2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407205 بازدید | 78273 پست
@چش_قشنگ_سابقم‍ سلام عزیزمبه سلامتی زایمان کردی؟بیا از احوالت بگو

@چش_قشنگ_سابقم    

بیا از احوالت بگووو 

ای حموم شیشه ای و ماشین شاسی پارچه کشیده. 

زایمان کردی در چه حالی؟؟؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله مشکلی پیش نمیاد عزیزم

توکل به خدا

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام اقا من مادرشوهرم عمل لازم شده خیلی براش ناراحتم بنده خدا خیلی زن خوبیه عمل دیسک گردن و خب بعد ع ...

طلاق که خوبه .من باشم به قتل فکر میکنم .سه روز مادرشوهرم خونمون بود واقعا رو اعصاب بود.این نون رو بخرید هوس کردم براش میخرید شوهرم.میگفت چقدر ترشه خمیرش.نمیشه لقمه گرفت.هندونه مزه آب میده نمیشه خوردش.

مادرشوهر منم یه بار اومده بود خونمون ،ارادت خاصی به چای دارن .شوهرم هم همینطوره.من چای دم کردم خوردیم با مادرشوهرم.بهش گفتم برای شوهرم هم هست از سرکار میاد؟گفت یک استکان داره .گفتم بسه هندونه هم آماده کرده بودم .شوهرم اومد بعد گفت چای نیست .جلو ننش هی میگفت اگه میخواست دم کنه میکرد .و فلان چنان منم تحمل کردم هیچی نگفتم .ولی خب جلو ننش اینجوری گفت خیلی ناراحت شدم و هیچوقت نتونستم دیگه دوسش داشته باشم‌.بی احترامی جلو خانوادش خط قرمزم بود.دیگه نه کنارش میخوابم نه اجازه میدم بهم دست بزنه نه باهاش غذا میخورم.حس خوبی بهش ندارم دیگه

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
مادرشوهر منم یه بار اومده بود خونمون ،ارادت خاصی به چای دارن .شوهرم هم همینطوره.من چای دم کردم خوردی ...

ننش هم نمی‌گفت تازه دم کرده ،الان خوردیم ،حالا طوری نشده،هیچی نگفت .منم دیگه محل ننش هم نذاشتم فقط پختم و دادم خورد و رفت. همیشه فکر میکنه حق با بچشه.بعدم گفت براش دم کن 

همه از مادرشوهرا نالونن 

فعلا که منم در استانه ترکیدنم 

شوهرم کل پولی که بچه های تیمش بهش داده بودن بابت اردو رو داده بابت ترخیص مامانش 

با اینکه پدرشوهرم و برادرشوهرمم هستن 

الان باز باید به هزارنفر رو بزنه تا ایا کسی قرض بده بهش یا نه تا جبران کنه پول اردو‌ رو 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اختیار داری عزیزم اتفاقا من همیشه میخونم گزارش های شما روولی بارداری خیلی تنبلم کرده،اصلا توان تایپ ...

یا علی مدد😄😄

من ک حامله بودم دوست داشتم مثل همیشه بدو بدو کنم

راه برم..

هیچی عوض نشه...

۸ماه فقط دل درد کشیدم..با کوچیکترین حرکت درد 😄.اما هر ازگاهی تو خونه کار میکردم ظرفی میشستم گاهی دلم ب حال شوهرم میسوخت دل درد امونمو میبرید...عین مجسمه میشستم 😐😐😐😐😐

بعدشم تپش قلب و تنگی نفس... 

کوچکترین مسیر اسنپ جان بود 😄

از حاملگیم جز تکونای فسقلیم متنفرم 🤢🤢🤢🤮🤮🤮

مادرشوهر منم یه بار اومده بود خونمون ،ارادت خاصی به چای دارن .شوهرم هم همینطوره.من چای دم کردم خوردی ...

یا امام حسین 😄😄😄😄

حالا انقدر تنبیه لازم نبودا

من معذرت خواهی می‌کنم از طرفش 😄

کوتاه بیا

ن غذایی

ن رابطه ای

طفلی ک خدایی نکرده کتک نزده

حالا کوتاه بیا ی اشتباهی کرد

گل بی خار خداست تمام

یا امام حسین 😄😄😄😄حالا انقدر تنبیه لازم نبودامن معذرت خواهی می‌کنم از طرفش 😄کوتاه بیان غذایین را ...

تازه گوشیم رو همین پیام خودم بود ،اومد خوند🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢🫢

یا امام حسین 😄😄😄😄حالا انقدر تنبیه لازم نبودامن معذرت خواهی می‌کنم از طرفش 😄کوتاه بیان غذایین را ...

گناهش فقط جو گیرشدن بود ،اعدامش کنید😂😂😂

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢