2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312956 بازدید | 71242 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات شم عزیزم ❤️ لطف دارین قشنگم به من  خدارو شکر که تونستی عزیزم زندگیت رو سر و سامان بدی&nbs ...

عزیزم این ریز نوشتنات خیلی کمک میکنه ...

حتما بنویس برامون..چندین بار وچندین جا که همسرم گفته عه فلان چیزتموم شده حرف تویادم افتاده وگفتم خب جایگزین میکنم و والا هیچی هم نشده💪👌

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام خانما... قرار بود دیروز صاحب خونه خبر بده امروز زنگ زد ب همسرم گفت من خونم کوچیک دوتا بچه دا ...

نگران نباش گلم حتما حكمتي هست .... اولا خدا بهتر از اين برات در نظر گرفته دوما عزمتو جزم كن حتما بخري ....

من خودم ميدوني چي باعث شد خونمو عوض كنم و بزرگترش كنم شايد خنده دار باشه خروپف همسايه بالايي انقد شديد بود باعث شد به فكر عوض كردن افتادم ....😂.... اون موقع عصباني بودم اما همش ميگم باعث پيشرفتم شد خونمونو از پايين شهر ارتقا داديم وسط شهر دو قدميه خيابون اصلي 😊

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
غمگین ترینم 🥺💔💔💔💔 ای خداااا 🥺🥺🥺

نبینم غمتو عاطی جان

امسال تابستون یه روزایی اینقدر حالم بد بود که فکرشم نمی کردم دوباره زندگیمون درست شه

یه روز از شدت غم نشستم تمام دلایل ناراحتیمو نوشتم ببینم چه خبره تو ذهن آشفته ام

امشب اتفاقی اون نوشته رو تو دفترم دیدم... خنده داره

همش گذشت... ما حالمون خوب شد

خبر خوب اینکه حال بد هرگز نمی مونه... خبر بد اینکه حال خوب هم همینطوره!!

آرامشتو حفظ کن... مطمئم با خیر و خوشی جا به جا میشی

یه روزی هم به زودی میای خبر میدی همسرت کار و بارش درست شده و دارید خونه می خرید😍

نگران نباش گلم حتما حكمتي هست .... اولا خدا بهتر از اين برات در نظر گرفته دوما عزمتو جزم كن حتم ...

ای خداااا 😄😄😄 خندم گرفت 😄😄😄 لنتی چطور خروپف میکرد 😄 مرسی ک خروپف کرد 😄 باشع از این خروپفای باعث پیشرفت 😄😍😍😍😍

نبینم غمتو عاطی جان امسال تابستون یه روزایی اینقدر حالم بد بود که فکرشم نمی کردم دوباره زندگیمون در ...

قربونت برم 😍😘😘😘😘

چقدر پیامت حس حال خوبی بهم داد 😘😍🥰

صد برابرش برگرده ب خودت 😍😘

خانما نمیخوام بدخبر باشم ولی جنگ شروع شده انگار.  فردا برید هرچقد میتونید پول نقد بگیرید و ...

جنگ ؟

جنگ چی؟

راستش من اصلا اخبار نمیبینم و گوش نمیدم

خیلی رو اعصابم تاثیر میزاره...و استرس میگیرم

خانما اینجا دو تا خونه هست

یکیش همون صاحب خونه بد اخلاق ک گفتم خونشو رنگ نمیکنه

(اما شوهرم میگه واسه دل تو مخ یارو میزنم نصف قیمت واسش رنگ میکنم ک دلت آروم بشه)😁

اجاره ۳/۵۰۰.... فاصله سه تا آپارتمان چسبیده ب ما 😁

دومی کلا خام یعنی حتی کابینت هم نداره گفته ک میام همه چی اوکی میکنم

اجاره ۴م فاصله...واحد بغلی 😄

هردو دنبال اجارن

پول پیش واسشون معنا نداره

فعلا این دوتا پیدا کردیم تا شوهر بره دنبال خونه..

بنظرتون کدوم بهتره؟

خوبی آریانا جون  میگم به نظر تون برا مانتو  ک چروک نشه مشکی  و قشنگ باشه تو تن خن ...

عزیزم ابر وبادی هم خوبه هم خنکه..حریر راه راه هم خیلی خنکه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...