2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302080 بازدید | 70462 پست
آفرینچه توصیه های خوبی میکنی

عین مادر بزرگا🤣

دیشب حنام گذاشتم کف پا هامون😁شوهرم نمیزاشت مجبورش کردم😎

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاقا اصلا من نمیخام رژیم بگیرم..

چندماه بوددرحسرت یه مهمونی بودم..حالاکه رژیم گرفتم فرت وفرت مهمونی دعوت میشم..هفته ای سه روز مهمونی دورهمی داریم با اعضای فامیل جان😂😂😂😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عزیزم کیسه نمک درست کن برا خودت بزارروشوفاژ یابخاری داغ شه بزارروشکم وکمر وپاهات..یاروزای غیر پریود ...

اره کیسه نمک دارم یا گاهی حوله داغ میکنم روی کمر و شکم اما فقط زمستونا 

تابستون میپزم 

آجر امتحان نکردم فقط موقع بهم ریختگی گوارشی آجر داغ استفاده میکنیم 

اینم امتحان میکنم 

الان من تو خونه ی گرم هم پاپوش زمستونی پوشیدم هم یه شال گرم پیچیدم دور کمر یه لباس گرم هم پوشیدم درد من اینهمه مشهد و تهران رفتم همه گفتن سیستم بدنت هست فقط مسکن و تحمل 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اره کیسه نمک دارم یا گاهی حوله داغ میکنم روی کمر و شکم اما فقط زمستونا تابستون میپزم آجر امتحان نکرد ...

انشالله زودتر بگذره این سه روز😘🥺

مرسی 😄کاش ساعت برنارد داشتم یهو میرفتم پنج شنبه

وایی یادش بخیر من همیشه آرزوی داشتن این ساعت و داشتم😁چه رویاها که نمی بافتم باهاش🤣🤣🤣

وایی یادش بخیر من همیشه آرزوی داشتن این ساعت و داشتم😁چه رویاها که نمی بافتم باهاش🤣🤣🤣

قاشق خاله ریزه بود سطل سحرآمیز بود 

چه بچگی داشتیم ما

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
از ۱۳،۱۴سالگی بگیر بیا بیا تا برسی به الان که چهل رد کردم اصلا تا سه روز اب و چای میخورم فقط هرچی دی ...

ایییییی سخته که رفلاکس داری هیچ دارویی نمیخوری؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️