عزیزدلم اولا زندگی رو اینقد سخت نگیر دوما خودتو با بقیه مقایسه نکن
به نظر من بهتره طبق اولویت پیش بری واسه شما که 16 سالته و مدرسه و کنکور داری قطعا کلاس زبان مهم تره چون شما بعدا هم میتونی کلاس پیانو بری البته اگر وضع مالیتون این اجازه رو میده که هردو کلاس رو بری حتما برو و هرچقدم بابات غر زد برات مهم نباشه یه گوشت بشه در یه گوشت دروازه ولی اگر وضع مالیتون واسه هردوکلاس اوکی نیست زبان مهم تره انشالله خودت مستقل میشی پیانو هم میخری کلاسشم میری
بعدشم شما هنوز 16 سالته حس سربار بودن چرا؟ اونا به دنیات آوردن و وظیفشونه نیازهات رو تامین کنن
فقط یه نصیحت از من به تو من 21 سالمه و میتونم بگم پول هیچ چیزی رو ندارم و از خانواده هم نمیتونم بگیرم چون من واقعا سربارم نه شغلی دارم نه کنکور قبول شدم نه هیچی و تو شرایط افتضاحیم واسه همین تصمیم گرفتم واسه چهارمین بار کنکور بدم بلکه مستقل شم و از این وضع دربیام
دوست داری توهم مثل من بشی؟ قطعا نه پس خوب بشین درستو بخون فعلا فقط فکر و ذکرت درست باشه به فکر کار آنلاین نباش حتی شده از کلاس پیانوتم منصرف شو بخاطر درس البته اگر هدفت درس و کنکوره وگرنه اگر هدفت نیست از الان برو یه مهارت پول ساز یاد بگیر که مثل من نشی با 21 سال سن هیچی بلد نیستم مجبور دوباره بشینم درس بخونم هرچند راحتترین راه برای مستقل و شاغل شدن برای یه دختر درسه
به دوستات هم توجه نکن منم دوستایی دارم که واسشون ماشین گرفتن منم لنگ یه تومن پولم به هرحال هرکس زندگیش یه جوره باید یاد بگیریم تو هر شرایطی که هستیم تلاش کنیم شرایط رو بهتر کنیم وگرنه با غر زدن و اینا هیچی حل نمیشه