2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400388 بازدید | 77669 پست
ناقلا تو این کاریه ای هااا آب هویج از کجا بیارم شب ساعت ۳ 😅🤣🤣🤣

ای بابا از ما گذشت 😄😄🤦🏻‍♀️

بچه نمیزاره ک تا بخوابه آقا هفت پادشاه میبینه با دهان باز و خروپف 😄

میگه امشب عیده..تا برم عیدو ببینم عزا شده خوابیده 😄😄😄

آب هویج تا ۶ساعت ماندگاری داره 😎😁 شما سر شب بگیر بعدش هر دو میل کنید ی اخییش بگید خستگی رفع بشه بخوابید 😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نی نی دنیا اومد؟

آره عزیزم راجع به زردی اش صحبت بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیز مکمل و تقویتی میخوری؟گاهی ازدست دادن اهن و کم خونی هم باعث بهم خوردن خلق وخو میشه من تا شش ماهگ ...

قرص آهن فقط داد دکترم 

خودمم چیزای مضر اکثرا حذف فقط گاهی آبمیوه کارخونه ای میخورم دلم طبیعی نمیکشه 

بقیه چیزای سعی میکنم طبیبی و مفید باشه 

یکی از دلایل دلتنگی نبودن خانوادمم هست من و همسرم اینجا به جز ۳ تا دخترعمو و چنتا دوست کسی و نداریم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تو باید مریخ زندگی کنی😂

مریخم همینم 😄😄😄

مستقل جدای از شوخی چند وقته حالت بیقراری شدید دارم 

هیچ جایی طاقتم نمیگیره 

همش بیقرارم 

نمیدونم چم شده 

فقط دوس دارم تنها باشم خونه پر از سکوت 

حتی خیلی کم با پسرمم وقت میگذرونم 

مجبوری موقعه ای ک همسرم هست یکم اکتیو میشم 

دوس دارم اونم خونه نباشه تا همش تو لاک خودم باشم 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

یعنی حرف گرمیجات زدید یاد اون روزهایی افتادم که بچه دار نمیشدیم .

خودمون رو بسته بودیم به گرمی هرشب یک پارچ بزرگ مخلوط کن رو داخلش شیر و موز و انبه و عسل و کنجد و خرما و گردو میریختیم ۲ نفری با همسرم میخوردیم .

یعنی یادش میفتم میگم این قدر اون معجون موثر بود که بعد از دخترم هم هنوز اثرش مونده بود من پسرها رو با بلوتوث باردار شدم . 😂😂😂😂😂

و البته دخترم که به دنیا اومده بود هم تابستانش یعنی چند ماه قبل از اینکه پسر بزرگم رو باردار بشم باز هر روز من و همسرم یک خربزه کامل رو میخوردیم . 😀😀😀😀😀

یعنی تاثیرش طوری بود که اگر جلوی راه رو نمیبستیم الان بنده ۲ تا طفل دیگه هم اضافه کرده بودم . 🤔🤔🤔🤔🤔

ای بابا از ما گذشت 😄😄🤦🏻‍♀️بچه نمیزاره ک تا بخوابه آقا هفت پادشاه میبینه با دهان باز و خروپف 😄می ...

ای بابا چ بد 

روزا کمتر بخوابون بزار شبا زود بخوابه ن فقط بخاطر خودتون 

برا خودشم خوبه 

منکه قبل ساعت ده خوابه هم خدا دوس داره هم خلق خدا 😄😄😄😄😄

نزدیک شهسوار یه شهر کوچیک دیگه قشنگ لو رفتم. 🤭🤭🤭. شما خودت اهل کدوم شهری؟بافت اون قسمت شهر خیلی ق ...

من اهل چالوسم😁 همسایه واقعی مامان سبحان جان😍😎

اما الان گیلان زندگی می کنم، بعد از ازدواج اینجام😌

یعنی حرف گرمیجات زدید یاد اون روزهایی افتادم که بچه دار نمیشدیم .خودمون رو بسته بودیم به گرمی هرشب ی ...

وای ننه سبحان بخدا ک مام اینطوری شدیم 

من بعد از سقطم ۶ ماه گذشته بود ک دوباره تصمیم گرفتیم دوباره بارداربشیم 

خدا پسرم رو حفظ کنه ولی بدترین تصمیم زندگیم بود 

چون بعد از سقطم افسردگی گرفته بودم 

چندین مشکل دیگه برام پیش اومد 

بدترین روزا تایم بارداریم بود خیلی خیلی دردا داشتیم 

خلاصه .....

منم یکی دو ماه بود ک مدام ارده و شیره و خرما و گوشت گوسفندی میخوردم فوری گرفت و شد پسر 

من برا بارداری نمیخوردم ولی هوا سرد بود می‌چسبید 😄😄😄