2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183251 بازدید | 60631 پست
اره سختهمهمونی قبلی خیلی اذیت شدم چون پاگشا بوددرستش این بود که چهارشنبه رو مرخصی بگیرم ولی نکردمافر ...

آره روز مهمونی خسته نمیکنم خودمو. چون بعد شام خیلی انرژی میخوام.. من فقط پلو ساده درست میکنم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی قورمه سبزی و مرغ و سالادها رو روز قبل درست میکنی؟

شب قبلش مرغو سرخ میکنم سس مرغم آماده میکنم ولی قاطی نمیکنم جدا جدا میذارم یخچال، پیاز و گوشتو تفت میدم سبزی و لوبیاشو میریزم توش آب نمیریزم میذارم یخچال. صبح ابشو میریزم میذارم بپزه. مرغم همینطور. سالاد کلم اینارو دون میکنم تو ظرف در بسته کلمم میشورم میذارم تو ظرف در بسته. روز مهمونی قاطی میکنم میذارم تو ظرف سرو. سالاد ماکارونی به غیر مرغ و تخم مرغ بقیشو شب قبل میپزم روز مهمونی فقط سس میزنم. کلا یه ساعت وقتمو میگیره حتی برنجمو روز قبل پاک میکنم 😬ظرفا م از روز قبل آماده میکنم. 

فقط مشکل جدیدم اینه که همسر تمام کارت و پولارو ازم گرفته. من به بی پولی عادت ندارم چون مجردی همه پول ...

ماری جان یاماهانه بگیر ازش،

یاگاهی زنگ بزن بگو پول بزن میرم فلان چیزو بخرم،نیاز داشتی بخر نداشتی هم جمع کن

باپولای خودت یا جنساتو شارژ کن یاطلابخر براپس اندازت🌷

پولادی خودتو نده به وسایل خونه(ضروری هم که نیستن)

سلام خانمهاکی نرشی مخلوطش خوشمزه میشه؟؟دستوریه ترشی مخلوط باکلم وهویجو.....خوشمزه وتردمیخوام اگه کسی ...

کلم سفیدخردشده

فلفل ریز تنددوسه تا

شویدکمی

هویج رنده شده سه تا

سیرچندتا

اینابه اندازه یه شیشه رب اسبق میشه😉

همه رومخلوط کن بریز توشیشه،

ی ق غ نمک رو باآب جوشیده سردشده مخلوط کن(بچش زیاد شور نباشه)

ترشیاروکه ریختی توشیشه ،روش یه ملاقه سرکه،یه ملاقه آب نمک بریز،تا آخرش که پر بشه

یه ماه تا دوماه طول می‌کشه تابرسه🌷

شب قبلش مرغو سرخ میکنم سس مرغم آماده میکنم ولی قاطی نمیکنم جدا جدا میذارم یخچال، پیاز و گوشتو تفت می ...

آهان من فکر میکردم منظورت اینه که قورمه و مرغ رو روز قبل کامل میپزی بعدش روز مهمونی گرم میکنی فقط...

ممنون کامل توضیح دادی همه رو ❤️

خدایا شکررررت 😙
عزیزززم چه جالب نه بابا کله پاچه خیلی هم خوبه حتما بخور اینقد بهت جون میده که نگووو دوغ هم عالیه بچه ...

منم سر پسرم هوس کله پاچه کردم.اصلا لب به کله پاچه نمیزدما انقد بدم میومد

اولین ویارم بود رفتیم بیرون خوردیم هنوز مزش زیر دندونمه..

و همینطور تو چله ی زمستون هوس ابدوغ خیار کرده بودم😆نمیزاشتن بخورم🥲اخرش قایمکی درست کردم خودم وای که مزه بهشت میداد اصلا ویارونه یچیز دیگست...انگاری کل مزه های دنیا تو اون  غذاست..

ولی امان از ویار بد من اول حاملگیم فصل رب بود تو هر خونه رب میپختن‌حالم بد میشد...و خیارشور خیلی بدم میومد

طعمی ام که بیشتر هوس میکردم شیرینی بود بااینکه قبل بارداری عاشق ترشیجات بودم تو بارداری باقلوا میخوردم😁😁

پسرمم یه پسر تپل مپل سفید و نرم

انقدر نرمه پوستش که هرکی بهش دست بزنه امکان نداره نگه وای چقدر نرمه😁😍

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مرسی عزیزم سرکه قرمزورداترشی روقرمزمیکنه؟

خاهش میکنم

ترشی رو با سرکه قرمز درست میکنیم

شوری رو با سرکه سفید

راستی نمک رو یادم رفت بگم

تازه ما امسال لبو هم ریختیم خیلی قرمز شد

البته احتمالا از روش برمیداریم که ترشی شیرین نشه

2810