2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411685 بازدید | 78608 پست
حتما همین کارو میکنم البته نه گاها مدام سر میزنم اینجا شده یار غار من 😉بخدا خیلی بهتون نیاز دارم از ...

شما به من لطف داری عزیز دلم خودت لایق بهترینهایی 

بی دلیل نیست اومدی این تاپیک

یه روز درمیون غذای باب دلشو درست میکنم اون وسطا دیگه حواسش نیست دیگهولی اینکه مادرشون از مجردی به غذ ...

اااره این حقه ی خیلی خوبیه😁

الکراع آنا هم واید احبن 

سمچ شوی کپور و حشو 😋😋😋

حشو درست میکنم اووووف

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ آخ گریه م گرفت بخدا اینجا به قدری گرمه به قدری گرمه که میرم بیرون کبود میشم حالا تصورکن آشپزخونه ...

خدا کمک حالتون باشه، اینجا هم دو سه روزی هست که گرم شده🥴🥵🥵 اما هنوز کولر روشن نکردیم.

بچه ها من میخوام بل.و نصب کنماما توی قسمت کد ملی گیر میکنهمدلش همینه یا قلق خاصی داره؟

امروز کلااختلال داره

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

زبان شیرین عربی 😍یکی از کاملترین زبان های دنیا 🥰

الان همش عربی ؟کلمه هیچ و یعنی و ..فکر کردم یه جور شوخی با کلماته 

🌹

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

اخ آخ گریه م گرفت بخدا اینجا به قدری گرمه به قدری گرمه که میرم بیرون کبود میشم حالا تصورکن آشپزخونه ...

وای منم اصلاتحمل گرماروندارم..طرفای ما توتابستون بهشته نارین..اصلا این بکری مناطق ودشتها قابل توصیف نیست حتی باعکسم نمیشه گوشه ایشونشون داد فقط باید باچشم ببینین🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

نه فدات زبون عربی به لهجه و گویش اهوازیه نه اتفاقا مهسان جون شما جدیدی هنوز منو نمیشناسی فک کنم، ب ...

عزیززم چه جالبه 

بله متاسفانه افتخار اشنایی با دوستان این جمع به تازگی نصیبم شده و خیلی کم میشناسم خانما رو 

منم سنه چوخ ایسترم 🤣

همینو بلدم عربی و زبان و...دیگه 20ساله کتابارو بوسیدیم گذاشتیم کنار چیزی یادم نی

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟