تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وااای عاطفه الان گفتم هندونه نخوره تو نوشتی بخوره. تازه دیدم... 😁😁😁من ماما داشتم هم اون هم دکتر گ ...
من والا فقط خنک میخوردم گوجه خیار و اینا هندوانه دویت ندارم زیاد ولی گرمی نمیخوردم بچم زردی گرفت😭
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نمیخوره تا وقتی خودش دلش نخواد یعنی لباسام خیس خالی میشه چون هم دیر بیدار میشه اگه بیدارش کنم باز میخوابه اصلا فک کنم ورژن خودمه از همین الان داره انتقام مامانمو میگیره
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیززم گوشت دم گاو زوده برات زود نیس به نظرت؟سنگین و سرد هست تا دوماه حتما گوشت گوسفند جوان و بره بخ ...
من طبع گوشت دم گاو و نمیدونستم فقط میدونستم برا شیر خوبه منتظر بودم زایمان کنم بخرم 🤦♀️🤦♀️
خدا حفظش کنه. تا بچه ها بزرگ شن مامانا از استرس پیر میشن. پس چیزایی بخور شیرت چرب شه که اون یه ذره ا ...
باشه عزیزم ممنون از راهنمایی ات 💟💟