2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407165 بازدید | 78272 پست
پیام جدید بزاری میبینی قبلیا رو ولی از صفحه خارج شی دیگه اجی مجی لاترجی

من صبح پیام اون‌کاربری و ک گفته" رفتم خونه مادر شوهرم ب من تهمت زدن و دیدم" ،اینقدر عصبی شدم یه عالمه  پیام گذاشتم 

الان اومدم هر چی گشتم پیاممو ندیدم 🥴😵

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
اره بخدا دلمون خیلی شکست.من خودم فامیل زیادی ندارم فامیلای شوهرم همسون مثل یخ می‌مونن واسه همین باکس ...

صبح نوشتم براتون ولی غیب شده🥴

عزیزم، رابطتو قطع کن باهاشون 

واسه چی جایی برید ک بهتون بی احترامی بشه 

اینقدر ناراحت شدم ک نمیدونم چی بگم واقعا 

فقط خواهر عزیزم ،دیگه نرووووو تورو خدا🥺

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من صبح پیام اون‌کاربری و ک گفته" رفتم خونه مادر شوهرم ب من تهمت زدن و دیدم" ،اینقدر عصبی شدم یه عالم ...

بده مگه سایت اینهمه اپشن داره بازم بگین بده🤣🤣🤣🤣جادو میکنه پیاما میرن ومیان 🤣

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بده مگه سایت اینهمه اپشن داره بازم بگین بده🤣🤣🤣🤣جادو میکنه پیاما میرن ومیان 🤣

بعضیا پیاما هم دوبار اومدن🥴

یه اپشن جدید رو کرده نی نی سایت😁👏👏

تنت سلامت 🤗♥️منم ی دوستی داشتم خراسان جنوبی بود همیشه می‌گفت گرمهاین گرما ب خودشم اثر داشتهات هات ب ...

منم نمیدونم چرا فکر میکنم اب وهوا و گرما سرما روی این موضوع اثر داره 

میدونم درست نیس ها اما میگم مثلا شمالیا اندازه جنوبیا هات نیستن😅

این همسر منو بزاری فقط میخوابه...امروز خونسدخترمو میخوابونم میگه خب منم بخوابم 🥴🥴🥴😩😩خب چرا تو ب ...

مردا اکثرا همینن 

تعطیل باشن محوز خوابیدن دارن 

چه نکته ی ظریفی 😜پریودی دیگه بچه باید بخابه چکار کنه خب 

بعضیا پیاما هم دوبار اومدن🥴یه اپشن جدید رو کرده نی نی سایت😁👏👏

واقعا هم اینهمه خدمات دارن میدن به ما 

ما سپاسگزار نیستیم 

تچکر تچکر 

منم نمیدونم چرا فکر میکنم اب وهوا و گرما سرما روی این موضوع اثر داره میدونم درست نیس ها اما میگم مثل ...

ای واااااااااااااااااااای 😄😄😄😄😄

من دوستی داشتم شوهرش زمان پریودی می‌گفت برو خونه مادرت 😄😄😄

مردا اکثرا همینن تعطیل باشن محوز خوابیدن دارن چه نکته ی ظریفی 😜پریودی دیگه بچه باید بخابه چکار کنه ...

دو کلوم حرف بزنیم خب 😐😁

حرف میزنیم یهو چشماش میره

ااای دلم میخواد پاره پارش کنم 😎😄

پیر بشه داستان داریم 🥴 همش خوابه منم در حال غر زدن 😄

مامانم اومد دو ساعت نشست

دخترم خیلی بلاست

هی روسری مامانمو سرش میکرد می‌گفت دردر

یعنی منو ببر دردر 🥺🥰😁

انقدر بردتش تا مامانمو میبینه میگه دردر

خلاصه با چرخش بردتش خونشون 😊

چند ساعت لم بدم 😌😌😌😁

پریودم ک هستم

ب درو دیوار نگاه کنیم 🥴😄😄

مامانم اومد دو ساعت نشستدخترم خیلی بلاستهی روسری مامانمو سرش میکرد می‌گفت دردریعنی منو ببر دردر 🥺🥰 ...

پسر منم همینه خونه ی خودمون زیاد گیر نمیده ولی میرم خونه ی مامانم گرفتاریم همش پشت دره😂😂

شهزنان تو از پسرات بگی من اشکام می ریزه نمیدونم چرا😅حس میکنم احساسات مادرانه ت شبیه منه

تو هم دلنازی مثل من

اره من اصلا احساساتم دیگه از حد گذشته

امروز تکواندو کار ایرانی مبینا اسمش بود برا بردش هق هق گریه میکردم 

اصلا جنبه مسابقات و استرسشو ندارم همش میگم من که فقط هم وطنم ایگنطوری خدا به داد خانوادش برسه با اون حجم استرس

خداروشکر عزیزم میگذرونم چشم امیدم به خداست بلکه یه نظری به زندگیم بندازه البته من مدیون محبت شما هم ...

چقد عاقل و فهمیده هستی که به اشتباهت پی بردی

گاهی مقصر رفتار اشتباه اطرافیان با ما خودمون هستیم 

ولی ادم با گذشت زمان عاقلتر میشه چشمش به زندگی باز میشه

رفتارش رو به مرور تصحیح میکنه و متناسب با طرف مقابلش عمل میکنه....شما هم داری رو شخصیتت کار میکنی قطعا نتیجه میده تلاشت ...اعتماد بنفست رو ببر بالا و خودت رو دست بالا بگیر