2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407242 بازدید | 78273 پست
ای واااااااااااااااااااای 😄😄😄😄😄من دوستی داشتم شوهرش زمان پریودی می‌گفت برو خونه مادرت 😄😄😄

دوستتم میرفت؟عجبا چه حرفا توروخدا

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو کلوم حرف بزنیم خب 😐😁حرف میزنیم یهو چشماش میرهااای دلم میخواد پاره پارش کنم 😎😄پیر بشه داستان د ...

😂😂😂حالا شوهر من کم خوابه ولی اگه موقع حرف زدن من توجه نکنه چرت بزنه یا گوشی نگا کنه پنج انگشتی میکنم تو صورتش 

یه انگشت تو گوش یکی داخل چشم یکی دماغ یکی دهنش تا میتونم اذیتش میکنم مجبوره با دقت گوش کنه 😅

مامانم اومد دو ساعت نشستدخترم خیلی بلاستهی روسری مامانمو سرش میکرد می‌گفت دردریعنی منو ببر دردر 🥺🥰 ...

به به چه خوب 

ادم واقعا احتیاج داره به یکم تنها موندن و ساکت بودن خونه 

پسر منم همینه خونه ی خودمون زیاد گیر نمیده ولی میرم خونه ی مامانم گرفتاریم همش پشت دره😂😂

ای واااای چقدر شبیه همن 😍😌😌

من اونجا میرم اسیرم..

همش حیاط میره

هی مامانمو میگیره دردر

واای همه چیش ب هم میریزه خوابش خوراکش

ب قدری شیطونی میکنه انگار خونه خودمون زندانیه قسمت انفرادیاس 😄😄

چقد عاقل و فهمیده هستی که به اشتباهت پی بردیگاهی مقصر رفتار اشتباه اطرافیان با ما خودمون هستیم ولی ا ...

بیا بغلم🤗🤗

نظر لطفته عزیز دلم 

بله درست میگی و واقعا مسیر سختی پیش رومه 

می‌دونی شهزنان جان تغییر رفتارمن برای اطرافیان ناخوشایند بوده اونها هم دارن مقابله به مثل میکنند با کم محلی هاشون و نادیده گرفتن هاشون انگار دارن تلافی میکنن و این برای منی که مدام در تلاش برای راضی نگه داشتن دوروبری ها بودم و دوست داشتم شخصیت خوب و عروس خوبی برای اونها باشم خیلی سخته 

امیدوارم این مسیر رو با موفقیت بگذرونم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
به به چه خوب ادم واقعا احتیاج داره به یکم تنها موندن و ساکت بودن خونه

این آقا نمبزاره ک

داره مسابقات المپیک میبینه همه رو میبینه داد و هوار واسه کشتی ماشاالله پسسسسسسر 😡😡😡😄 راه انداخته🥴😁

ای واااای چقدر شبیه همن 😍😌😌من اونجا میرم اسیرم..همش حیاط میرههی مامانمو میگیره دردرواای همه چیش ب ...

دقیقا درحدی نمیخوابه تو ماشین میخوابه. اصلا بغل من نمیاد تا میرم سمتش میگه نه نه فرار میکنه. واقعا به قول خودت از انفرادی فرار کرده. 😁😁الان داره خونشونو میترکونه. 😩😩

سلام بچها خوبید امشب پای پسرم پیچ خورده و با صورت افتاده زمینمتاسفانه پاش شکستهعینکشم خورد شده اللهی ...

سلام عزیزم ، واقعا ناراحت شدم . 😔😔😔

ان شا الله به حق امام حسین زودتر خوب بشه شهزنان جان . 

دقیقا درحدی نمیخوابه تو ماشین میخوابه. اصلا بغل من نمیاد تا میرم سمتش میگه نه نه فرار میکنه. واقعا ب ...

آفرین نه نه میگن 😍😌

من خونه مامانم میبرمش آخر سر ی دور تمیز میکنم جارو میکشم قشنگ میترکونه مهسا 😩😩😩😩

واااااااااااااااااااای خدایا الآن اونجاس چ کارا ک نکرده 😩😄

بیا بغلم🤗🤗نظر لطفته عزیز دلم بله درست میگی و واقعا مسیر سختی پیش رومه می‌دونی شهزنان جان تغییر رفت ...

فداتشم😘😘😘

بذار هر جور میخوان رفتار کنن اصلا ضعف نشون نده 

یه مدت دیگه کنار میان ...و شخصیتت جدیدت  جا میفیته پیششون....مطمئن باش چون فهمیدن بهتر شدی و رشد کردی زورشون رسیده که مقابله به مثل میکنن

ممنونم مامان سبحان بابت هم دردیت انشالله بلا از شما و خانوادت دور باشه❤️❤️

عزیززم بیا بغل و بده ماچ قشنگه رو 

نکنه گریه کنی مبینا برنز گرفت 😍🤩