2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410514 بازدید | 78540 پست

راستی دو روز مهمان دارم.

شام امشب سوسیس بندری.

ناهار فردا قرمه سبزی.

شام فردا کتلت شایدم‌ لازانیا(باید ببینم چی دوست دارن).

ناهار پسفردا مرغ سرخ کرده و مخلفات.

تروخدا به شام امشبم گیر ندید شرایطم سخته نمیتونم سر پا باشم☹️.

تازه کیک هم میخوام درست کنم.

الانم محض اینکه بدونید زن بی عرضه ای نبودم دارم سبزی سرخ میکنم برای قرمه😌.فقط نمیدونم چرا این غذاها ...

عزیزدلم مشخصه همش داری به هوس های غذاییت فکر میکنیاااا😂😂😂

چرا خوب میشه نوش جانت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی دو روز مهمان دارم.شام امشب سوسیس بندری.ناهار فردا قرمه سبزی.شام فردا کتلت شایدم‌ لازانیا(باید ...

ووووی نههه چه گیری 

خیلی سخته 

ببین بارداری های من قشنگ عین جنازه هام 

اصلااااا هیچ نمیتونم کاری کنم 

چندباری کع مهمان داشتم احساس می‌کردم الانه که بمیرم🤣🤣🤣

ووووی نههه چه گیری خیلی سخته ببین بارداری های من قشنگ عین جنازه هام اصلااااا هیچ نمیتونم کاری کنم چن ...

آره واقعا خیلی سخته

الان این مدت همش نفس تنگی و افت فشار دارم

یک دقیقه بلند میشم یک کار انجام میدم دوباره میشینم نفس میگیرم

شما هم ترکی؟؟؟؟ اصلا یه وعععععضی😁😁🤣🤣🤣 ما خونه مادریم ویلایی بود، جابجا شدیم رفتیم آپارتمان، سه ...

اره عزیزم ترکم

حالا من برعکس خونوادم شدم 

هر از گاهی میبینم یچیز رو زمین باشه میبرم میندازم آشغال

یا تو نون خشکا

بعضی وقتا میبینم اون وسیله ک انداختم نون خشک بازم برگشته به دور باطل تو خونه😄😄😄😄

زندگی شاید همین باشد...

سلام به همگی 

یه نکته_مهم# بگم 

لطفا توجه# کنید 

من دیروز خیلی از کاسه بشقاب و ظرف و ظروف گفتم 

از علایق شخصی خودم 

اینو فراموش کردم بگم، خواهش میکنم توجه کنید 

اگر الان قصد ازدواج دارید، یا خواهر،خواهرزاده در شرف ازدواج دارید، به هیچ وجه،به هیچ وجه به کسی توصیه نمیکنم جهاز مفصل ببره. 

اینو واقعی میگم. 

مخصوصا تو ازدواج با غریبه. 

مخصوصا تو مستاجری. 

متاسفانه،متاسفانه عمر ازدواج ها بسیار کوتاه شده‌. هزینه ها سر به فلک کشیده. 

اگر خانواده قصد حمایت دارن،  مبلغ قابل توجهی برای جهاز در نظر گرفتن، واقعا توصیه میکنم اون مبلغ رو روی پول آقای داماد بذارید و ملک (با لحاظ کردن سهمتون) بخرید. 

من با دلار هزار تومن جهاز گرفتم.‌ چند وقت قبل تو یه مهمونی، پیش دستی از دست کسی افتاد شکست، مبلغ یه دونه بشقاب طوری هست که من ابدا تجدیدش نمیکنم. 

الان سرکارم، یک لحظه به ذهنم رسید من چقدر تو آتیش این موضوع دمیدم. من واقعا فان گفتم،اما الان ترسیدم. 

خلاصه،فرزند زمونه خودتون باشید. الان نه توان مهمونی های آنچنانی هست نه شرایط مالیش هست 

حتی یه کاسه آجیل رو هم نمیشه پر کرد 

چه برسه به چند تا 

واقعا الان کمتر کسی، جهیزیه آنچنانی میبره.‌از نظر عقلانی به نظرم درست نیست. مگر جایی که واقعا شرایط طرف مقابل هم خوب باشه،خوپه خوب عروسی مفصل که البته همه اونها هم باز تو جیب داماد میمونه. 

خلاصه گفتم بگم حق الناس گردنم نمونه. 

خدا شاهده، من یکم شرایطم خاصه، اما اون پول رو طلا خریده بودم ده برابر سود میکردم.با اینکه جنس هم خیلی گرون شده.‌

واقعا اگر اول مسیرید، مینیمال# باشید😁  

اگر بعدها وضعتون توپ شد، وسایل خریدن کاری نداره، اگه مثل من کارمند موندید وسایل فقط نگهداریش براتون میمونه. حتی استفادش هم شاید لذت چندانی نداشته باشه. چون تمام تن و بدن آدم میلرزه. 

خلاصه این اصلاحیه رو باید میدادم😁😍

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام به همگی  یه نکته_مهم# بگم  لطفا توجه# کنید  من دیروز خیلی از کاسه ...

سلام جیرانی

نه دیگه تو به همه ما گفتی فقط باید ظرف بخرید و کل کابینت وکمد دیواری و کنسول پر کنید 

بعد میای از مینیمال شدن میگی 

برو_ظرفات_جمع# کن

برو_دپو# کن

برو_ماکسیمینالیست#  

برو_پزو#  

🤣🤣🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام به همگی یه نکته_مهم# بگم لطفا توجه# کنید من دیروز خیلی از کاسه بشقاب و ظرف و ظروف گفتم از علا ...

فدات شما هرچی بگی ما قبولت داریم ، بهرحال خواه ناخواه هرکس باتوجه به شرایط و وسع مالیش می‌ره ظرف وسایل میخره، ماشاالله خانمهای الان زبروزرنگ شدن  نگفته ،خودشون وسط بازار ملک وطلان ازهمه چی اطلاع دارن ،خلاصه نسل جدید نه آن نسل قدیمند.

حالا میخوای حق ناسی نمونه گردنت برای محکم کاری.

منو ونارین هستیم هرچی ظرف و کتاب هست تقبل میکنیم.

سلام به همگی یه نکته_مهم# بگم لطفا توجه# کنید من دیروز خیلی از کاسه بشقاب و ظرف و ظروف گفتم از علا ...

سلام جیران بانو عزیز ، واقعا ممنون که این اصلاحیه رو دادید .

والله من خودم که ۱۳ سال پیش عروسی کردم و با دلار ۱۰۰۰ تومانی هم دلم نمیومد هیچ وسیله غیرضروری بخرم .😍😍😍😍

برای جهیزیه باید هم پول خودم رو که چند سال کار کرده بودم خرج میکردم و هم پول مادرم که حق بازنشستگیشون بود .

بعد من و برادرم به فاصله چند ماه عروسیمون بود با اینکه برادرم هم خودش شاغل بود ولی خوب مادرم باید به ایشون هم کمک میکرد .

و این شد که با وجود اینکه جهیزیه ام رو تقریبا مینیمال خریدم و البته چون مهمان پرجمعیت دارم ظرف هام رو به تعداد خریدم و در همه این سال ها هیچ چیز هم اضافه نکردم با این حال دنبال فرصت هستم برای پاکسازی دور و اطرافم .

چون اصلا شلوغی رو دوست ندارم . 🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹

آره واقعا خیلی سختهالان این مدت همش نفس تنگی و افت فشار دارمیک دقیقه بلند میشم یک کار انجام میدم دوب ...

ماهای آخر ببشتر میشه تنگی نفس..ب خودت فشار نیار..

اینو یادت نره تو مسعولیت ی کوچولو ناز تو شکمتو داری

پس اصلا ب خودت فشار نیار🥰

دو روز مهمان باردار واقعا ک 🥴🥴🥴🥴