2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411564 بازدید | 78601 پست
این پیام برا همسرمم یه بار اومد از پانک سپه که نزدیک قسطمون بود ولی چرت وپرت بود اتفاقی نیفتاد حالاب ...

ی حساب پاسارگاد دارم

استفاده نمیکنم

الآن مسیج دیدم زده بانک پاسارگاد

اگه ویپاد بود میزد بانک دیجیتالی پاسارگاد درسته؟

پس هیچی 😁

مرسی عزیزدلم شما هم خسته نباشی گلم خیییلی سخته بخای همه کارهای خانه روی روال باشه همه چیز مرتب و تم ...

خدا خیلییییییییی بهت توان بده نارین جان

تو کارت بسی ناجوانمردانه سخته

خدا همیشه سلامت نگهت داره ♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی حساب پاسارگاد دارم استفاده نمیکنم الآن مسیج دیدم زده بانک پاسارگاد اگه ویپاد بود میزد بانک د...

آره 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مرسی عزیزدلم شما هم خسته نباشی گلم خیییلی سخته بخای همه کارهای خانه روی روال باشه همه چیز مرتب و تم ...

نارین جان مشارکتشون بده تو کار خونه

نارین جان مشارکتشون بده تو کار خونه

شیطون تر از این حرفان 

اونوقت بچه های عمو و دوستاشون هم همیشه دعوت میکنن دیگه تصور کن چی میشه 

گاهی هم مشارکتشون میدم ولی پشیمون میشم بیچاره ام میکنن🤣🤣🤣🤣

مرسي بابت  راهنمايي ات  ممنونممممممم

ياسمينا جان يه نفر ازم پرسيد كتونى بازار تهران كجا بخرم خوبه؟ 

فكر كنم شما خوب ادرس اونجارو بلدى راهنمايي ميكنيد لطفا؟ دقيقا كدوم مترو پياده بشن و كجا برن؟ هاي كپي خوب هم باشه طورى نيست برا استفاده روزمره ميخاد 

من دقيق بلد نيستم كدوم راسته و كدوم دهنه بايد برن 

ممنون عزيزم ❤️🙏🏻

دوست ديگه اى هم اگر بلدن بگن ممنون ميشم

خدا خیلییییییییی بهت توان بده نارین جان تو کارت بسی ناجوانمردانه سخته خدا همیشه سلامت نگهت داره ♥️ ...

قربونت برم من 

ناجوانمردانه که چه عرض کنم ظالمانه س🤕🤕🤕

من همچنان درحال کار کردنم ولی خونه تمیز نیس 😩😩😩😩😩

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام

دخترا من خاستم گوشت بپزم بعد آب جوش ریختم روش  فوری در آوردم منصرف شدم از پختش بنظرتون خراب می ...

بزاری فریزر چیزی نمیشه..

البته اگه لازمم نداری میتونی بپزی بزاری فریزر تا یه ماه هیچی نمیشه.👌.من همیشه سر ماه برا یه ماهمون میپزم دیگه تا یه ماه راحت میشم😁

تنبل نیستما😜

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

قربونت برم من  ناجوانمردانه که چه عرض کنم ظالمانه س🤕🤕🤕 من همچنان درحال کار کردنم ولی خونه ...

ای جان خسته نباشی..میگم نمیشه یه مکان بازی براشون درنظر بگیری؟🤔مثلاتو پارکینگ؟یاتو اتاقشون که بگی به هیچ وجه اسباب بازیاشونو نیارن بیرون از اونجا..

من خونه خواهرم همیشه به هم ریخته بود بچه هاشم بی نظم یبار بهش گفتم بهشون چندبار هشدار بده که اگه چیزی از وسایلشون بیرونه. اتاقشون باشه جمع میکنی میندازی سطل اشغال 😁یامیدی به یکی دیگه😜 چند باراین کاروکرد یعنی راحت شدا..بشدت به جونم دعامیکنه😅😅🤣

الان بچه هاانقدرمواظبن مامانشون چیزیشونو بیرون اتاق نبینه وگرنه باید توسطل اشغال دنبالش بگردن😂😂میدونم یکم  کاره خشنیه ولی گاهی واقعا لازمه😂

بچه کوچیک هم داری خسته میشه که اینطوری😥حیفه بدنته🤦🤗

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

شیطون تر از این حرفان  اونوقت بچه های عمو و دوستاشون هم همیشه دعوت میکنن دیگه تصور کن چی میشه& ...

خیلی خسته میشی که.