2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409427 بازدید | 78433 پست
سلام بچها خوبید امشب پای پسرم پیچ خورده و با صورت افتاده زمینمتاسفانه پاش شکستهعینکشم خورد شده اللهی ...

سلام. خیلی ناراحت شدم عزیزم. حتما خیریتی توش بوده. امیدوارم زودتر خوب شه پسر گلت. 🤲🏻🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی ابروهای خودت کم پشت بود یا دلت هوس مدل دادن کرده بود دختر ببین چقد اذیت شدی

سلام عزیزم...

ابروهام کم پشت و نازکه

۴سال پیش یکبار رفتم پیش سمیرا حمزه ای یک هفتع ای ریخت بعد رفتم فیبروز کردم چندبار ترمیم کردم پخش شده بود خوشم نیمومد ک رفتم پاکش کردم

سلام بچها خوبید امشب پای پسرم پیچ خورده و با صورت افتاده زمینمتاسفانه پاش شکستهعینکشم خورد شده اللهی ...

الهی

انشالله که زود خوب میشه ناراحت نشو عزیزم 

هیچ کار خدا بی حکمت نیست حتما حتما خیری در این اتفاق بوده 

انشالله سال بعد میره

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

سلام عزیزم

ناراحت شدم 💔💔💔

امام حسین نگه دارش باشه 🥰

ان شاالله شرایط جور بشع بتونید چشماشو لیزیک کنید دیگه از عینک هم راحت بشه 🤗

خوب خدارو شکر حالا که خشک شده میریزه پاک میشه دیگه. خوجل میشه 🤭🤭🤭

خوجل 😁😁

بدیش اینه لیزر تارهای مو میسوزونه باید صبر کرد در بیاد..

ی غلط کردن خاصی تو چشمام هست 😄😄

سلام انشالله بلا ازش دور باشه 

حتما حکمتی توش بوده برا نرفتن 

انشالله سال دیگه 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

خوجل 😁😁بدیش اینه لیزر تارهای مو میسوزونه باید صبر کرد در بیاد..ی غلط کردن خاصی تو چشمام هست 😄😄

به هر حال باید اینکارو میکردی چون ابروها تو دوس نداشتی به بعدش فکر کن که چه قشنگ میشه👌👌