2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182687 بازدید | 60608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش پز داشت🤣🤣دیشب تو الویه آب مرغ از دستم در رفت و زیاد ریختمیه کم شل شده بودیعنی این مرد شرف نذاش ...

وای خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

چه خوب 🤣🤣🤣🤣 

برادرمون طنازن 🥰🥰🥰 

خدا حفظشون کنه 

چشم بد دور🤗🤗🤗🥰🥰🥰

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2805
انقد کار نکرده دارم ۱۰۰ تومن پول درمانی دارم فقط 😄😄😄همسرمم خیلی دوس داره رنگ بزارم اون سری ک گزاش ...

خیلی خوشگلی... مخصوصا چشات... 😍😍از تو عکست معلومه سنت کمه، جوجویی🤩🤩همه ی خوشگلا اینجا جمعن... از مهسا و جیران، تا مستقل و عاطفه ها و محی، نارین، ودیفن جونم. 😍😍😍منظورم از مهسا خودم نبودما.@مهسان_اندیشه 

خیلی خوشگلی... مخصوصا چشات... 😍😍از تو عکست معلومه سنت کمه، جوجویی🤩🤩همه ی خوشگلا اینجا جمعن... از ...

فدات عزیزم 

خودت ک سلطان خوشگلایی 😃😃😃😃

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️
اوووف چه جیگری هستی،،،،چیو میخای عمل کنی؟؟؟خدایی عمل نکن چهرت عالیه اووووووف مخصوص چشم و لبت

مرسی عزیزم 

دماغغغغغغغغ رو 😄😄😄😄

به به عکسات رو دیدم روز ب روز خوشگل تر میشی لامصب😄😄😄

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️
اها ان شاالله آموزشگاه خودت رو بزنی عزیزم مهسا گفتی دوتا بارداری که یکیش سقط شد اونیکی چیشد 😄گیجم م ...

یکیش سقط شد،بعدیش نفسمه، رادمان.. 

قربونت.. داییم همش میگه آرمان. 😁😁

2810