2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407025 بازدید | 78271 پست
سلام عزیزم ، تسلیت میگم بابت از دست دادن دایی بزرگتون .میفهمم چی میگید ولی من بودم حتما برای مراسم ا ...

سلام و ممنون بابت تسلیت و همفکرتون مامان سبحان عزیز.

بله ان شالله قرار شد برم، تا ببینم خدا چه میخواد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان صبحتون بخیر🌹.

یادتونه دیروز گفتم میخوام با شوهره اتمام‌ حجت کنم؟

کردم ولی به ضررم شد😄.

خیلی راااحت همه ی حق رو به من داد.

گفت هر کس گفت اسم،تو بگو هنوز معلوم نیست.

مادرم هم اخلاقش اینطوره همه رو مسخره میکنه.

وسیله ی بچه هم برات بهترین ها رو میخرم.

بعد دید من آروم شدم،ازم ۳۰ تومان قرض گرفت که ۱۰ تومانش وام بلو بود،بقیه رو هم خرد خرد جمع کرده بودم برای زایمانم خیر سرم😶😶😶.

یعنی خیلی خوب مخم رو زد😂.

بعد بهش گفتم حالا پاشو این تشکای مهمان مال چند روز پیش رو بزار تو کمد،که همونطور که حدس میزدید خرش از پل گذشت و گفت خوابم میاد فردا😶😶😶.

سلام من شنیدم پرپین هم برا زردی خوبه

پرپین چیه ؟؟ 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من یادمه پرستار بیمارستان می‌گفت...بچه رو بیدار کن شیر بده..نوزاد نیاز ب شیر داره فشارش نیافتهپاشو ت ...

فاطمه زهرا مثل خودم تنبله اصلا بیدار نمیشه تا خودش بخواد حتی مای بی بی باز،میکنم ولی تو بیمارستانم گفتن بذار خودش بیدار بشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پسز منم بدنیا اومدنی زردی داشت کاری ب مراقبت نداره خودت رو ناراحت نکن میگن برا گروه خونی از این دستگ ...

من آب انار گرفتم اتفاقا خواب بود دیگه گفتم تلخ شده حتما ندادم 😁😁 

دکتر به من گفت رفع شده نمیخواد دیگه پیگیری کنی منم دیگه توجه نکردم که داره باز بیشتر میشه برا همین میگم دکتر فایده نداره 

عزیزم اینجوری نکن خدای نکرده متوجه نمیشی افسردگی بعد از زایمان میگیری برا همه اینجوری شده حتی بدتر و ...

مهسان جون فک کنم افسردگی رو گرفتم چون بغض و گریه رو دارم هنش دست خودم نیست

من آب انار گرفتم اتفاقا خواب بود دیگه گفتم تلخ شده حتما ندادم 😁😁 دکتر به من گفت رفع شده نمیخواد دی ...

سلام عزیزم ،قدم نو رسیده مبارک باشه 

من اطرافم دیدم که از مهتابی کوچیک برا رفع زردی استفاده کردن 

خودم هم برا بچه م استفاده کردم (البته یک سری نکات داره )

البته علمی باشه با نه ،نمیدونم ،حتی دیدم که نفی کردن 

ولی دیدم که جواب داده 

نگران نباشید واسه پسر منم خیلی شدید بود اصلا رنگ پوستش با آزمایش خونش همخونی نداشت صورتش خیلی زرد بو ...

تو دستگاه هم نرفت من تو دستگاه هم گذاشتم

نه عزیزم اینطوری فکرنکناصلامقصرنیستی برای هممه پیش اومده

دخترعموم ۲۰ روز قبل من زایمان کرد نداشت زردی خواهرش دو ماه قبل من اونم نداشت 

عدد مشخصه ی زردیش چند هست اگر اشتباه نکنم تا 10خطرناک میس

فک کنم بالاتره ولی دیگه نذاشتم آزمایش بگیرن

سلام عزیزم ،قدم نو رسیده مبارک باشه من اطرافم دیدم که از مهتابی کوچیک برا رفع زردی استفاده کردن خودم ...

مهتابی که تو خونه استفاده میکنن؟

بله ،ولی سایز کوچیک

آها مرسی

نمیخوره تا وقتی خودش دلش نخواد یعنی لباسام خیس خالی میشه چون هم دیر بیدار میشه اگه بیدارش کنم باز می ...

سلام عزیزم.قدم نو رسیده مبارک و در پناه خدا باشه.....

حداکثر هر دوساعت هررررجور شده بیدارش کنید،نیشگون کف پا و .....

منم دخترم زردی دلشت،خیلیییی حس بدی هست ....خدا همه ی بچه ها رو سالم نگه داره......

من چند روز زیر مهتابی گذاشتم ولی بعدش دوباره برمیگشت،تا اینکه حجامت پشت گوش کردمش،یه قطره خون اومد و خانمه گفت تا فلان روزگی خوب میشه،این حرفش آرومم کرد و خدا رو شکر زردیش هم رفت.....

میدونم حال و استرست رو.....برای من سخت گذشت و حتی بخیه هام.....ولی عزیزم حواست به خودت هم باشه