2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409507 بازدید | 78436 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگی جیران جان ، مهم این هست که شرایط اقتصادی درست بشه و دل همه با هر چی دارن خوش باشه . 😍😍😍 ...

من یه عقلی که کردم( به زبون یه عزیزی نوشتم😂) این بود که اون موقع تشک نخریدم

خودمونم که خوشخواب داریم

۴ تا بالش خریدم

ولی تو اثاث کشی دیدم باندازه ۵ -۶ نفر پتو دارم😱

البته اونارو تو دوران عقد پهلوون خریده بود

ولی باید برم دو سه تا تشک بخرم چون میخام از شمال دعوت کنم چند روز رو بیان تهران 

بچه ها به نظرتون مامان سبحان پزووووووو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ #مامان_سبحانپزوووووووووووووو#

نه خدایی نیست

🤣🤣

تو هم انصافا پزو نیستی

نازی شوخی میکنه

پزو اونیه که ۲ گرم طلا میخره با ادبیات مختلف با چماق میکوبه تو سرمون😂🤨

من یه عقلی که کردم( به زبون یه عزیزی نوشتم😂) این بود که اون موقع تشک نخریدمخودمونم که خوشخواب داریم ...

من هم که میگم به اندازه ۸ نفر رختخواب دارم تشک فقط ۳ تا دارم البته بیشتر بود ولی ۲ تاش رو دادم به مامانم .

مامانم هم داده از پنبه های همون تشک ها چند تا تشک نازک درست کرده .

پتو بیشتر دارم که اکثرشون هم کادو هستن .

مهمان هم آمده اکثرا پتو میندازن زیرشون هم . 

من یه عقلی که کردم( به زبون یه عزیزی نوشتم😂) این بود که اون موقع تشک نخریدمخودمونم که خوشخواب داریم ...

ما شمالیا اینطوری میگیم البته یه ذره قدیمی ترها نه نسل جدیدمون. زندایی خودم همیشه همینو میگه🤣🤣🤣

دلبر میدونی که به دلم نشستی 😍یه بی ریایی خاصی تو‌ کلامت هستتو واقعیتم همینی؟

قربونت مسی جون نظر لطفته.

نمی‌دونم دقیق منظورت از بی ریایی چیه،اما واقعی هم همینم چیزی به دل نمی‌گیرم یعنی یادگرفتم بیشتر .

هرکدومتون هم یجور خاصی میدوستم