2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407071 بازدید | 78272 پست
خیلی ناراحتم 😭😭 شبا بغضم میگیره گریه میکنم حس میکنم من نتونستم مراقبت کنم از بچم خیلی زیاد شده

این چه حرفیه قربونت بشم....مطمئنا تو بهترین کسی بودی که میتونستی مادر اون بچه بشی....شک نکن.....زردی میگذره،معمولا بچه ها دارن.....شیر خشت و ترنجبین هم من دادم،عطاری....

راستش منم چون مهتابی فایده ای نداشت،طب سنتی رو ترجیح دادم......

نگران نباش،خیر هست

سلام عزیزم.قدم نو رسیده مبارک و در پناه خدا باشه.....حداکثر هر دوساعت هررررجور شده بیدارش کنید،نیشگو ...

مرسی عزیزم پریروز حجامتش کردم خیلی رنگش بهتر شده ولی تا پاهاش هست خودمم عرق خرفه و بید میخورم

همون طبیب گفت رو برگ بید بذار بخوابه برگ بید جمع کردم شستم شبا یه کم میریزم تو کریرش 

باید چند روز صبر کنم ولی طاقتم کم شده بعد زایمان 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم پریروز حجامتش کردم خیلی رنگش بهتر شده ولی تا پاهاش هست خودمم عرق خرفه و بید میخورم همون ط ...

حق داری.....خیلی زود رفع میشه انشالله.....اینا برات تجربه میشه و یه روز یکی که مثل حال الانت رو داره، بهش قوت قلب میدی و میگی ببین من اینکارا رو کردم و زردی دخترم رفع شد و الان ماشالله سر حال و تندرست داره بازی میکنه.....

این چه حرفیه قربونت بشم....مطمئنا تو بهترین کسی بودی که میتونستی مادر اون بچه بشی....شک نکن.....زردی ...

آره منم دارم سنتی پیش میرم حس میکنم کم تر شده ولی تا کلا بره طول میکشه 

ممنون از همتون دلمو گرم کردین 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عکس و فیلم خیلی مهمی دارم کجا زخیرشون کنم که پاک نشن تو ی رم گذاشته بودمشون و اون رم قایم کرده بودم هیچ رطوبتی هم پیشش نبود الان که خواستم ببینمشون نصف عکسا باز نمیشن ویدیو هاهم خیلی کندن😭😭😭

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

توروخدا بگید چیکار کنم پاک نشن

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

دوستای گلم ازتون کمک و راهنمایی میخوام دوستان قدیمی منو میشناسن شرایطمو میدونن ....

ازهمسرم جداشدم و جهازیمو آوردم خونه مامانم و پنجشنبه وقت محضرداریم....تو سایتی یه آگهی زده بودن برای کار امروز رفتم مصاحبه کردم و شرایطشون پوشیدن چادرالزامی بود.بیمارستان دولتی زیر نظر بنیاد شهیده حقوقش ۱۷تومنه کارشم توزیع غذا به بیماران....نظرتون چیه ؟

دوستای گلم ازتون کمک و راهنمایی میخوام دوستان قدیمی منو میشناسن شرایطمو میدونن ....ازهمسرم جداشدم و ...

به نظر من برو سرکار. 

چادر درسته سخته... شاید دست و پا گیر باشه موقع کار.... ولی محیطش باید بدون شک یه محیط امن و آرومی باشه. 

چادر چیز بدی نیست که بخوای بخاطرش اینکار رو از دست بدی حتما تلاشت کن که بری این کارو.... هم سرگرم میشی و فکر و خیال الکی نمیکنی،، هم مستقل میشی برا خودم. 

کم کم راه میفتی..... و اینکه الان چادرهای جلو زیپ هست و آستین دار هست.... اصلا اذیت نمیکنه و دست و پا گیر نیست میتونی برا کارت بگیری. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دوستای گلم ازتون کمک و راهنمایی میخوام دوستان قدیمی منو میشناسن شرایطمو میدونن ....ازهمسرم جداشدم و ...

البته من فکر کردم موقع کار باید چادر داشته باشید اونطور گفتم. 

😅

باز هم تصمیم که با خودته و شرایط کار و اینها و محلش راضی هستی از دستش نده

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام خوبینمن نظر معلمشون رو می پسندم.سالهاقبل داداش من هم همچین شرایطی داشت،فوق العاده درسخون با صری ...

کاملا نظر شما درسته 

مام تمام فکر و ذکرمون فقط موفقیتش هست و بس حالا در هر رشته ایی 

امروز با مدیرش صحبت کردم گفت متاسفانه شهرستان ما فنی حرفه ای و کاردانش رشته های محدودی داره در حد نجاری و کشاورزی و برق ...

فقط اتلاف وقت هست وگرنه یه تابستون بره زیر دست اوستا کار رو یاد میگیره به صورت تجربی 

حالا که ثبتنامش کرده بودم فقط انگار دلم میخاست یکی بیاد بگه نه کارت درسته 😅توکل برخدا 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام دوستان صبحتون بخیر🌹.یادتونه دیروز گفتم میخوام با شوهره اتمام‌ حجت کنم؟کردم ولی به ضررم شد😄.خی ...

موفقیت بزرگی بدست اوردین اشکالی نداره رشوه گرفتن ازتون 

اینو سه ساعت یبار تکرار کنین 😂😂😂برای آرامش

فاطمه زهرا مثل خودم تنبله اصلا بیدار نمیشه تا خودش بخواد حتی مای بی بی باز،میکنم ولی تو بیمارستانم گ ...

عزیزم قند بچه افت پیدا میکنه حتما هردو ساعت یبار شیرش بدین 

بیشتر ازدو ساعت نخوابه