تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
اشکالی نداره بابا آروم باش و ریلکس قبل اومدنش خونه رو برق بنداز یخچال فریزر هم پرکن برای مهمون یهویی ...
مرسی عزیزم خیلی کامل گفتی
دقیقا همش فکر فریزرم نمیدونم چی بپزم برای مریض
چون شوهرم بدغذاس هر غذایی نمیخوره
عصری هم خدا بخواد خونه رو برق میندازم
اره خیلی بهش سخت نمیگیرم اونم بنده خدا خیلی به فکر منه همش میگه ناراحت نباشیا فلان
بازم مرسی عزیزم
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اره بابا آروم باش عزیزدلم اونم گناهداره چی بگه به مادرش و خواهرش خودش میدونه حق با تو هست
اره خدایی دلم به اونم میسوزه
خودمو میذارم جاش میبینم کم کاری نمیکنه
منم صبرمو میبرم بالا
ولی اگه مشکلی پیش اومد سعی میکنم اول خودم با اونا برخورد کنم بعدش به شوهرم بگم
عزیزم ای کاش این مدت به صورت استثناء هم که شده فقط واجبات رو انجام میدادی.کار خونه تمومی نداره دستت ...
همین کارای واجبم کم نیستن
غذا پختن ظرف شستن خودش کلی کاره
کاملا درکت میکنم عزیزماین مسئله رو فقط آدمایی که اینطورن همدیگرو درک میکننمن اوایل چند بار به شوهرم ...
اره منم کمالگرایی افراطی دارم
اهل نوشتن و برنامه هم هستم
دقیقا فقط کسایی که خودشون اینجورین درک میکنن