2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179869 بازدید | 60503 پست
من عاشق دخترم چون خودم دوتا داداش دارم خواهر ندارم از اینورم دوتا برادر شوهر دارم خواهر شوهر ندارم ...

و اینکه من هم خواهر ندارم و همیشه حسرت داشتنش رو داشتم با وجود اینکه رابطه ام با برادرم هم بسیار خوب هست .

و اینکه من هم خواهر ندارم و همیشه حسرت داشتنش رو داشتم با وجود اینکه رابطه ام با برادرم هم بسیار خوب ...

خب ننه سبحان جون الان دلت میاد دختر نازت خواهر ندارع؟؟؟؟یه خواهر واسش بیار امشبم پنجشنبه بهترین موقعیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ننه سبحان جون الان دلت میاد دختر نازت خواهر ندارع؟؟؟؟یه خواهر واسش بیار امشبم پنجشنبه بهترین موقع ...

خوبی تبسم جون ، عزیزم من دیگه راه رو بستم سزارین سوم .😍😍😍

خودش یک مدت خیلی میگفت ولی الان میگه اصلا نه خواهر دیگه میخوام نه برادر . بچه ام دیگه خیلی بهش فشار اومده ☹☹☹☹ 

دیگه به همین ۳ تا خدا رو شاکرم . ❤❤❤❤

خوبی تبسم جون ، عزیزم من دیگه راه رو بستم سزارین سوم .😍😍😍خودش یک مدت خیلی میگفت ولی الان میگه اصل ...

خدا حفظشون کنه،🤩🤩🤩پس شما دیگه پنجشنبه جمعه ندارید راه و بستید قشنگ رژه میریدبدون ترس و استرس،😎

2805
تاپیک مدیریت چقدر دارک شده چنو وقت رویا نمیاد ملت قیمه ها رو میریزن تو ماستا

الان گفتی رفتم خوندم چقدبیتربیتن بعضیا🤦🤦🤦🤦🤦

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعااخه این چه طرز صحبت کردنهوفت تاپیک میره تو بروز شده ها عده ای میان یه چیزی میگن و میرن خدارو شک ...

واقعا آدم از طرز صحبت بعضی یا حالش به هم میخوره   

یکی هم در جوابش کامنت گذاشت یکی هم واسه تو زیادی یه    

غیر مستقیم گفت بهتر که نسل تو گسترش پیدا نکنه 

خدا حفظشون کنه،🤩🤩🤩پس شما دیگه پنجشنبه جمعه ندارید راه و بستید قشنگ رژه میریدبدون ترس و استرس،😎

سلامت باشی عزیزم ، خدا دخترهای گل شما رو هم حفظ کنه . ❤❤❤❤

والله کلا ما هر شب برای خودمون یک نگهبان داریم که اجازه هیچ کاری بهمون نمیدن . ☹☹☹☹

فقط بعضی وقتها مامانم بهمون حال میده نوه هاش رو دعوت میکنه خونشون وگرنه کلا بدون استرس هیچ کاری نمیتونیم بکنیم . 🙃🙃🙃🙃🤔🤔🤔🤔

2810