سرتون سلامت عمرتون دراز شکر خدا که بخیر گذشت سفرتون🙏
نه عزیزم از شهر فاصله داره شاید چند سال طول بکشه🤔
راستش بچه های من قصد مهاجرت تحصیلی دارن میمونه من و همسر جان دیگه همون خونه هم زیاده واسمون🤭
همسرم بازنشسته شده چند ماهی میشه😏 با هم رفتیم وان تو بهمن کلی درباره زندگیمون برنامه ریزی کردیم البته بیشتر معنوی بود تا مادی🥰😍❤️
من اینجا خانواده ای ندارم بچه هاهم برن به سلامتی و دل خوش 🥰😘دیگه تنهاییم 🫤🥲
خواهرام میگن حالا که همسرت بازنشسته شده پاشو بیا چیه اونجا موندی🤔
ولی من دلم نمیخواد نه که اینجا رو دوست داشته باشم بر عکس دوست ندارم😬 اینجا زندگی یعنی زنده مانی و نه زندگانی ولی به فکر بچه هام هستم اونا که برن خیالم جمع بشه بعدش دیگه یه فکری میکنم🙄
راستش من از سفر تو ایران بدم میاد به خاطر اینکه شمال و جنوب همیشه پر زباله و کثیفی هست منم یکم وسواسم اصلا لذت نمیبرم هر جا هم برم باید تمیز کنم واسه همین سختمه😑😵💫
بعد هم تو عید یه سال تو دریا یه پسر جوون غرق شد شوهر خواهرش رفت دنباش اونم پیدا نشد تازه جا گرفته بودیم محمود اباد خدا دلم خون شد مثل فیلم درباره الی😭
هر چی رفتیم دنبال کسی هیچکس نیومد واسه نجاتشون امکانات صفر غریق نجات نبود ولی پلیس امر به معروف تا دلت بخواد بود🤐
جاده ها خراب شانس هم نداریم تو مینو دشت سال بعدش میومدیم جلومون تصادف شد دو تا ماشین از جلو خوردن به هم خون اصلا یه وضعی باور کن کنار جاده من همین جور زار میزدم همسرمم رفته بود کمک مجروح ها یه ساعت طول کشید😵💫😭 آمبولانس اومد تازه بعد هم گفتن اینا وضعشون خرابه باید ببرن بیمارستان مشهد فکر کن مینو دشت تا مشهد حداقل ۵ ساعت راه دیگه چیزی میمونه ازشون🤕
بعد اون سال دیگه سفر با ماشین تعطیل هواپیما اونم فقط قطری نه داخلی که واقعا ناوگان هوایی و ریلی فرسوده است🙄😑
پول داشته باشیم میرم سفر نداشتیمم تعطیل😊
جاده ها واقعا داغونه ماشینا هم آکاسیوه
همون آمبولانس که اومد بهش گفتم شما باید هلیکوپتر داشته باشید برای اینجور موارد اخه این مجروح بعد ۵ ساعت چیزی میمونه ازش گفت ای خانوم دلت خوشه ها معلومه فیلم زیاد نگاه میکنی همین آمبولانسم دو تا تصادف همزمان باشه جواب گو نیست 🙄
امسالم که آمار تصادفات به شدت بالا بود اگه خونده باشید یه تیتر نوشته بود ایرانیان سوار بر ارابه های مرگ در سفر نوروزی🫤
منظورشون ماشینای آشغال تولیدیشون از پلاستیک و آکاسیو😔🙁