2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1301575 بازدید | 70416 پست
مرسی عزیزم از دعای خیرت دیگه خوب شدن من منتظر تموم شدنش هستم چای نبات دارچین ...میخورم با یدونه کیک ...

مهسان جون منم به شدت دردهام زیاد بود

اما الان خیلی بهتر شدم

از چند روز قبل پریود خوردن ماست، ترشی ،سیر و پیاز ممنوع

موقع پریود کاچی با روغن حیوانی و دارچین فراوون 

من اینا رو چند سالی انجام دادم خدا روشکر خیلی بهترم

الان درد جسمی ندارم، فقط از لحاظ روحی اذیت میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایییییی سخته که رفلاکس داری هیچ دارویی نمیخوری؟

رفتم طب اسلامی گفت ازشدت درد کیسه صفرا بهم میریزه بعد حالت تهوع میگیرم 

زنجبیل میخورم تا یکم تهوع رو کنترل کنه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
@_آرام_ عزیزم کجاییدقیقا کجایی 😁حالت خوبه؟الآن نقش بمب ساعتی رو داری 😁 تیک تاک 😍

سلام عاطفه جون😘خوبی عزیزم❤️

مرسی از احوال پرسی فدات🌹💞

منم خداروشکر خوبم😘

دقیقا یک بمبم الان علی الخصوص که یک سری علائم هم دارم😄

بیشتر تو خونه هستم،مامانم و مادرشوهرم میگن بیا پیشمون تنها نمون ولی حوصله ی بار و بندیل بستن ندارم😄

از فردا هم انشاالله میخوام یکم تمیز کنم.

البته قرار بود قالی ها رو بدم قالی شویی،شوهرم همکاری نکرد.دیگه انشاالله عید فطر میدمشون.

ب هیچ وجه من الوجوع 😄 نمیدونم درست نوشتم یا سوادم نم کشید 😄

وای من گریزانم از بارداری 

بدترین لحظه ها بدترین روزهام بدترین درد ها سخت ترین مشکل زندگیم از همون بارداری استارت خورد 😑😑😑😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶

ولی و اوما دنیا ی دختر مو خرگوشی ب من بدهکاره ☺️☺️☺️ هرچند سخت 

ولی هرچی باز دوتا دوتا چهار تا میکنم 

ی بچه بسمه 

دورش بگردم آخه درمون دردامه 

آرامش دهنده این قلب منه 👩‍👦

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

رفتم طب اسلامی گفت ازشدت درد کیسه صفرا بهم میریزه بعد حالت تهوع میگیرم زنجبیل میخورم تا یکم تهوع رو ...

مهسان جان اگر تو دوره ی پریودی حمام هم میری دیگه نرو.

میدونم سخته اما حداقل سه روز اول رو نرو.

من خودمم خیلی درد داشتم،سه روز اول که خون ریزیم زیاده حمام نمیرم،واقعا تأثیرشو دیدم.

حتی شوهرمم متوجه شد.بعضی وقتا میخوام برم نمیزاره.

کدبانوهای محترم،برای درست کردن خورش آلو اسفناج،باید اسفناج رو در حد سبزی قرمه سرخ کنیم؟

بعد برای چاشنی من یکبار اومدم هم رب انار هم یکم آبلیمو هم شکر و نمک زدم.

خوشمم اومد😄.خوبه این ترکیب یا اشتباه؟

مهسان جان اگر تو دوره ی پریودی حمام هم میری دیگه نرو.میدونم سخته اما حداقل سه روز اول رو نرو.من خودم ...

منم سه روز اول حمام نمیرم از قدیم میگفتن نباید بری خوب نیس. به نظر من قدیمی ها بیشتر حالیشون بوده چون همه حرفاشون از روی تجربه بوده 

منم سه روز اول حمام نمیرم از قدیم میگفتن نباید بری خوب نیس. به نظر من قدیمی ها بیشتر حالیشون بوده چو ...

دقیقا ماری جان باهات موافقم👌.

من قبلا لج میکردم و گوش نمیدادم اما بعد نتیجه رو دیدم.

حتی حواسم هست اگر حمام برم،خون ریزیم کم میشه.

مهسان جون منم به شدت دردهام زیاد بوداما الان خیلی بهتر شدماز چند روز قبل پریود خوردن ماست، ترشی ،سیر ...

ای عزیزم این بیست و چند ساله انقد من راه صنعتی سنتی امتحان کردم 

دیشب برام کاچی درست کردن دو قاشق خورده نخورده حالم بده شد 

شبم سردرد بودم تا صبح چون میگرن پریودی هم دارم 

دردم اگر یکی بودی چه بودی 

مهسان جان اگر تو دوره ی پریودی حمام هم میری دیگه نرو.میدونم سخته اما حداقل سه روز اول رو نرو.من خودم ...

اره منم رعایت میکنم 

حتی برای خشک کردن دستمال نمی‌برم کهنه نوزادی میخرم کوچیکترشون میکنم جای دستمال ...

یا تابستون دیگه مجبوری دوش بگیرم پلاستیک زباله می‌بندم به دور کمرم 

اره آب حمام خوب نیس چند روز اول 

مشکل من از داخل هست دکترم میگه کلا شک رحمت متفاوت هست انگار از اول داشتم 

حالا من پری غیر پری هر روز حمومم

از حموم به جز خیر، هیچ شری ندیدم

پریمم بستگی به شرایط کم یا زیاده

البته من دکتر زنان پرسیدم، عوام میگن خونریزی زیاد نشونه کم خونیه

گفت نه اینطور نیست، خونریزی زیاد نشون دهنده اینه که هورمونا دارن خوب کار میکنن و دو اینکه یائسگی راحت تری خواهی داشت.

حرف دکتر بودا

جدی بیایید دلیل اینکه میگید سه روز اول نریم حموم چیه؟

آب که داخل جایی نمیره🤪

حالا من پری غیر پری هر روز حمومماز حموم به جز خیر، هیچ شری ندیدمپریمم بستگی به شرایط کم یا زیادهالبت ...

البته خونریزی زیاد نه اینکه پوشک بچه استفاده کنیا

منظور همون روز دوم و سوم 

بعضیا روز اولم زیاده

سلام عاطفه جون😘خوبی عزیزم❤️مرسی از احوال پرسی فدات🌹💞منم خداروشکر خوبم😘دقیقا یک بمبم الان علی الخ ...

خیلی مواظب خودت باش. ساک خودت و نی نی رو آماده کن. خرما حتما بردار واسه هر نوع زایمانی خوبه تو عسل یه ذره کنجد بریز ببر با خودت اگه طبیعی بودی تا قبل زایمان بخور اگه سزارین بعدش. بدنت جون بگیره. یه کمپوت آنان‌ بگیر میوشو بریز تو مخلوط کنه له شه آب آناناس بریز روش. بریز تو بطری با خودت ببر هم واسه زخم خوبه هم فشارتو تنظیم میکنه اگه طبیعی بود تا آخرین لحظه بخور. ماما میگفت بخور جون بگیری. اگه احیانا بالا آوردی نترس. چون یعنی خیلی نزدیکه زایمان. اگه نظرت به طبیعی بود حتما کیسه آبگرم با خودت ببر بزار کمرت دهانه رحم زودتر باز میشه دردم کم میشه. خرما تو خونه زیاد بخور اونم کمک کنند‌س.الهی راحت و بی دردسر بارتو زمین میزاری دختر قشنگتو بغل میکنی. بعد زایمانم غذای مقوی زیاد بخور. بزار دخترت زود وزن بگیره چون تا 40 روز ولع زیادی دارن بچه ها. انگار سیر نمیشن. 😍😍😍