2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1181244 بازدید | 60572 پست
سلامت باشی عزیزم ، خدا دخترهای گل شما رو هم حفظ کنه . ❤❤❤❤والله کلا ما هر شب برای خودمون یک نگهبان د ...

،🤣🤣🤣با زن داداشت هماهنگ کن به همدیگه کمک کنید ،،،،یه بار شما بفرستید بالا یه بار اونا بفرستن پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب چطور بی دعوت میتونن برن.... خب پذیرایی چی؟

میرن دیگه 

مهمانی دونه دونه نمیشمارن که 

همیشه غذا برا صد دویست نفر اضافه تر میپزن 

عروسی خودم هزار نفر مهمان داشتیم هفتصد یا ششصد نفر اومدن هر کی رفت غذا هم برد 

باز تا چند ماه فریزرا پر گوشت پخته 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2805

چقدر شلوغ کردن تاپیک پس انداز رو 😕 هیچ نکته ی اقتصادی نیست همه درد و دل و حرفهای متفرقه و روزمره

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام بچه ها جونم شبتون بخیر یک سوالی دارم 

من میخوام یک گردنبند بخرم سایز زنجیرش ۴۰ سانته اما برای من ۵۰ سانت کافیع که اکثرا گردنبندهای مینیمال، ۴۰ سانتی اند 

حالا اگر ببرم ۱۰ سانت زنجیر اضافه کنند زشت میشه؟ 

بعد شنیدم از حایی که جوش بخوره زود پاره میشه، این صحت داره؟ 

کسی تجربه اش رو داشته؟

دیفن چندجا خوندم که ویار های شدید مادر نشونه هوش زیاد بچه و فعل و انفعالات خوبی در بچه س پس راست میگ ...

ای وای جدی؟😄🙈 شما که محبت داری به من♥️

نمی دونستم اینو

یادم باشه به خواهرشوهرم بگم، انگیزه اش برای تحمل بالا بره☺️

آبی جان اونور راجع به سیسمونی نوشتی.. بذار پدرتون هر چی دوست داره بخره. دیگه کاری ازت برنمیاد😂😂باب ...

حالا اگه خودت اینکارو تو بچگی می کردی می گفتن مهسا وسیله نگهدار نیست و حتی از جهازم محرومت می کردن🤣🤣🤣

اینقدر بدم میاد تقی به توقی می خوره همه می پرن به هم و حواله اش می دن به دورهمی

انگار اینجا هیچ ارزش و ادبی حاکم نیست

آدم بی ادب و دور از فهم و درک رو اصلا نباید جوابش رو داد نه اینکه از سر مدیریت بازش کنیم صرفا

همچین آدم هایی که هنوز یاد نگرفتن نظر و عقیده هرکسی تا زمانی محترمه که مال خودش باشه، اینجا اصلا جایی ندارن!!!

حالا اگه خودت اینکارو تو بچگی می کردی می گفتن مهسا وسیله نگهدار نیست و حتی از جهازم محرومت می کردن🤣 ...

آره والله. حالا آقا زرنگ شده. تازه با ذوق واسه همه تعریف میکرد.. امشب اومدم خونشون بخوابم. پسرم خوابه چند دقیقه پیش تو خواب میگفت با جون با جون😂😂

2810