2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1199372 بازدید | 61835 پست
همسرت سپرده هرکاری کردن به خودمون بگید چرا باز زدتش

خوب یادته 

باز خانم معلمشون از دست بچه ها شاکی شده رفته ناظم رو اورده ولی نه اون ناظم قبلی 

اینم بدون توجه که کی چیکار کرده زده تو گوش حسین 

مثل اینکه سر کلاس هنر اجازه میگیرن که بازی کنن خانم هم اجازه میده 

سه نفری بازی میکردن دوتاشون باهم دعواشون میشه 

خانم هم ناظم رو صدا میزنه اون عوضی هم حسین رو همراه اون دو نفر تنبیه میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفت قالی کرمان رو از روی نارین من ساختن زلیخا برای یوسف جوان شد، نارین با عشقش منو جوون می‌کنه خودش ...

بحث های اخیر رو خوندم اومدم یکم پز بدم

همسرم مثل پسر خاله ی کلاه قرمزی مدام میگه نون بخرم 😂😂

علاقه مند به انواع نون هم هست 😎😎

بچه ها خدایی نظرتون چیه در مورد این سیلی که زده به صورت پسرم؟؟مدیر که کلی معذرت خواهی کرد گفت خودم پ ...

معلومه که کافی نیست اینطور که معلومه قبلا این غلطو کرده اگه دهنشو سرویس میکردی دوباره غلط اضافی نمیکرد🔪🔪🔪  به بچه هات زبون بده بگو نترسن از حقشون دفاع کنن بدونن شما بالاخواشونین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سری اول اگه محکم برخورد میکردی باز بچت این حسو نمیگرفت 🥺یه سیلی مهم نیس مهم شخصیت بچت هس که همه فکر ...

مهسان سری اول هردو من و پدرش رفتیم مدرسه ولی خیلی مودبانه مطرح کردیم اونا هم کلللی عذر خواهی کردن 

هم خانم معلم هم ناطم هم مدیر 

الان یه ناظم دیگه س 

تازه با مدیر حرف میزدم گفت فقط توروخدا فردا میایدمدرسه دادو بیداد نکنید گفتم اتفاقا میکنم اونسری مودبانه مطرح کردم ولی فایده نداشته 

بعد دوباره صحبت کرد و معذرت خواهی

معلومه که کافی نیست اینطور که معلومه قبلا این غلطو کرده اگه دهنشو سرویس میکردی دوباره غلط اضافی نمیک ...

باباشون بهشون میگه اگه کسی از معلم ها دست روت بلند کرد مدرسه رو ول کن بیا خونه 

ولی من موافق این روش نیستم 

خوب یادته باز خانم معلمشون از دست بچه ها شاکی شده رفته ناظم رو اورده ولی نه اون ناظم قبلی اینم بدون ...

اصلا هرکاری بکنن حق کتک زدن ندارن 

نارین اگه میخوای عزت نفس و اعتماد به نفس بچه هات حفظ کنی فردا نفرست مدرسه 

یه ساعت بعد از شروع کلاس باخودت برید 

حتما سفت و سخت پیگیری کن و مثلا بگو بار اول بخشیدم اینبار شکایت میکنم 

ای بابا 

درسته باید نظم رو رعایت کنن دعوا نکنن اما خب ناظم هم که بلانسبت وحشی بازی دراورده الان اومده مثلا ادب کنه بدترین کار رو جلو همه انجام داده که

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ناظم زده تو گوش حسینمیگه تا زنگ آخر گوشم صدا میداد

چرا همون موقع بهت زنگ نزد قشقرق به پا میکرد خب🥺  ناری فردا پیگیری کن سر کتاب ندادن پسرم ترکوندمشون این که زدن هست....

ققنوس جان تو فکرش هم هستم فقط میترسم با بچه ها چپ کنن دوست دارم بچه هام محبوب باشن

چپ چی ؟نارین برعکس بهتر هواشونو دارن 

من از تجربه ام گفتم 

همچین بچم رو احترام میزارن بیا و ببین

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
باباشون بهشون میگه اگه کسی از معلم ها دست روت بلند کرد مدرسه رو ول کن بیا خونه ولی من موافق این روش ...

نه باباش درست میگه دستشون هرزه که رو بچه ی مردم بلند میشه باید دستشون کوتاه شه همون جا میرفت دفتر میگفت حالم بده زنگ بزنین به خونوادم بیان.... 

اینا نباید بزنن یعنی چی خدای نکرده یه بچه ای مشکلی داشته باشه وبااون ضربه دورازجون اتفاقی بیفته...فردا برین مدرسه با معلمش هم برخورد کن بگو براچی جلوی ناظم رو نگرفت مثل اینکه براشون عادیه حالا پسر تو اومده گفته بعضی از بچه ها از خونوادشون میترسن نمیگن اینا دستیشون کشیده نشده

چرا همون موقع بهت زنگ نزد قشقرق به پا میکرد خب🥺 ناری فردا پیگیری کن سر کتاب ندادن پسرم ترکوندمشون ...

کی زنگ بزنه؟؟پسرم؟؟تلفن از کجا بیاره

بچه کوچیک رو یه مرد گنده بزنه دیگه جرات نداره بره دفتر درخواست تلفن زدن کنه که

ققنوس جان تو فکرش هم هستم فقط میترسم با بچه ها چپ کنن دوست دارم بچه هام محبوب باشن

این محبوبیت نیست این مهرطلبیه مثلا جلو معلمی که سال بعد یا چندسال دیگه نمیبینتش محبوب شه که چی شه؟؟؟ اون سیلی و ضربه به عزت نفسش چجوری میخواد جبران شه؟ شوهرمن هنوزم که هنوزه از کتکی که خورده میگه....میگه از درس بدم اومده بود بااینکه خیلی باهوش بود هم آی کیو هم ایکیوش عالیه...

بچه درسش رو میخونه ونمره میگیره وتمام