2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180870 بازدید | 60540 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داره رادمانباجون نمی ذاره آب تو دلش تکون بخوره😍😍

😍😍😍

دیفن این تبلیغ چرم مشهدو دیدی تا 70درصد...تو حراج کفشاش زیر 8 میلیون نیست.چند تا از بوتاس خیلی قشنگه 12 13 میلیونه🥴🥴

2805
جالبه منم دلم پاچه میخواد ولی نمیگم فک میکردم برای بارداری بد باشع و تو یه روز دوتا بطری دوغ خوردم ...

عزیزززم چه جالب 

نه بابا کله پاچه خیلی هم خوبه حتما بخور اینقد بهت جون میده که نگووو 

دوغ هم عالیه بچه های من به دنیا اومدن اینقد سفییید بودن 😍😍

ولی من از حالا بهت میگم بچت پسره 

هرکی دیدم کله پاچه هوس کرده پسر بوده

البته بهم نخندیناااا  اینجوری حس کردم😅

عزیزززم چه جالب نه بابا کله پاچه خیلی هم خوبه حتما بخور اینقد بهت جون میده که نگووو دوغ هم عالیه بچه ...

نارین جدی پسر بزرگ من هم که توی بارداری همش ویار دوغ داشتم به دنیا اومد خیلی خیلی سفید بود و الان هم پوست سفید و صافی داره اون قدر که دخترم که پوستش تقریبا گندمی هست میگه مامان چرا پوست امیرحسین این قدر سفید و صافه ؟ 🥰🥰🥰🥰🥰

من هوس خاصی نداشتم،فقط کیوی پررررنمک🤣🤣وای من تا ۵ماهگی هرچی می‌خوردم🥴😰🤢🤮از گرسنگی گریه میکردم، ...

۵ماه که عالیه

دوقلوها که تا دوماه بعد زایمان هم ادامه داشت 

دقیقااا من درو باز میکردن بهشون میگفتم برید اونور تا بیام تو 

نزدیکم نشید فقطم از گشنگی گریع میکردم اونم زااار زاااررر 

برا دوقلوهااا تا ۵ماه فقطططط نون و دوغ و خیار و فست فود رو میتونستم راحت بخورم که البته بعدش بالا میاوردم 

بقیه غذاها رو اصلا 

بعدش یه چندتا چیز دیگه اضافه شد به منوی غذایی 

ولی نه مرغ نه گوشت نه برنج نه ماکارونی اصلااا 

روزی ۵ یا ۶بار هم بالا میاوردم 

بااینکه کلللی قرص و امپول ضدتهوع هم مصرف میکردم 

اینااا که اصلااااا هیییچ از لحاظ روحی به قدری عصبی افسرده و پرخاشگر میشدم که نگم برات 

انگار دیووونه بودم بخدا 

میرفتم خونه خواهرم می موندم هم دستور که اینو میحام اونو میخام اونم دستوری و با بداخلاقی🤣🤣�

یعنی خودمم موندم چجوری اطرافیانم تحملم میکرد

۵ماه که عالیه دوقلوها که تا دوماه بعد زایمان هم ادامه داشت دقیقااا من درو باز میکردن بهشون میگفتم بر ...

نوشته ها و جمله هام جابه جا شدن دیگه خودتون زحمت ویرایش رو بکشید😁

آخخخخخخخ من سیررابی میخوردم خواهرشوهرم پایین درست کرده بودمن نمیدونستم توبالکن واستاده بودم هی تو دل ...

بفرمااا تو هم که کله پاچه دوس داشتی بچت پسره 

دوغ هم مامان سبحان سر پسرش دوس داشت

بجع ابی آسمانی پسره😁😁😁

۵ماه که عالیه دوقلوها که تا دوماه بعد زایمان هم ادامه داشت دقیقااا من درو باز میکردن بهشون میگفتم بر ...

واییی تووضعت ازمنم خرابتربود😂😂😂

میدونستم دیگه خیلی از این بی اعصابیا دسته خودآدم نیس😉

ولی چی کشیدن از دستت🤣🤣

نارین جدی پسر بزرگ من هم که توی بارداری همش ویار دوغ داشتم به دنیا اومد خیلی خیلی سفید بود و الان هم ...

ااااررره دیدی 

منم پوستم سفید نیس گندمیم 

شوهرم هم سبزه س 

ولی پسرام خیلی سفید بودن البته الان اینقد فضولن و تو گرما وآفتاب مدرسه و فوتبال میرن که دیگه سفید نیستن

ااااررره دیدی منم پوستم سفید نیس گندمیم شوهرم هم سبزه س ولی پسرام خیلی سفید بودن البته الان اینقد فض ...

دقیقا ما هم همه مون پوست هامون گندمی هست من و همسرم و اون ۲ تا بچه هام ولی این پسرم مثل برف سفیده به قول شما کم کم میرن توی آفتاب رنگ پوستشون برمیگرده . 

واییی تووضعت ازمنم خرابتربود😂😂😂میدونستم دیگه خیلی از این بی اعصابیا دسته خودآدم نیس😉ولی چی کشیدن ...

ببین خدا شاهده یه چیز میگم یه جیر میشنوی 

بی اعصابی وحشتناک 

دختر خواهرم ۴ماه موند پیشم برام غذا درست میکرد کارام میکرد من عین برده باهاش رفتار میکردم 🤣🤣🤣.بیدار میشدم عین برج زهرمار بدون سلام 

میومد بهم سلام صبح بخیر میگفت من فقط سرمو تکون میدادم😆😆😆

ثبونه اماده میکرد میخوردم با نق نق و عق کردن بلند میشدم 

دوباره میوه میاورد با التماس تیکه تیکه میداد بهم منم دادو بیداد🤣🤣🤣

باز نهار همینطور 

هرروز هم برام کباب شامی درس میکرد چون هیچ گوشتی جز از این راه نمیخوردم 

خدا منو ببخشه یه کلمه حرف هم باهاش نمیزدم دلش خوش بشه😅

یعنی چجوری تحملم کرد نمیدونم 

الهی من فداش بشم 

همه اینها در حالی هست که من خیییلی خوش اخلاق و بشاشم درحالت عادی

2810