2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411505 بازدید | 78597 پست
مانترا جان شما بهم لطف داری ❤️پیش خودم میگم وقتی یه نفر میاد اینجا تایپ میکنهاز حسش میگهراضی میشه مس ...

اونقدر که درمورد مشکلات روحی همسرم کتاب خوندم و مطالعه 

کردم خودم رو فراموش کردم.

بله درسته همسرم نیاز به یه مشاور داره .

هر چند هر وقت من باش صحبت میکنم کلی آروم میشه و حرفامو تایید میکنه 

اما بقول خودش مانترا منم آدمم دلم محبت خانواده محبت پدر ومادر میخواد.

همیشه ازخدا میخوام بش صبر بده چون واقعن سخته ،خانوادت کنارت باشن (با کل خانوادش تو یه خیابون همسایه هستیم)

اما اینطور برخورد کنن.

البته خدا رو شکر من با تاپیک مدیریت آشنا شدم و هدف گذاشتم که خونمو عوض کنم وتو این چهار ماه ۳۰گرم طلا گرفتم.

انشالله به ۲۰۰گرم که رسید اقدام میکنم و هر چی زودتر خونه رو عوض میکنم .

تنها کاری که میتونم برای زندگیم بکنم 

من درکتون میکنما...ولی ی هولی ب خودتون بدید 😊😉بزارید رو واجباتمثل غذا پختننظافتاینم بشه واجبات...ب ...

قوربونتون بشم من 

اینقده خوبید 

اره متاسفانه چند درصد تنبلی چند درصد گرفتاری 

یکم دوربودن باشگاه مخصوص بانوان از خونه ام همه دست بدست دادن برا بهونه تراشی 

اما خب چندتا خورده وسیله دارم تو خونه مث کش و دنبل و ...یه نیمچه برنامه دارم توخونه 

همسرم گیر سه پیچ بده دیگه تمامه 

خیاط و لانچ و ...چند تا حرکت پا میزنم با مسگری 

احتمالا به صورت جدی ازمهرماه برم دخترم تنها وانمیسته خونه 

ده ساله شه اما میترسه تنها بمونه دوسه ساعت جایی هم ندارم بخوام هرروز بفرستمش اونجا

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@nazi_joooon سلام نازی خوبی؟کیک یخچالی وزنش چقدر میشه؟میخام بدونم به چند نفر میرسه؟

سلام مستقلی 

نمیدونم ولا وزنش خو😅🤣🤣

در قالب ۱۸سانت درست کردم. 

فک کنم نصف قالب پر شد با اون مقدار مواد که بهت گفتم.  

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام خانوما من هدیه یه میلیون تومانی ب. ل و بانک گرفتم😍😍خیلی خوشحال شدم.البته ۱۵/۰۰۰دیروز۹۸۵/۰۰۰ ...

حتما باید اولین تراکنش باشه ؟یعنی قبلش هیچ واریزی به بلو نداشته باشیم؟؟

اس ام اس هم حتما باید برامون اومده باشه؟؟

ممنون یاس بیوتی جان که برام نوشتی حداقل حرفات برام دلگرمی بود عزیزم همسر منم علت بستریش افکار منفی و ...

عزیزم یه پیج هست خانم دکتر محمد پور ،علت افسردگی و افکار منفی به هم ریختن هورمون ها و پرولاکتین و ....ایناست که بعد از کرونا و یا تزریق واکسن ها خیلی شایع شد لطفا حتما به پیجش سر بزن هایلاتش رو چک کن راه درمان همسرت رو پیدا کن حتی اگه جواب آزمایش کامل براش بفرستی برات تفسیر هم میکنه خیلی دیدم که درمان شدن dr.mohamadpour2817 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
مرسی عزیزدل با وارث کجاس؟

خواهش عزیزم 

اهواز نادری خیابان شهید جعفری 

فروشگاه بزرگیه انواع سیسمونی 

حوله

لباس بچگانه مردانه زنانه

لوازم آرایشی و بهداشتی

من همیشه میرم کلی خرید میکنم

قیمتاش مناسب جنسشونم واقعا خوبه

لباسی ک شهر خودم ۳۰۰اونجا۱۳۷

باید حسابی بگردی چیز خوب پیدا کنی

من مستقیم میرم همونجا خریدمیکنم

خدایا شکرت
سلام خانوما من هدیه یه میلیون تومانی ب. ل و بانک گرفتم😍😍خیلی خوشحال شدم.البته ۱۵/۰۰۰دیروز۹۸۵/۰۰۰ ...

به به 😍😍😍😍😍 منم امروز همسرم زنگ زد زودی گفتم چک کن بلو 😍 دوباره زنگ زد گفت عاطی ریختن 😍😍😍

انقدر خوشحال شدم ک نگو 😍😍 مفت خیلی حال میده 😍😍😍😄😄😄

ب همه گفتم

مامانم

خواهرم

برادرم

زن داییم خونه مامانم بود 😄😄 

قوربونتون بشم من اینقده خوبید اره متاسفانه چند درصد تنبلی چند درصد گرفتاری یکم دوربودن باشگاه مخصوص ...

خدا نکنه 😍😍😘😘 خوبی از شماست ♥️😘

چ عالی ک تو خونه ورزش میکنی 😍 ماهواره ک باشه با شبکه هم خیلی عالی تر میتونی 😊😊 دختر من فکر میکرد من باهاش بازی میکنم هی زیر دست پام بود 😄😄

من همسرم قبلا خیلییییییییی باشگاه میرفت هنوز بعد سالها شکمش هنوز از اون خطا دارع 😁 ک متاسفانه دیگه وقت نکرد بره

بعد اون منو هول داد هی گفت برو خسته شدی از بچه داری...خانه داری...هرماه میگه برو ....

خدا دخترتو حفظ کنه 😍😍دختر من یک سال 6ماهشه من یک روز در میون پا ب پای خانم راه میرم تا بزارمش خونه مامانم 😁😍

پس با قدرت مهر ماه 😍😍😊😊

خدا نکنه 😍😍😘😘 خوبی از شماست ♥️😘چ عالی ک تو خونه ورزش میکنی 😍 ماهواره ک باشه با شبکه هم خیلی عا ...

اره بجز ده روز پریودی 

بقیه روزا رو باهام کار میکنه قشنگ ساق پام دوقلوهاش قلبی شکل شدن اما به پای باشگاه نمیرسه 

دوچرخه هم دارم ولی بلد نیستم چندبار زمین خوردم بار اخر بدجور زخمی شدم اونم انداختم کنار 

خدا شمارو فرستاده جهت انگیزه 

یکم فکرم مشغول کردین خدایی 

یه میگم این هفته برم ثبتنام باز نگرانی دخترم ازتنها موندن یکم اذیتم میکنه 

ان شااالله توکل برخدا هرچیزی در زمان مناسب خودش پیش بیاد 

البته هزینه اش هم یه طرف خب 

شهریه باشگاه شوهرم و پسرم و همین تخم مرغ و سیبزمینی و سینه مرغ و...گرفتن کلی خرج داره 

میگم یکم قسطامون سبکتر بشن که بتونم برا خرید ست ورزشی کتونی ساک شهریه و پول برنامه نویسی دیگه فکرم آزادباشه 

🌷🌷

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟