2777
2789

سلام بچه ها خوبین خوشین؟

بچه ها قضیه از این قرارع که سه هفته پیش خونه مادرهمسرم بودیم که خواهرشوهرم بهم گف یلدا رو چیکار میکنی میری خونه مامانت آره؟  گفتم نه احتمالا میایم خونه شما اینجا

.((خواهرشوهرم سنش زیاده و مجرده با مادرشوهرم زندگی میکنه۲نفرن پدرهمسرمم فوت شدن))

گف عه آها ما می‌خواستیم بریم خونه فلانی((یکی از اقوامشون)) گفتم شما برین خونه مامانت ماهم بریم اونجا

منم گفتم عه باشه عزیزم چه اشکالی داره راحت باشین هرجا که دلتون هست اونجا برین بعد شوهرم اومد دوباره پیش اون حرف انداخت..اما اینسری یه جور دیگه گف

گف یلدارو شما چیکار میکنین اگه میاین اینجا که هیچ ما بمونیم خونه همه دورهم جمع بشیم زنگ بزنیم خواهر بزرگه اونا هم بیان...اما اگه نمیاین ما بریم خونه فلانی اقوامشان

شوهرم گف ما میایم اینجا همه میرن خونه بزرگترشون

((بچه ها ما یکسال خونه مامانم اینا میریم یکسال خونه مادرشوهرم اینا))

خلاصه خواهرهمسرم گف تصمیم بگیرین بهمون خبر بدین 

ما گفتیم باشه

بعدش یک هفته پیس زنگ زد بهم که چیکار میکنین میاین یا نه...منم دیدم دلش نیست ما بریم میخوان برن خونه اقوامشون گفتم عزیزم شما راحت باشین بخاطر ما شما خونه نمونین امسالم حالا اینجوری شد چه اشکالی داره برین خوش باشین ما یه روز دیگ میایم یلدایی میگیریم باهم 

باز چیزی نگف گف تصمیم بگیرین خبر بدین ما هی می‌گفتیم اون میگف تصمیم بگیرین خبر بدین 

این یک هفته رو هی هرروز زنگ زد و منم جواب تکراری رو دادم که بخدا من نمیخوام کسی بخاطر ما دردسر بیوفته یا برنامه هاش بهم بریزه شما راحت باشین ما خونه خودمون میمونیم  

گف که پس تنها نمونین برین خونه مامانت اینا گفتم ما خونه خودمون راحتیم امسالم بمونیم خونمون چه ایرادی داره مهم اینکه به همه خوش بگذره من هرجا ک شوهرم باشه اونجا خوشم اونم گف قربونت و فلان  و خدافظی کردیم 

منم اصلا ناراحت نبودم گفتم خب اونم مجرده دوس داره بره جایی مهمونی همیشه ک نمیشه اونا میزبان باشن ما بریم..

حتی دور روز پیش تاپیکشم زدم گفتم ک خونه خودمونیم و لباس انتخاب کردم اینو میپوشم و فلان .ب همسرم لیست خرید دادم ک بگیره ژله و دسر و کیک و این چیزا اضافه تر درس کنم 

حالا امروز صب خواهرشوهرم باز زنگ زده که تصمیمتون چیه میاین یا نه😐

اما اینسری گف ما بخاطر شما دردسر نمیوفتیم تو اگ بیای زنگ میزنم خواهر بزرگه با خانوادش بیا دور هم باشیم اینجوری که گف منم فک کردم دیگ تعارف نمیکنه حتما پشیمون شدن از رفتن خونه اقوامشون گفتم برا ما فرقی نداره خیلی اصرار کرد آخرش گفتم باشه فردا میایم

ببخشید زیاد شد ادامه رو تایپ میکنم الان 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه صب گفتم باشه چشم میایم لیست خرید بفرس بدم همسرم بخره یا پول بزنه خودتون بخرین و تمام

منم برنامه هام تغییر کرد و پاشدم لباس پوشیده انتخاب کردم و این چیزاااا

دوباره ساعت ۶ عصر زنگ زد که اگه ناراحت نمیشی ما بریم خونه فلانی اقوامشون

گفتم عزیزم منکه از اول همینو میگفتم تو امروز اصرار کردی من فک کردم پشیمون شدین ار رفتن برا همون گفتم باشه وگرنه منکه گفته بودم راحت باشین

معذرت خواهی کرد گف ببخشید حالا امسال اینجوری شد سما تنها نمون برین خونه مامانت اینا و فلان خدافظی کردیم

از اون طرف امسال حتی مامانمم دعوتمون نکرده چون پارسال خونه اونا بودیم امسال نوبت اونا نبود میدونم نوبتی نیست و فلان اما خب جایی ک دعوتم نکنن ابدا نمیرم دوس ندارم برا کسی مزاحمت ایجاد کنم حتی بشه مادر یا خواهر خودم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

خب امسال نمیشه شما بقیه رو دعوت کنین؟ پدر مادرتونو

یا اونا خودشون مهمون دارن؟

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

بنظرتون حق دارم ناراحت شم؟

اولش ک ناراحت نبود اما امروز خیلی بهم برخورد منظورشون چی بوده یعنی؟ 

شوهرمم خیلی ناراحته میگه هیچ ساااالی تو هیچ مناسبتی هیجا نمیریم خونه خودمونیم دیگ 

خب امسال نمیشه شما بقیه رو دعوت کنین؟ پدر مادرتونویا اونا خودشون مهمون دارن؟

بابا مامانم چون ما امسال نوبتمون نبود بریم اونا میرن خونه عمه بزرگم

ازکی؟ والانباید ازکسی ناراحت باشی کسی که حرف بدی نزد

از خواهرشوهرم اینا

فک میکنم منو مسخره کردن منک گفته بودم برن چرا امروز دوباره زنگ زد دعوت کرد 

باز زنگ زد گف ما میریم خونه اقوام

به نظر من اونا دلشون میخواسته برن ولی به فکر شما هم بودن که تنها نباشین و ناراحت نشین برای همینم هی میپرسیده، ی عذاب وجدان طوری داشتن ک شمارو تنها بذارن 

ناراحتی نداره که

هرچیزیو بزرگ نکنین، تو اینجور مواقع اینجا بریم اونجا بریم و... پیش میاد

... 🤍🦋
از خواهرشوهرم اینافک میکنم منو مسخره کردن منک گفته بودم برن چرا امروز دوباره زنگ زد دعوت کرد باز زنگ ...

تو بهتر میشناسیش من از پیامت حس کردم قصد بدی نداشته حتی نگران تنهایی شمابود که مدام میگفت اکه نیومدین اینجا برید خونه مامانت