2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407111 بازدید | 78272 پست
قربون تو برم من ، عزیز دلمی شما ، خوبی و قشنگی از وجود خودته ، این قلب مهربون و معصوم خودته که اینجو ...

فدانشم عزیزم خیلی خوشحالم از آشناییتون 😍😘😘

اونجا که گفتی خونه تا یه ماه کثیف نمیشه من حسودیم شد😅😂

من دیشب کل خونه و حیاط و آشپزخونه رو تمیز تمیز کردم خوابیدم که فرداش بتونم به کارهای بیمه ام برسم 

باورکن الان خونمون بازار شامه😂😂کسی بیاد میگه این خانوم یک ماهه به خونه دست نزده 🤒🤒🤒

سلام دوستان😍.میشه لطفا چند تا اسم دخترونه ی قشنگ پیشنهاد بدید.دخترِ من هنوز اسم نداره.یعنی نمیدونم ...

ارام جان من ماهلین خیلی دوست دارم قرار بود بچم  اگه دختر بشه بزارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوره تا وقتی خودش دلش نخواد یعنی لباسام خیس خالی میشه چون هم دیر بیدار میشه اگه بیدارش کنم باز می ...

نمیدوشین شیر رو؟چون به ما که میگفتن بدوش بریز توشیشه بیدارشد میخوره تا یه ساعت نشد بریز اما شیر نمونه توی سینه تا زودتر و بهتر به جوش بیاد 

ماشاالله باشه به وحودتون اما از تومدن شیر زیاد پیش مامانای هم دوره تون نگین .خرافاته اما شیر هم میگن از چیزایی هست که در مقابل چشم ونظر ضعیف 😀

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من طبع گوشت دم گاو و نمیدونستم فقط میدونستم برا شیر خوبه منتظر بودم زایمان کنم بخرم 🤦‍♀️🤦‍♀️

اره چرب هم هست مث قسمت گردن هم مقوی 

منم طعمش رو دوست دارم 

اما تا دو سه ماه بعد از زایمان مارو میگفتن خروس محلی و گوسفند جوان بخریم گاو اصلا 

چون سرد هست

فدانشم عزیزم خیلی خوشحالم از آشناییتون 😍😘😘اونجا که گفتی خونه تا یه ماه کثیف نمیشه من حسودیم شد😅� ...

😂😂😂😂 الحمدلله ، این کثیفی از بزرگترین نعمت های خداست ، انشاالله همه خونه هایی که در حسرت بچه هستند اینقدر پر از صدا و هیاهوی بچه ها بشه که مثل شما این دفعه در حسرت تمیزی خونه باشند ، الهی تو همه خونه ها صدای خنده و بازی بچه ها بپیچه 🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام دوستان😍.میشه لطفا چند تا اسم دخترونه ی قشنگ پیشنهاد بدید.دخترِ من هنوز اسم نداره.یعنی نمیدونم ...

سلام عزیزم خدا نگهدار دختر قشنگت باشه ،الهی نامدار و سالم و صالح باشه و بشه مایه افتخارت.

اسم دختر 

نازلی 

سویل 

ال آی 

ال آرا 

سلین 

آیناز 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
این چند خط خیلی آرومم کرد، واقعا ممنون بابت این جملات عمیق و دقیق. ان شالله همیشه حرف خوشی و شادی تو ...

ممنون عزیزدلم. شما همیشه خانم با درایتی هستید. از تاپیک ها میشناسمتون. خوشحالم کمکتون کردم از دو دلی در بیایید. 

نمیدوشین شیر رو؟چون به ما که میگفتن بدوش بریز توشیشه بیدارشد میخوره تا یه ساعت نشد بریز اما شیر نمون ...

آخ نگو. منم باورم نمیشد ولی هر وقت کسی میدید لباسم خیسه و می‌گفت واای چقدر شیر داری تا دو روز شیرم کم میشد قرص میخوردم که برگرده. دو سه باری این اتفاق افتاد خالم میگفت من باور نمیکردم. 

اره چرب هم هست مث قسمت گردن هم مقوی منم طعمش رو دوست دارم اما تا دو سه ماه بعد از زایمان مارو میگفتن ...

آره گوشت بره میگیره پس اونو نگه میدارم بعدا درست میکنم خروس اینا دوست ندارم 🥲

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نمیدوشین شیر رو؟چون به ما که میگفتن بدوش بریز توشیشه بیدارشد میخوره تا یه ساعت نشد بریز اما شیر نمون ...

نه اوایل برای این که شیرم بیاد میدوشیدم الان نه شیرم زیاد نیست که دخمل خانم تنبله دیر بیدار میشه این فوران میکنه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
به سردی گرمی نیست عزیزم نگران نباش رفع میشه

خیلی ناراحتم 😭😭 شبا بغضم میگیره گریه میکنم حس میکنم من نتونستم مراقبت کنم از بچم خیلی زیاد شده

آخ نگو. منم باورم نمیشد ولی هر وقت کسی میدید لباسم خیسه و می‌گفت واای چقدر شیر داری تا دو روز شیرم ک ...

منم باور نداشتم تا پیش اومد شاید جذبش کردم ولی از خیلیا شنیدم همونجور که بچه زیاد چشم میخوره این موردم مث همین

خیلی ناراحتم 😭😭 شبا بغضم میگیره گریه میکنم حس میکنم من نتونستم مراقبت کنم از بچم خیلی زیاد شده

عدد مشخصه ی زردیش چند هست 

اگر اشتباه نکنم تا 10خطرناک میس

نه عزیزم اینطوری فکرنکن

اصلامقصرنیستی برای هممه پیش اومده

الهی ربی ومن لی غیرک💖