2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1198611 بازدید | 61762 پست
شخصیت آرتمیس در روانشناسیکهن الگوی آرتمیس (Artemis) که به آن دیانا (Diana) هم گفته می شود، یک کهن ا ...

ویژگی های کلی کهن الگوی آرتمیس چیست؟

کهن الگو آرتمیس، الهه طبیعت است. آرتمیس زنی آزاد و با اراده است که تمایل دارد به دور از هر قید و بندی و مستقلانه به انجام فعالیت های مختلف بپردازد. کهن الگوی آرتمیس در یک کلام دوست دار فعالیت بیرون از خانه و در جامعه است.

کهن الگوی آرتمیس، بی پروا و ریسک پذیر است؛ بر دل خطرها رفته و اهل عمل است. تمایل به حادثه جویی در این کهن الگو دیده می شود. این زنان تمایل زیادی به ورزش کردن دارند و ورزشکاران خوبی هستند. آن ها از نظر ظاهری جذاب هستند اما میل و شور جنسی در آن ها کم است.

کهن الگوی آرتمیس مظهر خود مختاری است؛ او به صورت فعالانه اهداف خود را پیگیری می کند و تمرکز چندانی بر عشقو عاشقی ندارد. او عاشق پوشیدن کفش های کتانی به جای کفش های زنانه و حفظ راحتی خود است. او به نسبت دیگر زنان خشم شدیدتری را از خود نشان می دهد، غیر قابل دسترس تر است، قاطعیت بیشتری دارد و ممکن است کمی بی رحم دیده شود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویژگی های کلی کهن الگوی آرتمیس چیست؟کهن الگو آرتمیس، الهه طبیعت است. آرتمیس زنی آزاد و با اراده است ...

کپی کردنش خیلی طول میکشه

ققنوس

ماری و من و رها فعلا آرتمیس بودیم

جیرانم قطعا هست

برای من به جز قسمت شغلها، تقریبا همش درست بود

سایت esanaj دات ir کامل نوشته 

بچه ها خدایی نظرتون چیه در مورد این سیلی که زده به صورت پسرم؟؟

مدیر که کلی معذرت خواهی کرد 

گفت خودم پیگیری میکنم ولی به نظرم کافی نیس 

بهش گفتم همه حرفای منو همین الان زنگ بزنید بهش بگید 

من فردا میام هم ببینم به چه حقی تو صورت بچه مردم میزنه

بچه ها خدایی نظرتون چیه در مورد این سیلی که زده به صورت پسرم؟؟مدیر که کلی معذرت خواهی کرد گفت خودم پ ...

چی شده کی زده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
باید پیگیر باشی نارینمن هنوز در عجبم مگه الانم بچه ها رو تنبیه بدنی میکنن؟

منم تو همین موندم گفتمش این آقا مال کدوم قرنه کدوم دهکوره؟؟

البته اون آقا از اون طایفه هایی هست که بی فرهنگی و بی شعوریشون شهره خاص و عامه 

اتفاقا بهش اینم گفتم 🤣🤣🤣

گفتم این آقا بااین فامیل و طایفه دیگه مشخصه چه بی فرهنگیه ولی من ادبش میکنم 

بچه ها خدایی نظرتون چیه در مورد این سیلی که زده به صورت پسرم؟؟مدیر که کلی معذرت خواهی کرد گفت خودم پ ...

سری اول اگه محکم برخورد میکردی باز بچت این حسو نمیگرفت 🥺

یه سیلی مهم نیس 

مهم شخصیت بچت هس که همه فکر میکنن مجازن تنبیه کنن .حتما پدرش رو بفرست مدرسه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

همسرت سپرده هرکاری کردن به خودمون بگید 

چرا باز زدتش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اونم چجوووووررر یکیش با چشم گریون اومده خونه بازم ناظم غلط زیادی کرده زده تو گوشش (ایندفه یکی از ناظ ...

به چه اجازه ای زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما برو همسرت هم بیاد جفتتون دهنشو سرویس کنین شده تا شکایت هم پیش برو من به پسرم گفتم کسی اجازه نداره تو مدرسه دستش بهت بخوره حتی مدیر و دارو دستش... گفتم دست بهت زدن یا اگه توهین کردن سیخ وایستا بگو همین الان تا بابا مامانم نیان نمیرم سر کلاس.خیلی قاطی کردم ناری حتما برو خواهش میکنم برو مدرسه ما به بچمون تو میگیم شب میترکیم از عذاب وجدان اینا دستشون بخوره به بچه!!!! 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️