2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1314050 بازدید | 71265 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی خدافزی بازم بیاااا خوشحالمون کردی  قدم رو‌ تخم چشمامون گذاشتی 🤪 ❤️❤️

چشمت روی جمال پهلوووون 

باشه بتونم میام حتمااا 💐🌹

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دوستان تاپیک پس انداز دوباره حذف شده؟ قفل بود که

گزارش زدن یه عده که مشکل روح و روانی دارن 

از خدا میخوام جوری بهشون آرامش بده که هیچ وقت هیچ وقت دغدغه ی آزار رسوندن به دیگران رو نداشته باشن 

شاید خودشون آگاه نباشن ولی این عده حق الناس هزاران کاربری که چشم امیدشون به تاپیک های پس انداز هست رو گردنشون میارن 

از خدابراشون  هدایتگری 

و قلبی بی کینه براشون آرزومندم 🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
یادم نمیاد سر چی شروع شد باور کن ننه علی و بقیه میدونن  واقعا چرا یادم نمیاد؟🤨 من میگفتم نس ...

اینکه من گفتم ب قول مامان علیرضاهای فراوان دو دو تا ی خدا چهارتا نیست هزارتاست

تو گفتی اینو اولین بار نسرین ۶۶ ک شیرازیه گفته

واااای انشالله به حق علی 😍😍😍 ممنونم عزیزم  بقیش هم بگم برام دعا کن🤣😆😅 ۳تا ماشین هم تک ...

انشالله به تعداداعضای خونوادتونم ماشین صفرپارک کنین توحیاط🌹❤️😁😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

گزارش زدن یه عده که مشکل روح و روانی دارن  از خدا میخوام جوری بهشون آرامش بده که هیچ وقت هیچ و ...

والا من نمی‌فهمم جریان چیه

طرف تابلو دروغ میگه 

هر تاپیک یه دروغ جدید و حرف متناقض

گزارش هم میزنن واسش نی نی یار هم تگ میکنن

آنقدر با احساسات مردم بازی میکنه، که مثلا حامله نمیشم،شوهرم خیانت کرده، پدرم کتکم میزنه و ...

هیچ اتفاقی نمیفته واسه کاربری و تاپیکهاش، حتی قفل هم نمیشه تاپیکها (البته حذف نشه بهتره، بمونه که لااقل همه گول حرفای دروغشو نخورن ) 

نه اخطاری نه تعلیقی هیچی

بعد یه تاپیک مفید، هی باید حدف بشه بخاطر گزارش الکی بعضیا 

این نوع تاپیکها چه ضرری بهشون میرسونه نمیدونم!!!

هم سایت عجیبه و هم رفتار برخی کاربرها ....

باز کدوم...... تاپیک پس انداز رو ترکوندن😠😠😠😠😠😠😠 دیگه خسته شدم از این همه فقر فرهنگی و اخل ...

برای همچین افرادی سکوت باید کرد 

تاپیک پس انداز یکمون رو هم ترکوندن معلوم الحال هاااا ☹️☹️☹️

@niniyar_5    

عزیزززم لطفااا برسی کنید و تاپیک پس انداز یک و دو ی بنده رو برگردونید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
والا من نمی‌فهمم جریان چیه طرف تابلو دروغ میگه  هر تاپیک یه دروغ جدید و حرف متناقض گزارش ...

خدا رو شکر که ویرایش پست هم دیگه امکان نداره!

حتی نمی‌ذارن کلمات پیشنهادی کیبورد که اشتباه شده رو ادیت کنیم !

البته غلطهای این پیغام زیاد چشمگیر نیست😂

والا من نمی‌فهمم جریان چیه طرف تابلو دروغ میگه  هر تاپیک یه دروغ جدید و حرف متناقض گزارش ...

و متاسفانه عجیب تر از همه ی اینها نوع عملکرد و مدیریت مسئولان و ناظران سایت هست 

بنده به شخصه بابت خیلی از قوانین و مقرراتش معترضم 🤔😡☹️

بچه ها من روز سوم پریودیم هست و به شدت عصبیم  یعنی از خواب بیدار شدم بی دلیل عصبی و پرخاشگر شد ...

عزیزم اکثر خانما همقبل پری هم تو پری این حالتارو دارن..من که تحمل خودمم ندارم چه برسه دیگران مخصوصاخرده فرمایشات بچه رو..اینی که میگی تکرر وسوزش احتمالا عفونته برو دکتر.واینی هم که میگی درماه دوبار میشی ازعلائم یائسگی زود رسه چون بهترین سن بین ۴۵تا۵۵هست..مامان منم اینطوری بودیهو هر ده روز میشد بعد میموند دوماه بعد بعد کم کم   کم شد الان هر سه چهارماه یبار اساااااسی پری میشه..ولی یه چکاب برو🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام عزیزم 🥰 دوران بچگی واقعا زیباست همه مهربونن همه صادق و روراست ناراحتی‌ها و دلخوریها کوچ ...

این که میگین قهر وآشتی های تند تند منم یاد خاطره ام افتادم..من یه دوست وهمسایه داشتم که هم سنیم واز کلاس اول تادانشگاهم باهم بودیم😍

حالایبار بچه بودیم توکوچه دعوا کردیم باهم ..بعدبحثمون بالا گرفت خواهرای هردومون اومدن بخاطر ماباهمدیگه دعواکردن🤣🤦وحدودا سه سالونیم قهر بودن🤦😢

اگه بگم بخدا مافرداش باهم آشتی کردیم تیربارونم نمیکنین؟!!!🤣🤣🤣🤣

سلام عزیزم ، پارک چمران که خوب یک پارک قدیمی و بزرگ داخل کرج هست همون ورودی کرج هست مکانش . ولی بله ...

امسال ورودی جشنواره رو زیاد کردن

نفری ۲۰ت بود 

تنوع گل ها مثل سالهای قبل زیاد بود اما قیمت بالا نسبتاً...

ب شدت شلوووغ بود..

ماه رمضان بود کسی پارک انگار نرفته بود  انگار ۱۳ب در بود ...دوتا ون گذاشتن رایگان از سر ورودی اول پارک تا سینما ۴بعدی نزدیک شهر بازی می‌بردند...

من ک کلا عاشق گلم 😍 

غرفه های دم خروجی جشنواره لاله فوق العاده گرون میدادن

مثلا سوهان ک قم میداد ۱۰۰ اونجا میدادن ۲۵۰😏😏

اینم عکس 😍

سلام عزیزم  قبل عید خواهر شوهرم و یکی از بستگان اینطور شده بودن که رفتن اورژانس و گفته بودن وی ...

مرسی عزیز 

وای انقد اعصابم داغونه این حالت خیلی بده .اخه من همش احساس میکنم چیزی تو چشم هس ولی نمیاد بیرون لامصب 

نمیدونم دوتا دکتر هر کدوم یه نظری دادن 

یکی گفت ویروسه 

یکی گفت چیزی بود درش آوردم 

خونش یکم کمتر شده ولی چشمم نصفه باز میشه،ورم کرده 

خیلی بده مخصوصا بالارو نگاه میکنم درد میگیره 

(من خودمم چشامو خیلی دوس دارم تو بدنم🙂🫠

از این بیشتر غصه‌م میگیره)که چشمم اینجوری شده

امروز به همسرم گفتم کاش چشمم زودتر خوب شه وگرنه من افسرده میشم تو این وضع

بنده خدا اونم ناراحت شد کلی اعصابش ناراحته 

بچه هام همینطور 😁😁

پسرم کوچولوعه همش میگه مامانی ایشالا زودتر چشمت خوب شه 

دیگه کور نباشی🤣🤣🤣