده های ترک🥹

اینو خوندم  بغض کردم،

من تمام طلاهاموحتی حلقه ازدواجمون سریه کاری فروختم،

وقتی مادرشوهرش خواهر شوهرم فهمیدن خییییلی ناراحت شدن،حتی مادرشوهرم فشارخونش رفت بالا و...

کلی شاکی شدن از همسرم،بااینکه من گفتم به میل خودم فروختم،

یه سال هر مراسمی دعوت می‌شدیم این دوتا عزا می‌گرفتم حالا فلانی  طلاچی میخاد بندازه جلو چشم مردم😅آبرومون می‌ره و...حتی چندبار اصراااار که طلای اونا رو استفاده کنم،قبول نکردم

تاجایی که مادرشوهرش گفت بریم نقره بخر باز قبول نکردم پیش خودم گفتم شاید همسرم چشمش عادت کنه بگه داری دیگه نخره😉🤣

خلاصه که یه ساله تماااااام کلی حرف شنید ازشون تا پارسال خرید،گفت از دست تو نه، از دست مادوخواهرخودمیه نفس راحت میکشم🤣

مااگه حرفمون بشه (که تواین چندسال شاید دوسه بار متوجه سرسنگینی من شده باشن)همیشه پشت منن نه پسر خودشون

این باعث میشه آدم خواه ناخواه احترام بزاره😊

بله عزیزم یکی از نشونه هاش خس خسِو اینکه راحت نمیتونه بخوابه هی بیدار میشه بی تابی میکنهمن وقت و هزی ...

عزیزم تا چند ماهگی ادامه داشت رفلاکسش؟

کولیک هم داشت؟

دکتر تهران دقیقا چه راهکاری داد بهتون؟اگر لطف کنید بهم بگید.الان غروب از بس گریه کرد سر درد گرفتم.دلم ریش شد براش.خودم منتظرم برگردم و ببرمش دکتر.اینجایی که هستم هیچ دکتری نداره.

خس خس کردن یعنی شیر برمیگرده به نای..خدایی نکرده بمونه میاره تو ریه وعفونت ایجاد می‌کنه🥲خوابیده شیر ...

نمیدونم بخدا چکار کنم دیگه😭کارم شده استرس و فکر و خیال

خودمم میترسم بره تو ریه اش

سلام عزیزم قدم تو رسیده مبارک پسر منم خیلی شیر می پریدگلوش بعدش علایم دیگه ای هم نشون داد بردم دکتر ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم🌹🌹💞💞

ببخشید عزیزم شما برای رفلاکس پسرتون چکار کردید؟

ولی من دو سه تا همکار کرد داشتم بی معرفت و … بودنیکیش که قشنگگگ از ریشه میزد ادموراستش من خاطره خوشی ...

توی محیط کار مخصوصا خانمها اصلا هوای همو ندارن

کلا میخوان خودی نشون بدن

و بگن فلانی بده من خوبم

یه درصد خیلی  کمی هم که با عشوه های ابکی سعی داشتن بقیه رو جلو بزنن 

میشه گفت ۹۰ درصد خانم ها تو محیط کار چشم دیدن همو ندارن😅😅😅😅

ولی من قبلا هم گفتم خوب و بد ربطی به زبان و قومیت نداره

تعداد کردهایی که دیدم زیاد نبوده 

ولی رفتار خوبی داشتن

شاید اگر با تعداد زیادی برخورد داشتم 

برخوردهای متفاوتی میدیدم

همونطور که خودم هم بدی دارم ،هم خوبی

نه مهسا جان متأسفانه چون دفع زیاد داره باز نمیزارمبعد الان دیدم قرمز شده😭😭😭

با آب بشورش حتما اصلا دستمال مرطوب استفاده نکن.. پماد کالاندولا نارنجی بزن مثل آب رو اتیشه.