2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409512 بازدید | 78436 پست
سلام جیرانینه دیگه تو به همه ما گفتی فقط باید ظرف بخرید و کل کابینت وکمد دیواری و کنسول پر کنید بعد ...

سلام نازی خوبی؟ 

نه والا 

من به کسی نگفتم ظرف بخره🤣🤣🤣🤣 

حتی به شوخی خودمو مسخره هم کردم 

پزو هم نیستم. این وصله به من نمیچسبه. 😁 

پر حرفم و توضیح زیاد میدم. این ممکنه این حس رو به وجود بیاره که پز میدم اما واقعا نیستم. 

چون اصلا چیز پز دادنی ندارم. 

فلانی پز میداد 

چی میگفت؟ 

میگفت ظرف زیاد دارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بیخیال😁😁😁😁 انشالله خدا چیزای پز دادنی بهم بده، اون وقت میبینی به چی میگن پز🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با کاسه بشقاب که نمیشه کسی رو زخمی کرد.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
فدات شما هرچی بگی ما قبولت داریم ، بهرحال خواه ناخواه هرکس باتوجه به شرایط و وسع مالیش می‌ره ظرف وسا ...

ای شیوا 

ببین من اموالم واسه پسر نارینه 

نقشه نکش 🤣🤣🤣🤣 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام جیران بانو عزیز ، واقعا ممنون که این اصلاحیه رو دادید .والله من خودم که ۱۳ سال پیش عروسی کردم و ...

سلام مامان سبحان 

خواهش میکنم😍 

هر کسی یه علاقه ای داره. مثلا تلویزیون خونه من فوق العاده کوچیکه، هیچ سیستم صوتی ندارم، ماهواره ندارم و ... 

اما ظرف رو دوست دارم.‌ 

قدیم مهمونی های خیلی خیلی مفصلی داشتیم. خانواده که جمع میشدیم شاید با دایی و خاله ای که همیشه باهامون بودن بالای چهل نفر میشدیم. خانواده همسرمم شلوغ هستن. نوه ها ازدواج کردن و ....

اما خب بعدا خیلی فاصله افتاد. 

اما شرایط الان خیلی خاص و عجیبه. من واقعا خرید خونه با وام و هزینه جهاز رو الان ترجیح میدم. 

واردات لوازم خونگی، ممنوع شده، اجناس ایرانی هم قیمت خارجی شده، ساذه ترین وسایل رو میخری هزینه سر به فلک میکشه. در نهایت هم دست دختر خدای نکرده وقتی زندگی به مشکل بخوره به چیزی بند نیست. خیلی ها رو دیدم، پسره وسایل جهاز رو هم برداشته و به دختر هیچی نداده. 

الان آدم باید، با فکر بیشتری حرکت بزنه. 

حالا اون بحث شلوغی و اینها هم که جای خود. 

خدا کنه شرایط اقتصادی درست شه که آدم بابت یه حرفی که میزنه هزار بار به جنگ درونی با خودش نره😁 و موضوع رو از هزار زاویه تو ذهنش بررسی نکنه.

سلام جیرانی نه دیگه تو به همه ما گفتی فقط باید ظرف بخرید و کل کابینت وکمد دیواری و کنسول پر کنید ...

انباری# یادت رفت 

اونم باید پر کنی از خنزل پنزل🤣🤣🤣🤣🤣

سلام مامان سبحان خواهش میکنم😍 هر کسی یه علاقه ای داره. مثلا تلویزیون خونه من فوق العاده کوچیکه، هی ...

من اگه عقل الانو ۶سال پیش داشتم

وام ازدواج اون موقع ده بود بعد دو ماه شد ۱۵ ..با ۳۰م میشد ی خونه کوچیک خرید 

کاش یکی میزد تو سرمون می‌گفت جهیزیه بعدها بخر الآن خونه بخر 🥲🥲🥲

اون زمان دوست همسرم خونه تو نارمک هفت حوض ۶۰متر خرید ۳۰۰م 🥲🥲🥲🥲 چقدر ارزونی بود 

من اگه عقل الانو ۶سال پیش داشتموام ازدواج اون موقع ده بود بعد دو ماه شد ۱۵ ..با ۳۰م میشد ی خونه کوچی ...

آره میفهمم 

دقیقا همینو میگم 

آدم خونه بگیره 

بخدا با یه موکت و یه یخچال و گاز از دیوار هم میتونه زندگی رو شروع کنه 

وسیله رو خورد خورد میشه خرید

تازه خدا روشکر تو از زندگیت راضی هستی، خدا رو صد هزار بار شکر 

خدای نکرده، تو زندگیهایی که دووم نداره،پول دختر واقعا حروم میشه با جهاز. 

سلام جیرانینه دیگه تو به همه ما گفتی فقط باید ظرف بخرید و کل کابینت وکمد دیواری و کنسول پر کنید بعد ...

نازی 

یکی از خواهرای من خیلی روحیات مدرنی داره 

سر وسایل خریدن من، خجالت میکشه🤣🤣🤣🤣🤣 

میگه کدوم دختر امروزی انقدر درگیر کاسه بشقابه؟؟؟ 

میخوام بگم نه تنها پز نداره، بلکه تو اطرافیان من نشونه املی و بی کلاسیه. خدا شاهده. 

خلاصه جان جدتون به من وصله پز نچسبونید. 

میبینید دیگه، تو همین سایت هم با کلاس ها تو تاپیک مینیمال جمعن😁😁😁 از امثال من اعلام برائت میکنن🤣🤣🤣 

مگه نه ققنوس جان؟😁  

سلام مامان سبحان خواهش میکنم😍 هر کسی یه علاقه ای داره. مثلا تلویزیون خونه من فوق العاده کوچیکه، هی ...

عزیز این بحث جهاز سنگین خیلی حرفه

ک دست دختره ب هیچ میشه

اتفاقا من تو فکرم بودم

ک برا دخترام خونه بگیرم

وبگم جهیزیه رو پسره بده

اینجوری از پشتوانه ی دخترام خیالم راحت تره

چون تحت هیچ شرایطی الن مردا پشت کسی نمی شن

@agrinnn عزیزم نوشتی لایک نکنبعد چطوری عکس العمل نشون بدیم به پستهات مثلا بگیم خوندیم یا خوشمون اوم ...

الهیییییی😆😆😆😆😆😆

شماصاحب اختیاری

اصلا هرطور دوست داری

لایک کن ،گزارش بزن،دمپایی پرت کن و....🤣

عشقی شما😘

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیز این بحث جهاز سنگین خیلی حرفهک دست دختره ب هیچ میشهاتفاقا من تو فکرم بودمک برا دخترام خونه بگیرم ...

کاردرستی میکنی

ان شاالله منم بتونم برای بچه هام خونه بخرم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

درست میگی جیران جان ، مهم این هست که شرایط اقتصادی درست بشه و دل همه با هر چی دارن خوش باشه . 😍😍😍😍

من خودم هم ظرفهام کم نیست به قول شما تا چند سال پیش حتی عمو و دایی و عمه رو هم دعوت میکردم حداقل سالی یکبار ولی الان شرایط طوری شده که از بین همه اونها فقط یک دایی تهران دارم و عموی عزیزم که ۳ سال پیش به رحمت خدا رفت و عمه هام و اون یکی دایی ام هم ایران نیستن . 

البته الان هم خانواده همسرم پرجمعیت هستن و من همیشه دوست داشتم مهمانی هام همه چیز خوب باشه و ظرف هام رو از اول به تعداد بالا و خوب گرفتم ولی خوب اضافه هم نکردم دیگه 

مثلا رختخواب به اندازه ۸ نفر مهمان دارم و با اینکه فقط توی این ۱۳ سال شاید کلا ۳ الی ۴ بار مهمان شب خواب داشتم ولی دوست نداشتم رختخواب نا مرتب داشته باشم .

خلاصه که هر کس باید به سبک زندگی خودش رفتار کنه . 😍😍😍😍

البته این پست باید میرفت داخل تاپیک مینیمالیست . 😂😂😂😂

نازی  یکی از خواهرای من خیلی روحیات مدرنی داره  سر وسایل خریدن من، خجالت میکشه🤣🤣🤣🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣

دختر خیلی باحالی خیلی خندیدم دمت گرم

پزو_نباشیم#  

پزو_مساوی_امل# 🤣🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌