2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313089 بازدید | 71249 پست

سلام به همه عزیزان عیدتون مبارک باشه و سالی پر از آسایش و آرامش آرزو دارم براتون

ی سوال دارم هر کس که سر رشته داره جواب بده

مامان سبحان ....معصومه جون و.......

من میخام وام با بیست درصد سود بگیرم و طلا بخرم و بازدهی وام ده ماهه هست مثلا ۵۰ تومن وام باید ده قسط پس بدم آیا درسته؟؟؟ سود می کنم یا نه

یا ماشینمون رو عوص کنیم

موندم بگیرم یا نه

سلام به همه عزیزان عیدتون مبارک باشه و سالی پر از آسایش و آرامش آرزو دارم براتون ی سوال دارم هر کس ...

وام رو که حتما بگیر

خودت ببین صلاح کدومه

اگه ماشین تو خرج افتاده، ماشین رو عوض کنید بهتره

ولی اگه ماشینتون اوکیه و خرجی نداره، طلای کم اجرت یا سکه گزینه خوبیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومای گل جایی که ما زندگی میکنیم پارسیان رو با ۱۰ درصد میفروشن. فقط یه جا با ۸درصدبود با این شرایط

به نظرتون برای پس انداز طلا بهتره یا پارسیان؟

پس اندازی که پنهان باشه

سلام به همه عزیزان عیدتون مبارک باشه و سالی پر از آسایش و آرامش آرزو دارم براتون ی سوال دارم هر کس ...

سلام گرفتن وام که قطعا درست هست ، اگر ماشینتون قدیمی هست و میتونید مدلش رو بالا ببرید این کار رو انجام بدید .

درغیر این صورت طلای بدون اجرت یا سکه بخرید . 

سلام گرفتن وام که قطعا درست هست ، اگر ماشینتون قدیمی هست و میتونید مدلش رو بالا ببرید این کار رو انج ...

سلام خوبین سال نو مبارک هم بر شما هم بر دیگر دوستان گروه امیدوارم سالی توام با سلامتی و سرشار از موفقیت اقتصادی داشته باشین 🙏🌹

معصومه جون خداروشکر بخیر گذشت  عزیزم یه قربانی کن برای همسرت  از چشم بد به دور باشین ❤❤

قربونت برم من عزیزم ❤️

آره عزیزم با همسرم حرف میزدم میگفتم انشالله دستت خوب بشه برو به سرکارت یه قربونی کنیم 😊