2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407270 بازدید | 78274 پست
اشکالی نداره بابا آروم باش و ریلکس قبل اومدنش خونه رو برق بنداز یخچال فریزر هم پرکن برای مهمون یهویی ...

مرسی عزیزم خیلی کامل گفتی 

دقیقا همش فکر فریزرم نمیدونم چی بپزم برای مریض 

چون شوهرم بدغذاس هر غذایی نمیخوره 

عصری هم خدا بخواد خونه رو برق میندازم 

اره خیلی بهش سخت نمیگیرم اونم بنده خدا خیلی به فکر منه همش میگه ناراحت نباشیا فلان 

بازم مرسی عزیزم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم متاسفانه دستمم خوب جوش نخورده دکتر گفت چون باهاش زیاد کار کردی اینجوری شده باید یمدت حرکت ...

عزیز دلم 😘

اگه اذیتت کردن ی زنگ بزن بیام بندازمسون بیرون 😄😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم 😘اگه اذیتت کردن ی زنگ بزن بیام بندازمسون بیرون 😄😄

دمت گرم منتظرم باش پس🤣🤣

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
مرسی عزیزم خیلی کامل گفتی دقیقا همش فکر فریزرم نمیدونم چی بپزم برای مریض چون شوهرم بدغذاس هر غذایی ن ...

اره بابا آروم باش عزیزدلم 

اونم گناهداره چی بگه به مادرش و خواهرش 

خودش میدونه حق با تو هست 

سلام عزیزم متاسفانه دستمم خوب جوش نخورده دکتر گفت چون باهاش زیاد کار کردی اینجوری شده باید یمدت حرکت ...

عزیزم ای کاش این مدت به صورت استثناء هم که شده فقط واجبات رو انجام میدادی.

کار خونه تمومی نداره دستت که خوب میشد دوباره به خونه میرسیدی.

انشاالله سر حرفش هست عزیزم نگران نباش.

این منم یا تویی ؟ منم دقیقا یکی کنارم باشه انگار یه بار رو دوشمه نمیتونم به کوچیک ترین کارام برسم وق ...

کاملا درکت میکنم عزیزم

این مسئله رو فقط آدمایی که اینطورن همدیگرو درک میکنن

من اوایل چند بار به شوهرم گفتم یک فکرای دیگه کرد درباره ام

شاید از بچگی اهل برنامه ریزی بودی و منظم بودی

که الان اینطوری

چون منم یادمه از بچگی اینطور بودم

ترکیب کمالگرایی و وسواس فکری😄

خانمای برون گرا اصلا نمیگن اه اه چ زنایی 😉😉من هم مهمان بد داشتمهم مهمان خوبب قول شما میاد میریزه ع ...

ممنون از درکت عاطفه جان😘

اون رو که به صورت شوخی گفتم بیشتر،دوستان اینجا همه خیلی خوبن که راحت میایم دردودل میکنیم.

چون محیط عمومی هست و آدم ها متفاوتن ممکن بود این اخلاقیاتی که از خودم گفتم عجیب باشه برای بقیه

برای همین توضیح دادم کمی در مورد درونگرایی

ممنون از درکت عاطفه جان😘اون رو که به صورت شوخی گفتم بیشتر،دوستان اینجا همه خیلی خوبن که راحت میایم ...

قربونت برم...

میفهمم منم این‌جا مورد قضاوت قرار گرفتم...

اما باز می‌نویسم چون برون‌گرا هستم 😁 رو نیس ک سنگ پای قزوین 😄😄

حرف زدن خیلی آرامش بخشه...😉♥️

الانم ک بارداری عزیزم حتماااااااا زود رنجم میشی چیزی دلتو غمگین نکنه 🥰 نی نی قشنگمون غصه میخوره 🤗

قربونت برم...میفهمم منم این‌جا مورد قضاوت قرار گرفتم...اما باز می‌نویسم چون برون‌گرا هستم 😁 رو نیس ...

اختیار داری عزیزم اتفاقا من همیشه میخونم گزارش های شما رو

ولی بارداری خیلی تنبلم کرده،اصلا توان تایپ ندارم

برای همین فعالیتم خیلی کم شده

تو تاپیک پس انداز که حتی توان لایک کردن ندارم😄

اره بابا آروم باش عزیزدلم اونم گناهداره چی بگه به مادرش و خواهرش خودش میدونه حق با تو هست

اره خدایی دلم به اونم میسوزه 

خودمو میذارم جاش میبینم کم کاری نمیکنه 

منم صبرمو میبرم بالا 

ولی اگه مشکلی پیش اومد سعی میکنم اول خودم با اونا برخورد کنم بعدش به شوهرم بگم 

عزیزم ای کاش این مدت به صورت استثناء هم که شده فقط واجبات رو انجام میدادی.کار خونه تمومی نداره دستت ...

همین کارای واجبم کم نیستن 

غذا پختن ظرف شستن خودش کلی کاره

کاملا درکت میکنم عزیزماین مسئله رو فقط آدمایی که اینطورن همدیگرو درک میکننمن اوایل چند بار به شوهرم ...

اره منم کمالگرایی افراطی دارم 

اهل نوشتن و برنامه هم هستم 

دقیقا فقط کسایی که خودشون اینجورین درک میکنن