2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179469 بازدید | 60471 پست
آبی آسمانی جان ان شا الله به سلامتی .پس من چی بگم که تشکیل تیم فوتبال رو تازه ۳۶ سالگی شروع کردم . � ...

البته منظورم این بود که آقای همسر خودش دوست نداشت جلوش رو بگیرم و دنبال تیم فوتبال بود . 🤔🤔🤔🤔

۴لیوان شیر۱لیوان شکر۲ق غ نشاسته۱ق غ آردکمی وانیلهمه رو کااامل هم بزن تا حل شن،ازصافی ردکن بزارروشعله ...

اینم خوبه.. من تا دعوت کنم هممون قندمون میزنه بالا🤣🤣🤣🤣تا حالا چند تا درست کردم.، 😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویار از من بی کلاس تر وجود نداره هوس پاچه کرده بودم در حد مرگگگ کله نه ها فقط پاچه گوسفند تو آبش هم ...

من هوس خاصی نداشتم،فقط کیوی پررررنمک🤣🤣

وای من تا ۵ماهگی هرچی می‌خوردم🥴😰🤢🤮

از گرسنگی گریه میکردم،غذارومیدیدم گریه میکردم بخاطر اینکه میدونستم اگه بخورم باز🤢🥴

تاپدرهمسرم فوت کرد من فقط توان مراسم چشمم دنبال غذا بود🤣😭خجالت می‌کشیدم بخورم میگفتم نکنه فک کنن پدرشوهره مرده این دنباله غذاست🫢

بیچاره جاریم هی غذامیکشید میبرد میزاشت تو اتاق یا حیاط میگف برو بخور برات گزاشتم😂

ناهاروکه باهمه میخوردم،دوساعت بعد یه بشقاب میبردباز برام🥹😋

تابحال غذایی به اون خوشمزگی نخوردم🫢🥹

الان دخترم انقدرررراون جاریمودوس داره

(فک کنم تاثیرات همون غذاست😅😅)

از اون به بعد افتادم به غذاخوردن🤪

امافقط شش هفت کیلو اضافه کردم اونم توچهارماه اخر

خواهرم سی ویک کیلو وزن اضافه کرده بودتوبارداری😂😂😂

2805
آبی آسمانی جان ان شا الله به سلامتی .پس من چی بگم که تشکیل تیم فوتبال رو تازه ۳۶ سالگی شروع کردم . � ...

سلامت باشی عزیزم من خودم دوست دارم ولی هم خونم کوچیکه هم زندگی اون‌روی خوشو‌اول ازدواج بهم نشون نداد ک ریسک مادر شدن و بپذیرم  ولی خوب دوساله تقریبا اقدام بودم با یه سقط بدون علت 

باورت میشه از الان برای بعدی داره برنامه‌میریزه بعد من ویارم بذه  هنوز هیچی نشده مرد است دیگر 

@سامیه18 سلام عزیزم اره واقعا بچه اوردن خیلی هنر و جسارت میخواد مخصوصا بچه دوم اوردن که دوبرابر بیش ...

اگه دوست داری حتما اقدام کن

من خودم از اولش تصمیمم دو تا بچه بود

اتفاقا حاملگی اولم به شدت سخت بود بعد به دنیا اومدن هم تا یکسال واقعا طاقت فرسا بود

چون من هیچ کمکی نداشتم و شاغل بودم

برای دومی هم بعد سه سال اقدام کردم الان فاصله سنی اشون ۴ ساله و خیلی راضیم

دومی راحت تر از اولی بود 

چند از همکارام میگفتن خیلی عجله کردی 

ولی بعد چند سال  گفتن کار خوبی کردی

چون وقتی بچه ها بزرگ میشن برای مادر تجربه مجدد بچه کوچیک سخت میشه و دیگه ممکنه نشه

الان دوتاشون دیگه بچه دار نشدن با وجود اینکه میخواستن و دو سالی دنبال درمان  رفتن و دیگه پشیمون شدن 

مرسی عزیزم لایق باشم چشم

آبی جان اونور راجع به سیسمونی نوشتی.. بذار پدرتون هر چی دوست داره بخره. دیگه کاری ازت برنمیاد😂😂بابای منم همینه هرچی میگم نخر براش میگه به تو ربطی نداره واسه بچه ی خودمه مگه واسه تو میخرم. چیزایه عجیبی قراره ببینی... 😂😂😂😂بذار حالشو ببره.. یه هاپو واسه پسرم خرید که می‌پرید واق واق می‌کرد تا خونه نرسید جائیکه خرید تو خیابون کلشو کند. بابام ذوق می‌کرد که ببین پسرم چه زرنگه😐😐😐

اره عزیزم کلا نمیدونم چرا انقدر گیر میدن به ادم که هی بچه بیارید،بچه اول میاری میگن دومی هم زود بیا ...

من تا الان چند یار رفتم 

ضعف و  درد اصلا نداشتم

دکترتون رو عوض کنید ،شاید ایشون موقع نمونه برداری اشتباها انجام داده

ویار از من بی کلاس تر وجود نداره هوس پاچه کرده بودم در حد مرگگگ کله نه ها فقط پاچه گوسفند تو آبش هم ...

جالبه منم دلم پاچه میخواد ولی نمیگم فک میکردم برای بارداری بد باشع 

و تو یه روز  دوتا بطری دوغ خوردم  فک کن از زیر سرم ک در اومدم  رفتیم بیرون مثلا شام بخوریم  من دوغ و‌با نون خوردم  تازه اون موقه نمیدونستم  باردارم 😷

خودمم پودینگ و کارامل تو ذهنم بود... فقط مشکل برگردوندن کارامل دارم به نظرتون بد میشه تو یه ظرف اول ...

برای برگردوندن یه کاسه بزرگتر از قالب رو آب داغ پر کن قالبت رو سه ثانیه توش بذار کناره ها خودشون رو ول میکنن و راحت درمیاد 

من تو مهمونی با تعداد نفرات بالا دسر رو تک نفره درست نمیکنم و دو سه تا ظرف بزرگ دسر درست میکنم و کنارش قاشق یا چاقو میذارم برش بزنن

ققنوس
آبی جان اونور راجع به سیسمونی نوشتی.. بذار پدرتون هر چی دوست داره بخره. دیگه کاری ازت برنمیاد😂😂باب ...

هنوز نمیدونه فقط من و همسرم و مادرو و نی نی سایت میدونن   بفهمه از الان شرو میکنه به لیست نوشتن بچه من نوه اولش میشه یه بار همسرم عصبانیش کرده بود میگفت یه روزی صاحب  بچه بشی فامیلی خودمونو میذاریم رو بچه کلا بفهمه دیگه کارش میشه ویارونه و سیسمونی 

چون تازه خونه کشیدن دست و بالش خالیه هر چی خدا بخواد

2810