تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
پیام جدید بزاری میبینی قبلیا رو ولی از صفحه خارج شی دیگه اجی مجی لاترجی
من صبح پیام اونکاربری و ک گفته" رفتم خونه مادر شوهرم ب من تهمت زدن و دیدم" ،اینقدر عصبی شدم یه عالمه پیام گذاشتم
الان اومدم هر چی گشتم پیاممو ندیدم 🥴😵
ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
اره بخدا دلمون خیلی شکست.من خودم فامیل زیادی ندارم فامیلای شوهرم همسون مثل یخ میمونن واسه همین باکس ...
صبح نوشتم براتون ولی غیب شده🥴
عزیزم، رابطتو قطع کن باهاشون
واسه چی جایی برید ک بهتون بی احترامی بشه
اینقدر ناراحت شدم ک نمیدونم چی بگم واقعا
فقط خواهر عزیزم ،دیگه نرووووو تورو خدا🥺
ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خداروشکر عزیزم میگذرونم چشم امیدم به خداست بلکه یه نظری به زندگیم بندازه البته من مدیون محبت شما هم ...
چقد عاقل و فهمیده هستی که به اشتباهت پی بردی
گاهی مقصر رفتار اشتباه اطرافیان با ما خودمون هستیم
ولی ادم با گذشت زمان عاقلتر میشه چشمش به زندگی باز میشه
رفتارش رو به مرور تصحیح میکنه و متناسب با طرف مقابلش عمل میکنه....شما هم داری رو شخصیتت کار میکنی قطعا نتیجه میده تلاشت ...اعتماد بنفست رو ببر بالا و خودت رو دست بالا بگیر