2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179574 بازدید | 60474 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله عاشقشم. به قول من تی تاپ قرمز با شیر کاکائو.. 😋😋هنوزم میگم تی تاپ قرمز 🤣

منم خواستم بنویسم تیتاپ قرمز🤣🤣

گفتم شاید کسی زیاد نخوره وندونه کدوما رومیگم،اون دسری که گفتم وبااینا بپز پر گردو،بی نظیره😋🤪 

اره عزیزم کلا نمیدونم چرا انقدر گیر میدن به ادم که هی بچه بیارید،بچه اول میاری میگن دومی هم زود بیا ...

نه من زیاد متوجه نشدم و اذیت نشدم فقط لحظه ی نمونه برداری یکم اذیت شدم منم سال۹۸ رفتم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
چرا عزیزم اولی دختر .۲ تای بعدی پسر .

من عاشق دخترم  چون خودم دوتا داداش دارم خواهر ندارم از اینورم دوتا برادر شوهر دارم خواهر شوهر ندارم 

زن داداشم خانم خیلی خوبیه ها خواهرانه دوسش دارم ولی  رابطمون بر پایه احترامه بیشتر  مامانمم ک عشقه خیلی راحتیم باهم 

همیشه تو سن کم میگفتم اشکال نداره خودم صاحب دختر میشم  همدمم میشه حالا تا ببینیم قسمتمون  چیه  چ دختر چه پسر رو چشمم جا داره 

بچه ها چرا دیگه پفک نادی نیست؟؟؟؟اسم دوست پسر دخترعمم نادر بود اسم رمزیش و گذاشته بودیم پفک نادی،😁 وای یادش بخیر چقدر اسم رمز داشتیم،😂

زید یکیشونم همش تیشرت زرد میپوشید بهش می‌گفتیم موزی،،,,

آوین ابپاش🤣🤣🤣🤣دخترت فقط دور وبر پسرا میجرخه 🤣🤣

آره همش دنبال پسراس ،😐اسم یکیشونم درست نمیگه به یکیشون میگه کامیون،🙄فکر کردم شاید کامیار باشه فهمیدم اسمش علی اصغر،🤐

من عاشق دخترم چون خودم دوتا داداش دارم خواهر ندارم از اینورم دوتا برادر شوهر دارم خواهر شوهر ندارم ...

عزیزم من هم خودم از قبل ازدواج عاشق دختر بودم و همیشه میگفتم این قدر بچه به دنیا میارم تا یکی دختر بشه که خدا لطفش رو شامل حالم کرد و دختر هم بهم داد .

ان شا الله اول خدا به شما هم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه و خواسته دلت هم با حکمت خدا یکی بشه در صورت صلاح خداوند بزرگ . ❤❤❤❤

2810