2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411087 بازدید | 78576 پست
امروز کلااختلال داره

من برا جایزه اش عضو شدم

تازه تونستم عضو بشم حالا باز توی صف تایید هستیم

به خواهرم میگم دروغه

فقط مشتری خواستن جمع کنن. تا 12 شب تایید نمیکنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برا جایزه اش عضو شدمتازه تونستم عضو بشم حالا باز توی صف تایید هستیمبه خواهرم میگم دروغهفقط مشتری ...

اره همسر منم بخاطرمن ازصبح داره تلاش می‌کنه😅 هیچی به هیچی..فقط خطامیده

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سفکر منم سالاد شوید و مرغ رو میگی؟ 😊😍سسینه های مرغ رو حبه قندی خورد کن بعد با آبپز کن عزیزمسیب زمی ...

به به 

نوش جوووونت  

واقعا این غذا ها حرف نداشت

از چی ایراد گرفتن؟

کلا میدونی اکثر ما ایرانی ها چون کم جایی رفتیم، کم دیدیم و شنیدیم و هرچی تجربه داریم محدود به خودمون و اطرافیانمون هست، هرچی خارج این خط کشی ها باشه ازش عیب میگیریم. فکر میکنیم در هر زمینه ای دیگران اشتباه میکنن و تنها و تنها ما درست فکر میکنیم.

ما ایرانی ها متعصب هسنیم. چه قبول کنیم چه نکنیم. حالا یکی بیشتر یکی کمتر یا در زمینه های مختلف.

راهش چیه؟ با ادم ها زیاد در ارتباط باشیم. سفر که میریم اگه دوستی در اون شهر داریم حتما سر سفره اش بشینیم. توی گوگل سرچ کنیم غذاهای محلی کردستان، افغانستان، قزوین، ترکیه و... چیه؟

بعد اونها رو درست کنیم. حتی اگه به ظاهر در نگاه اول خوشمون نیاد حتما یکبار درست کنیم شاید خوشمون اومد. اینطوری حداقل غذای فرهنگ های دیگه رو خوردیم.

این تجربه های گسترده در ارامش ما، در رواداری ما، در درک ما و کنترل احساساتمون در موقعیت های مختلف کمکمون میکنه.

شاید به نظزتون عجیب بیاد. اما دو ماه امتحان کنین. هفته ای یک غذای متفاوت از استان یا کشور دیگه رو برای خانواده درست کنین و در مورد اون غذا حرف بزنین. بعد دوماه ببنین چه تغییرات شگرفی پیش اومده.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
شهیتینه باچر رایحا اشوی بس واید حر اموت یم التنور

لااا تنور مایفید ک و ن عله النار 

النار غیرشی 

من چندروز پیش مهمان داشتم دوتا ماهی کپور خریدیم شد ۱تومن

کیلو ۲۴۰تومن 

خیییلی دیگه گرون شده 

کلمه ک و ن ایگول غیر مجاز🤣🤣🤣

ما که طبیعتی که بشه بساط برد نداریم ولی اگه رفتم ساحل حتما از لنجا براتون عکس میفرستم اینجا اینقد گر ...

میگم شهزنان جان یعنی تو زمستون و بهار هم آبادان طبیعت نداره؟؟؟

وای منم اصلاتحمل گرماروندارم..طرفای ما توتابستون بهشته نارین..اصلا این بکری مناطق ودشتها قابل توصیف ...

خوشبحالتون 

کدوم شهر آذربایجان هستی؟؟

برادرم دوران سربازی آذربایجان بود شهر میاندوآب و ماکو و اینها

از طبیعت بکرش خییییلی تعریف میکرد