2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407023 بازدید | 78270 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای عاطفه الان گفتم هندونه نخوره تو نوشتی بخوره. تازه دیدم... 😁😁😁من ماما داشتم هم اون هم دکتر گ ...

من والا فقط خنک میخوردم گوجه خیار و اینا هندوانه دویت ندارم زیاد ولی گرمی نمیخوردم بچم زردی گرفت😭

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شیرت باید آبکی باشه معده ی بچه بتونه هضمش کنه. زود زود شیر بده بزار شیرت راه بیفته چایی کمرنگ وعسل ح ...

نمیخوره تا وقتی خودش دلش نخواد یعنی لباسام خیس خالی میشه چون هم دیر بیدار میشه اگه بیدارش کنم باز میخوابه اصلا فک کنم ورژن خودمه از همین الان داره انتقام مامانمو میگیره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیززم گوشت دم گاو زوده برات زود نیس به نظرت؟سنگین و سرد هست تا دوماه حتما گوشت گوسفند جوان و بره بخ ...

من طبع گوشت دم گاو و نمیدونستم فقط میدونستم برا شیر خوبه منتظر بودم زایمان کنم بخرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

تو خواب شیر نمیخوره؟ الان چند وقتشه؟

نه تو خواب که اصلا ۲۵ روزشه 

خدا حفظش کنه. تا بچه ها بزرگ شن مامانا از استرس پیر میشن. پس چیزایی بخور شیرت چرب شه که اون یه ذره ا ...

باشه عزیزم ممنون از راهنمایی ات 💟💟

بازم شما دلتون رو بزرگ کنید و برید. به قول قدیمیا آخرین وظیفمون نسبت به هم اینه تو تشییع و ترحیم هم ...

این چند خط خیلی آرومم کرد، واقعا ممنون بابت این جملات عمیق و دقیق. ان شالله همیشه حرف خوشی و شادی تو زندگیتون باشه

مهسا جان من میخواستم یک تخت کوچولو کنار مادر بخرم مثلا تا دو سالگی.چون اصلا نمیتونم رو زمین بخوابونم ...

آرام جان خودت رو اذیت نکن و هر چی هم هر کسی گفت شما وقتی میدونی کارت درست هست همون کار رو انجام بده .

من هم چون مستاجر بودیم فقط یک تخت کنار تخت مادر خریدم و یک کمد و دراور که هنوز هم دارم از همون ها استفاده میکنم ‌

من والا فقط خنک میخوردم گوجه خیار و اینا هندوانه دویت ندارم زیاد ولی گرمی نمیخوردم بچم زردی گرفت😭

به سردی گرمی نیست عزیزم نگران نباش رفع میشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
آرام جان خودت رو اذیت نکن و هر چی هم هر کسی گفت شما وقتی میدونی کارت درست هست همون کار رو انجام بده ...

منم دقیقا

یه گهواره تایکسال استفاده شد بعدتخت خودش کمدهم نخریدم اونموقع مدام درحال اسباب کشی بودم

یه کریر ومختصرلباس ووسایل ضروری

خودمم خریدم وراضیم خداروشکر

به جاش خداکمکمون کردخونه خریدیم

الهی ربی ومن لی غیرک💖