2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411615 بازدید | 78604 پست

ممنون یاس بیوتی جان که برام نوشتی حداقل حرفات برام دلگرمی بود عزیزم همسر منم علت بستریش افکار منفی و خودکشی بود من با دکترش صحبت کردم گفتم پارسال پدرو مادرش فوت کردن شاید ازاون باشه گفت اونم میشه ولی علت اصلیش همون ژنتیکس 

که دیگه بیمارستان میمنت تهران بستری کردیم اونجا هر روز مشاوره روان درمانی میشد مثلا وقتی برگشت یه دوسه ماهیی خوب بود دوباره شروع شده علاعم افسردگیش اولش با گریه شروع میشه 

همش میخوام چیزی نگم حرفی نزنم ولی میبینمش کنترلم از دستم میره 

راستش با اینکه دوستش دارم میدونم هیشکی مثل اون پدر خوب و با احساسی بر دخترم نمیشه اما به جدایی هم گاهی وقتا زیاد فکر میکنم اگه خوب نشه بهتر نشه تا ابد اینجوری بمونه بعد با این افکار حال خودمم بد میشه 

@یاس_بیوتی    

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

داروهایی که بیمارستان بهش داده رهاکین و الانزاپین بود چون تشخیص افسردگی دو قطبی بود 

ولی داروهایی که دکترا و روانپزشکای دبگه بهش دادن از جمله سیتالوپرام اسنترا کلونوزپام سرترالین و یسری هم یادم نمیاد بنظرم اینارو میخوره بدتر میشه 

باز با همون رهاکین و الانزاپین بهتره 

مشکل اصلی هم لرزش و اظطراب و استرس یا همون دلهره اس

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم ‌.

سلام @مامان_سبحان7    

وام یک تومنی ویپاد فعال کردم و از طریق دی ج ی پی نقد کردم و مجدد واریز کردم به ویپاد یکمم پول گذاشتم تو حساب ویپاد سکه جمع کنم 

میتونم هر دفه وام پله ای ویپاد بگیرم و ظرف ده روز باهاش سکه جمع کنم و تسویه کنم تا ۱۵ تومن؟

بعد که سکه هام زیاد شد وام برایند بردارم؟ باهم مداخله ندارن؟

اگر نکنه ای هست بفرمایید تا استفاده کنم از اطلاعاتتون🌺

سلام دوستای خوبمبچه ها من یه ایمیل ریجکتی گرفتم برای دکتری از سوئد🥲اولش دلم انگاری خالی شد، اما یاد ...

دیفن جان انشالله که موفق باشی😘 ما هم قصدمون سوئد بود ولی وکیل مهاجرت تو زرد از اب در اومد و بعد یک سال هیچ کاری  نکرد🙁الانم شکایت کردیم برای پولمون

یه دردهایی هست تو دل آدم که نمیدونه کجا بیانش کنه.

تنها جایی که میتونم حرف دلمو بزنم اینجاست .

ممنون میشم راهنماییم کنید.

بیشتر از یه ساله که همسرم با خانوادش کات کرده،سر یه موضوع کاملن بی ارزش یعنی درواقع اونها دنبال بهونه بودن.

یکی از برادرهای همسرم سوپری داره سر خیابون، خودش و زنش اونجا کار میکنن .

وجاریم خیلی از این موضوع سو استفاده میکنه،

و یه طوری یاهمسرم وبچه ها رو نادیده میگیره یا بشون بی احترامی میکنه.

من که اصلن پامو اونجا نمیزارم ،وبارها سعی کردم به شوهرم بفهمونم که انقدر نره.

اما یه روز که همسرم نره برادرش شاکی میشه که نکنه میرید یه جا دیگه خرید میکنید ومیره تو قیافه.

وشوهرم هم احساس میکنم با خریدهاش داره به برادرش باج میده،چون تقریبا فقط با اون در ارتباطه.

طوری که من قهوه تو خونه آماده میکنم ولی میره اونجا میخوره 

یا مثلن کیک پختم میگه من هوس کلوچه کردم.

خلاصه یه راهی پیدا میکنه که بره .

همه ی اینها به کنار،من وقتی میبینم داره بمون بی احترامی میشه خیلی جوش میارم.

جاریم به شدت دور برداشته و بی احترامی میکنه ،بش چن وقت پیش    زنگ زدم جواب نداد،خواستم باهم بریم مراسم ختم ،

تو اون مراسم منو دید سلام نکرد.

بازم گفتم اوکی من دیگه بش سلام نمیکنم .

ولی تو روابط شوهرم با برادرش دخالت نکردم اصلن.

پریشب ،ماشین همسرم خراب شد وباید صبح زود ساعت ۵صبح با موتور میرفت ،بش گفتم اسنپ بگیر ،گفت نه موتور برادرم و برمی دارم.

پسرم و فرستاد که برو موتور واز زن عموت بگیر ،جاریم یه داد وفریاد راه انداخته 

جلو مشتریا،پسرم با شرمندگی اومد ،اونجا دیگه من جوش آوردم.

این دوروزه عصبیم وبش میگم دیگه حق نداری پاتو تو مغازشون بزاری.

از یه طرف حس گناه حس عداب وجدان .

واقعن نمیدونم چکار کنم.

یه دردهایی هست تو دل آدم که نمیدونه کجا بیانش کنه.تنها جایی که میتونم حرف دلمو بزنم اینجاست .ممنون م ...

دلم برا شوهرم میسوزه خیلی با محبت نسبت به خانوادش .

دارو ندارش و فداشون میکنه .

دلیل ورشکستگی چند سال پیشش هم همین بود .

حاضر به خودش ضربه بزنه اما کسی از دستش ناراحت نشه.

الان که همه چی دست منه ودارم زندگی رو سروسامون میدم .

خیری بشون نمیرسه ،وهمه باش بد شدن.

فقط همین یه برادر مونده بود که شوهرم و به عنوان مشتری نگه داشته بود.

اما من بش گفتم دیگه حق نداری بری مغازشون.

شوهرم بازم تنهاتر میشه .

بین دل وعقلم گیر کردم

سلام دوستای خوبمبچه ها من یه ایمیل ریجکتی گرفتم برای دکتری از سوئد🥲اولش دلم انگاری خالی شد، اما یاد ...

ععزیزدلم بهتون تبریک میگم 

منم خیلی دوست دارم برم دنبال زندگیم خارج از ایران 

امیدوارم بهترینا نصیب شما و همه مون بشه گلم کلی برات خوشحالم پیراهنتم مبارکهههه

سلام @مامان_سبحان7 وام یک تومنی ویپاد فعال کردم و از طریق دی ج ی پی نقد کردم و مجدد واریز کردم به و ...

عزیزم میتونید برای بالا رفتن سکه ها این کار رو انجام بدید فقط دیگه وقتی میخوان وام برایند رو بگیرید باید وام پشتوانه رو تسویه کرده باشید . 

سلام خانما .چند روزی هست از کنار سینه راستم تا پشت کتفم درد میکنه .به نظرتون چه دکتری باید برم؟

سلام ان شالله چیزی نیست

من یه دکتر رو دیدم که گفت هر دردی بالای ناف دارین تا بالای سر اول به دکتر قلب مراجعه کنید

اما دکتر داخلی هم راهنمایی میکنه

دلم برا شوهرم میسوزه خیلی با محبت نسبت به خانوادش .دارو ندارش و فداشون میکنه .دلیل ورشکستگی چند سال ...

ویژگی آدمای مهر طلب همینه 

شوهر شما یک آدم مهر طلب

اینا بحثای حرفه ای هست میتونی در موردش سرچ کنی بخونی و اینکه چطور میشه به یه آدم مهر طلب کمک کرد خلاصه یه کاری کنی اون مهر و محبت رو از شما طلب کنه 

اما مهم ترین نکته اینه هیچ کس هیچ کس رو نمیتونه تغییر بده مگه اینکه خودش بخواد حتی میری پیش مشاور و روانشناس بهت کلی راهکار میده ولی تا خودت نخوای آب از آب تکون نمیخوره

بالاخره یه روزی خودش متوجه میشه کاراش اشتباهه ولی دیره اما بزار خودش متوجه اشتباهش بشه،اینو یادت باشه اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما اونی که خودشو زده به خواب رو اصلا نمیشه بیدار کرد

مطمئنا متوجه رفتار برادرش و زنداداشش هم هست ولی خودش میخواد این رابطه رو ادامه بده حالا به هر دلیلی،شاید احساس تنهایی شاید اینکه هیچ کس از خونوادش دورش نیستن

میدونم همسرته نسبت بهش احساس مسئولیت داری غرورش غرور تو هم هست ولی ببین این احساس مسئولیتت دامن بچه هاتم گرفته 

باعرض معذرت بزرگترین اشتباهو خودت کردی بچه تو فرستادی دنبال موتور،اونجا که راضی نیست اسنپ بگیره رو کمک برادرش حساب میکنه بزار خودش بره شاید اگه با خودش اینجوری برخورد میشد دیگه خودشو جمع میکرد

شما روش خودتو داشته باش به یه ثباتی از شخصیت برس که بخاطر هیچ کس و هیچ چیز تغییر نظر ندی 

مگه نمیگی جاریت باهات بد تا میکنه بهت برمیخوره بی محلی میکنه خب اینا یعنی نمیخواد با شما رابطه داشته باشه تو اینو درک کردی پس اگه دور و برش باشی تو کار اشتباهی کردی انگار مار نیشت بزنه تو بازم بری دم لونه ش 

تو خودت و بچه هاتو راضی کن کاری بهشون نداشته باشی همسرتم بالاخره میفهمه 

ویژگی آدمای مهر طلب همینه شوهر شما یک آدم مهر طلباینا بحثای حرفه ای هست میتونی در موردش سرچ کنی بخون ...

اشتباه متوجه شدم عزیزم 

اونجا که پسرتو فرستاد دنبال موتور نباید میذاشتی بره میگفتی خودت برو

اشتباه متوجه شدم عزیزم اونجا که پسرتو فرستاد دنبال موتور نباید میذاشتی بره میگفتی خودت برو

ممنون عزیزم که نوشتی .

بله درسته دامن من و بچه هام و گرفته .

وهر بی احترامی بمون میشه بخاطر رفتار همسرم هست.

خیلی وقتا از خدا میترسم دخالت نمیکنم ،

ولی بعضی وقتا کاسه ی صبرم لبریز میشه.

در مورد موتور هم به پسرم گفت من با شون هماهنگی کردم تو برو بیار .

بچم چقدر شرمنده شده بود ۱۳ سالشم هست .

وقتی قضیه بچم باشه من دیگه نمیتونم کوتاه بیام وکلی این دوروزه حرف زدم وغیبت کردم واقعن دیگه حالم از خودم بهم میخوره.

دوس داشتم شوهرم خودش این چیزارو متوجه باشه اما نیست.

درمورد محبت ،خیلی بش محبت میکنم وهر لحظه هواسم هست کمبودی حس نکنه.

اما چه میشه کرد اون محبت خانوادشو میخواد.

دیفن جان انشالله که موفق باشی😘 ما هم قصدمون سوئد بود ولی وکیل مهاجرت تو زرد از اب در اومد و بعد یک ...

مرسی تیارا جانم♥️

ای وای متاسفم واقعا... این وکیل ها واقعا بعضی هاشون بی وجدان هستن.

امیدوارم که خیلی زود کاراتون اوکی بشن

من یه وکیل می شناسم که معمولا پرونده های نیمه مونده و موارد اختلاف مثل شمارو دست می گیره و اتفاقا تخصصش هم مهاجرت کاری و بیزنسه برای اتحادیه اروپا و علی الخصوص سوئد که خودشم همونجاست

اگر خواستی بهت معرفی کنم... زودتر کاراتون رو شروع کنید

چون متاسفانه هر سال مهاجرت داره سخت و سخت تر میشه 

دیفن جان شما تهرانی؟ 

اگه تهرانی میشه لطف کنی و بگی برای تراپی کجا میری من مدتهاس دنبال یه مرکز خوبم اما واقعن هنوز جایی پیدا نکردم و بشدت نیاز دارم به مشاور، اگه لطف کنی بهم معرفی کنی ممنون میشم ؟