2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411680 بازدید | 78608 پست
ممنون عزیزم که نوشتی .بله درسته دامن من و بچه هام و گرفته .وهر بی احترامی بمون میشه بخاطر رفتار همسر ...

دوست داشتی خودت با جاریت قطع رابطه کن ولی بذار دو تا برادر در ارتباط باشن

حالا به هر دلیل و بهونه ای

از بدیای خانواده همسرتم چیزی نگو که بخای اونا رو بد کنی

همسرت خودش همه چیزو میدونه 

تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت

فکر کن یه جای دنیا داری زندگی میکنی که تنهایین و فامیل ندارین

بنظر من فامیل درصد اهمیت شون تو زندگی آدم پایینه

با دوستای خوبتون رفت و آمد کنید

این قهر و آشتیام تموم میشن و دوباره شروع میشن

بعضیا عادت به قهر دارن متاسفانه

اگه کار بدی نکردی لزومی به داشتن عذاب وجدان نداری

ععزیزدلم بهتون تبریک میگم منم خیلی دوست دارم برم دنبال زندگیم خارج از ایران امیدوارم بهترینا نصیب شم ...

مرسی عزیزدلم😍♥️♥️

اگر برنامه ای دارین به نظرم زودتر تکلیفتون رو مشخص کنین و در مسیر قرار بگیرید، چون فرآیند مهاجرت طولانیه و کم پیش میاد تو یک سال تصمیم گرفته بشه و به نتیجه هم برسه آدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی تیارا جانم♥️ای وای متاسفم واقعا... این وکیل ها واقعا بعضی هاشون بی وجدان هستن.امیدوارم که خیلی ...

ممنونم عزیزم انشالله کار شما هم به زودی به نتیجه برسه ممنون میشم شماره و ادرسش رو داشته باشم خصوصی براتون پیام میذارم

سلام دوستای خوبمبچه ها من یه ایمیل ریجکتی گرفتم برای دکتری از سوئد🥲اولش دلم انگاری خالی شد، اما یاد ...

دیفن جون واست ارزوی موفقیت روزافزون دارم🌺

میتونم رشته تحصیلی تونو بپرسم؟

نمیدونم واقعااا😆😆😆همیشه لیوان به دسته

نارین جان اهوازی بودی؟

پارچه سرای عادل هفته گذشته رفتم خیلی پارچه ها مناسبی داشت

اگ خیاطی بلدی ی سر بزن کلی پارچه قیمت مناسب داره

آدرس دقیق بلدنیستم بگم شهرستانیم

خدایا شکرت
نارین جان اهوازی بودی؟پارچه سرای عادل هفته گذشته رفتم خیلی پارچه ها مناسبی داشتاگ خیاطی بلدی ی سر بز ...

آره عزیزدلم میدونم کجاس 

خیاطی در حدی بلدم که خشتکم پاره بشه آقای همسر بدوزه 😆😅

دوست داشتی خودت با جاریت قطع رابطه کن ولی بذار دو تا برادر در ارتباط باشنحالا به هر دلیل و بهونه ایا ...

مستقل جان راستش خواستم تگت کنم که بیای بخونی و نظر بدی .

خیلی خوشحالم که نظرتو گفتی.

من کم و بیش میام اینجا رو میخونم وشخصیت شما و حرفاتون خیلی شبیه یکی از خاله هام هست،که البته اون ایران نیست وفرسنگ ها ازما دوره.

خواستم بگم حس خوبی نسبت بت دارم .

کار بدی نکردم ولی اون شب یهو فوران کردم ودلیل همه ی ناراحتی ها رو اخلاق همسرم میدونم.

بیش از حد محبت میکنه و انتطار محبت داره از خانوادش.

اونها هم سو استفاده میکنن ازش میکشن موقعی که جیبش خالیه یا بشون نیاز داره طردش میکنن.

وقتی که باشون قهره هم میره تو فاز افسردگی ،که من بدبختم خانواده ندارم ،انتظار محبت ازم نداشته باشید .

وکلی انرژی منفی....

دیفن جون واست ارزوی موفقیت روزافزون دارم🌺میتونم رشته تحصیلی تونو بپرسم؟

خیلی ممنونم عزیزم

یکی از گرایشای شهرسازی رو خوندم، الان تو دکتری دستم خیلی بازه تو زمینه های مختلف تغییرات اقلیمی و توسعه پایدار تا جمعیت شناسی شهری و این ها می تونم ورود کنم.

یه جورایی کارم بین رشته ای میشه، که این روزا تو دنیا خیلی متداول شده که افراد از چندین رشته مختلف روی یک پروژه کار می کنن تا تمام جنبه هاش رو پوشش بدن.