2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1408596 بازدید | 78368 پست
منم همین حسو دارم نارین جان. از صبح فکرم پیش پسر شهزنان هست. همش یاد این میفتم میگفت پسرم خوشتیپه شب ...

مهسا جان منو شما از لحاظ زیرابی بودن هم مثل همیم منم تا پارسال دیماه بود فکرکنم زیرآبی بودم 

ولی قشنگ همه رو می‌شناختم و دوس داشتم 

مهسا جان منو شما از لحاظ زیرابی بودن هم مثل همیم منم تا پارسال دیماه بود فکرکنم زیرآبی بودم ولی قشنگ ...

آره دقیقا شما که اومدی اطلاعات میدادی. پیش خودم گفتم نمیدونن من چند وقته اینجام😆😆😆ولی تو این دو سال عکس هیچکسو ندیدم.، 🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم اتفاقا به سایت خانومی سر زدم یه سوال چیزهایی که دارن همه اصل هستن فیک نداره میگن ضدآفتاب ...

من لافارر خریدم ازشون

اصل بود 

خیلی هم سبک و رد سفیدی نمبندازه آدم عین امامزاده نمیشه انگار نور انداختن ب صورت آدم 😄😄😄

راحت باش من دوست دارم 🤣🤣🤣یه دوست مجازی دارم از سال 93باهم دوستیم انقد مثبت هجده هست حرفاش و کاراش ...

بمونید برای هم 😍

من +۱۸ خیلییییییییی نمیگم..

همسرم میگه فحشای تو فقط در حد گوزه خیلی مودبی 😐😄 وااا بده زن 😄

تا چیزی میگه میگم عه عه 😡😡 

من حومه تهران شهریارم

اصلیتم ترک حاشیه همدان 😄 هرچند خودمو همدانی نمیدونم چون جد در جد خسیسن فامیلای ما 😄 

بمونید برای هم 😍من +۱۸ خیلییییییییی نمیگم..همسرم میگه فحشای تو فقط در حد گوزه خیلی مودبی 😐😄 وااا ...

ممنونم 

چرا فکر میکردم شما مشهدی هستی 

خواهر منم شهریار هستن چقد خوش اب و هواس با اونهمه باغ ..

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

منم خودمو جاش گذاشتم...راستش من زود دلم میشکنه چ برسه ب اینکه تهمت دزدی بزنن..عزراییل دم در وایساده ...

اره بخدا دلمون خیلی شکست.من خودم فامیل زیادی ندارم فامیلای شوهرم همسون مثل یخ می‌مونن واسه همین باکسی رفت وآمد نداریم من واسه بچم که اجتماعی بار بیاد خجالتي نشه مثل خودم دوست دارم با بقیه ارتباط داشته باشیم.از کل فامیل فقط خونه مامانم و پدر شوهرم رو داشتیم بریم که اینا هم اینجوری کردن.بعد دلم از این خونه دفعه اولشون هم نیست یه بار انگشتر خواهرشوهرم گم شده بود میگفتن شما برداشتین رفتیم پیش دعا نویس گفتن پسر بزرگت اومده برداشته😶در صورتی که اون سال ما خونمون یه شهر دیگه بود یه سال باهاشون قطع ارتباط بودیم دوباره اومدن منت کشی.پدر شوهرم ۴ سال پیش گفت من ۶۰ تا سکه بانک ملی ثبت نام کردم میدم بهتون خونه بخرین.ماهم خوشحال و خندان ماشین فروختیم طلای منو فروختیم سریع خونه پیداکردیم پای معامله گفت نمیدم .شوهرم عصبانی که اگه نخواستی بدی چرا گفتی چرا خودت میومدی خونه می‌دیدی باهامون چرا گذاشتیم وسیله بفروشیم.به زور ۴۰ تاشو داد ماهم رفتیم زیر قرض .بعدش تا یه سال باهامون قطع رابطه که شما به زور سکه گرفتین ازم🤐

اره بخدا دلمون خیلی شکست.من خودم فامیل زیادی ندارم فامیلای شوهرم همسون مثل یخ می‌مونن واسه همین باکس ...

عزیزم 💔💔💔💔💔

ببین اینا کلا مشکل دارن ک ب شما تهمت بزنن 😐😐😐

خدا هدایتشون کنه 🤦🏻‍♀️

باز خوبه تونستید سکه بگیرید 😄 حداقل خیلی ضرر نکردید...

قضیه مثال بلانسبت از خرس کندن غنیمت شده...

بگو خوبی میکنی گند نزن بهش 😩 اجرت پیش خدا از بین میره خب 😩

میدونی هرکسی ی اخلاق بدی داره

اینام اخلاقشون اینه سوزن گم بشه انگشت اتهام ب سمت شما میگیرن...

نمبدون این اخلاق نسبت ب بقیه دارن یا نه

فقط صمیمی نشید...

ممنونم چرا فکر میکردم شما مشهدی هستی خواهر منم شهریار هستن چقد خوش اب و هواس با اونهمه باغ ..

چ جالب 🤗♥️

والا الآن ک جهنمه بس گرررمه 🥴🥴🥴🥴🥴

ببرون رفتن  مساوی ذوب شدن 😄

شما تهرانی؟

آره..اما بعضی چیزا تا خود مغز استخوانم می‌ره و فراموش نمیشه اما باز حرف میزنم با طرف..اما دلم شکسته ...

درسته با بعضیا از سر اجبار باید ادامه داد حتی در حد سلام و خداحافظ

چ جالب 🤗♥️والا الآن ک جهنمه بس گرررمه 🥴🥴🥴🥴🥴ببرون رفتن مساوی ذوب شدن 😄شما تهرانی؟

اره خواهرم میگه امروز جهنم واقعی شده 

یه باد گرمی میاد که نمیشه رفت تا سر کوچه ..

نه من شهرستان هستم 

تو شهر خودم غریبم خواهر برادرام خواهرشوهر برادر شوهرم همه یا مشهدن یا تهران 

من موندم تو شهر خودم یه شهرستان کوچیک اطراف مشهد

اره خواهرم میگه امروز جهنم واقعی شده یه باد گرمی میاد که نمیشه رفت تا سر کوچه ..نه من شهرستان هستم ت ...

تنت سلامت 🤗♥️

منم ی دوستی داشتم خراسان جنوبی بود 

همیشه می‌گفت گرمه

این گرما ب خودشم اثر داشت

هات هات بود 🤦🏻‍♀️😄😄😄

داعم الهات بود 😄 دعوا قهر بحث حالیش نبود 😄

این همسر منو بزاری فقط میخوابه...

امروز خونس

دخترمو میخوابونم میگه خب منم بخوابم 🥴🥴🥴😩😩

خب چرا تو باید بخوابی 😐😄

میگه چیکار کنم ؟ هوا گرمه...باید بخوابم 🥴😩

تو هم ک پریودی...چاره چیه بخوابم 😐😄