سلام چطور مطورین،،،بابا دو تا تاپیک گازش و گرفتین اصلا ادم بهتون نمیرسه ،،،
نسرین جون قربون اون کاربریت که دو تا عدد سک س دار داره ،😎مبارک باشه زمین دختر خانومت انشالله که دخترت سلامت و موفق باشه،😍
محی من میفهممت خودم از ماه اول ازدواج به پدر شوهرم ماهیانه میدادیم اصلا به اون پول ماهم احتیاج نداشت اما تایین کرده بود و باید میدادیم،😁 چقدر تاپیک سفید برفی بچه ها حرص میخوردن ،😊اما انشالله نتیجه خیرش به زندگیت برمیگرده شک نکن
جیران جوون حالا من یه چی بگم؟؟؟من مامانم زنگم میزنه غیبت خاله یا زنعمو ،،،،میکنه میگه این همه خوبی کردم فلان کار کردن میگم بیخیال مامان شاید حواسشون نبوده،،،یا تو اشتباه فکر میکنی و،،،خلاصه دل نمیدم اما من میفهمم مقصر اونا هستن میدونم مامانم صدش و گذاشته طرف لیاقت نداشته و مامانم حق داره ولی نمیخام تایید کنم که بیشتر حرص نخوره پیش خودم فکر میکنم اگه من دل ندم به حرفاش ارووم میشه،،،،الان عذاب وجدان گرفتم اونم مثل شما فکر کنه من نمیفهممش،😱
در کل همیشه به دخترمم میگم عزیزم اگه کسی تو رو واسه چیزی میخاد بره به درک ،،،قبلا خیلی واسه کسایی که اذیتم کردن دعا میکردم به خدا غصه درداشون و میخوردم حتی وقتی باهم قهر بودیم اما الان میگم خدایا نه دعاشون میکنم نه نفرین اما اصلا از خیلی چیزا نمیگذرم خودت هر جور راحتی انجام بده
اوووووف از قبلاً خودم متنفرم هر چند الانم خیلی معلوم نیست تغییر کردم یا نه چون از همشون بریدم فعلا برخوردی با هیچکس نداشتم ولی من ادم بع شدت جوگیری هستم،😎