2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392987 بازدید | 77073 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعه خب پس حسم طبیعیه😅تو جمع دوستای متاهلم من از همه کوچک ترم و از اول بهم می گفتن که اولشه و کم کم ...

دیفن جان من هم خیلی به همسرم وابسته هستم ، حست کاملا طبیعی هست .

اصلا وقتی کنارم نیست حس میکنم یک چیزی گم کردم .

این وابستگی نه تنها کم نشده روز به روز بیشتر هم میشه .

به خصوص که همسر من خیلی هم توی خونه هست و وقتی نیست نبودش کاملا احساس میشه .

یک خواهرشوهر دارم بزرگترین خواهر شوهرم هستن نوه دارن .

ایشون همسرشون جانباز قطع نخاع بودن و بسیار هم انسان خوبی بودن .

بعد خوب ایشون هم از اول ازدواجشون بیشتر توی خونه بودن و با خواهر شوهرم هم رابطه عاطفی خوبی داشتن .

سال ۹۴ متاسفانه بر اثر یک اشتباه پزشکی همسر خواهر شوهرم شهید شدن و از دنیا رفتن .

هیچ وقت یادم نمیره که خواهر شوهرم چه قدر ناراحت بود و البته که هنوز هم ایشون اون آدم سابق نشده و یادم هست که گریه میکرد و میگفت من و همسرم دایم پیش هم بودیم و واقعا خیلی به هم وابسته بودیم . 

ان شا الله همه زندگی ها گرم باشه ، به قول معصومه جون آخر سر همسرامون هستن که برامون میمونن . 

ان شا الله سایه شون بالا سر زندگی هامون باشه . 🌹🌹🌹🌹

دیفن جان من هم خیلی به همسرم وابسته هستم ، حست کاملا طبیعی هست .اصلا وقتی کنارم نیست حس میکنم یک چیز ...

چه حس قشنگی دارید♥️

خوشحالم که دوستان اینجا  زندگی ها و روابط قشنگی دارن و به ما کوچک تر ها تجربه هاشون رو انتقال می دن

آخی الهی بگردم

روحشون شاد باشه

چقدر سخت هست برای خواهر همسرتون

ای بابا چ بد روزا کمتر بخوابون بزار شبا زود بخوابه ن فقط بخاطر خودتون برا خودشم خوبه منکه قبل ساعت د ...

خلق خدارو خوب گفتی 😎😄😄

نگاه قبلا در طول روز دوبار می‌خوابید

ساعت ۱ و ساعت ۵

الآن فقط ساعت ۳_۴ میخوابه..

بعد شیطونی میکنه همسری میاد تا شام بزارم ب زندگی برسم بشور و بساب میشع ۱۱ ک میریم مرحله خواب 😁

بعد همسری خستس پاره پوره میاد خونه 😐 هر شب هرشب ک کمر نمی‌مونه منم میشم غار علیصدر 🤦🏻‍♀️😄

[QUOTE=349499120]من اهل چالوسم😁 همسایه واقعی مامان سبحان جان😍😎 اما الان گیلان زندگی می کنم، بعد ا ...

ذوات خیلی قشنگه. دقیقا از آزادراه میرید به ترافیک شهر چالوسم نمیخورید. 🥴🥴🥴

اعه خب پس حسم طبیعیه😅تو جمع دوستای متاهلم من از همه کوچک ترم و از اول بهم می گفتن که اولشه و کم کم ...

ن دیفن جانم طبیعیه 🤗♥️

من و همسرم دوست بودیم از زمان دوستی و عقد و ازدواج ۸/۵ سال میگذره...

واقعاً نبودنش آزارم میده...

۲۰روزی ک شهرستان واسه کار رفت من بی‌کس ترین بودم..

مامانم نبود من خودکشی کرده بودم

بس ک هرشب گریه میکردم....

هیچ تغییر نکرده...😍🤗

اون ۲۰روز خیلی رو همسری تاثیر گذاشت

قبلش عاشق شب بیداری بود ک ب شدت اذیت میشدم ک من خوابم اون بیداره..

خونوادگی عاشق شب بیداری هستن...

خلاصه خیلی خوشحال شدم ک ترک عادت شد 😍😍😍😁

دیفن جان من هم خیلی به همسرم وابسته هستم ، حست کاملا طبیعی هست .اصلا وقتی کنارم نیست حس میکنم یک چیز ...

خیلی برام جالبه ادمایی که زندگیشون خوبه و با خودشون در ارامشن هیچ تاپیکی ندارن 

من درگیر  شکست عشقی شدم 

باخودم خیلی درگیرم و نه تنها در زندگی عاطفیم بلکه در همه ی زمینه های تحصیلی و خانوادگی دارم زندگیمو خراب میکم 

چطور با خودتون در ارامشید؟

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
خواهرم بینیش رو عمل کردهاومدم پیشش برای مراقبتهمسرم به خاطر کارش نمی تونه بیاد تا آخر هفته که برگردی ...

من کاملا درکت می کنم 

برای منم دوری سخته ما چن بار شده در حد یک الی ۳ روز دور باشیم از هم من ماموریت باشم یا همسرم جایی رفته باشه

ولی بیشترینش این بود که رفته بود چین ۱۲ روز ندیدمش🥺

خیلی برام جالبه ادمایی که زندگیشون خوبه و با خودشون در ارامشن هیچ تاپیکی ندارن من درگیر شکست عشقی ش ...

عزیزم اینطور هم نیست که زندگی همه کاملا در آرامش باشه .

به هر حال مشکلات در زندگی همه هست .

و هر کس به نظرم خودش باید از یک جایی شروع کنه و با زندگی و سختیهاش بجنگه تا به آرامش برسه .

و مطمئن باشید آرامش برای هر کس نسبی هست و آرامش مطلق هیچ وقت ایجاد نمیشه . 🌹🌹🌹🌹