2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1750128 بازدید | 104979 پست
پسر جاریم رفته بود لوازم ورزشی برا خودش مدال خریده بود یاد اون افتادم😂😂😂😂

مام یه مدت مدال و حکم قهرمانی امضا شده دستمون بود 

دخترم دوتا برداشت برا خودش 

یکی برا هفت سالگی یکی برا هشت سالگیش زد😅

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

خداروشکرتهرانم خنکهمن امروز شومیز پوشیدم با یه بافت نازک زیرشکاپشن و پالتو رو جمع کردمالبته تو کمده ...

منم لباس گرما رو جمع کردم 

قبلاً برا عید سویشرت و دورس و ...ژاکت میژاشدم کنار 

الان همه نخی و آستین کوتاه و ..اومد بیرون

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد بد نارین جون😕آیاواقعا کارتخوان تاثیر داره؟ منم هنوز نگرفتم کارتخوان بعضیا میگن تراکنش فلان قدر ...

اره خیلی ضدحال شد 

دیگه یارانه هم نمیدن بهمون 

آخه چرااا واقعا 

چرا اجازه ورود نمیده؟ من دیروز وارد شدمحتما با اطلاعات سرپرست خانوار باید وارد بشی. یه کد میاد به گو ...

اره میدونم 

همسر خودش چندبار میزد نمیشد 

شما چرا مگه چی به نامتونه؟

برا مام ندادن دهک ۸ ن خونه داریم ن ماشینم ب اسممونه ولی فکنم چون امسال چک زیاد کشیدیم برا اونا بعد ش ...

تا پارسال می دادن?

آخه خونه هم اگه ارزشش بالای ۳ ونیم باشه فکرکنم  حسابه 

مال ما نصف این مبلغه

شمام خونه خریدین محی؟ خونه رو فعلا حساب نمیکنن هنوز اطلاعات مسکن و زمین و... وصل به سیستم دهک بندی ه ...

آها پس همونه 

ما امسال کلی پول جابه جا کردیم کلی از اینور اونور برامون پول زدن که بریزیم به حساب بخوابونیم وام بگیریم 

برا ما که نبودن آخه ایها الناس

وام گرفتیم دوباره خوابوندیم به یه حساب دیگه مون 

و و و 

ن ما ک خونه نداریم نارین رو گفتم منم احتمال میدم برا تراکنش هامونه چک زیاد کشیده همسرم

اوه اوه اوه پس ما این هم داشتیم 

چقد به این و اون چک دادیم که مثلا وام بگیرن یا خرید قسطی کنن 

هیچیش هم برا ما نبود

من سبزی پاک کردنُ دوست دالم😂🤪منم نیم کیلو واسه خودم میگیرماین آماده ها به دلم نمیشینندوست دارم وار ...

من که نفهمیدم چه زحمتی😅

سبزی خورشتی و پلو و کدو رو مامان درست میکنه برات 

دقیقااا کدوم چالش ؟؟😂😂

نکنه برا اون نیم کیلو میگی🤣

همینم خوبه یه بار تو تاپیک سایت یکی از کاربرا گفت سبزی رو قاطی آشغال سبزیا میذاره و فقط کمیشو پاک می ...

من سبزی پاک کردن و خیییلی دوس دارم🤗

انقدر تمیز پاک میکنم وسطاش همسرمیگه تروخدا پاشوجمع کن بسه،

میگم مونده اسرافه حیفه🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بذار منم بخندم😂😂😂😂

آرع خدایی تا صب باید خندید 🤣🤣🤣😅

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
من سبزی پاک کردن و خیییلی دوس دارم🤗انقدر تمیز پاک میکنم وسطاش همسرمیگه تروخدا پاشوجمع کن بسه،میگم م ...

منم دقیقا همینم😁تازه نمیذارم کسی جز کیان به سبزی دست بزنه و کمکم کنه چون اونم دقیق انجام میده 😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره خیلی ضدحال شد دیگه یارانه هم نمیدن بهمون آخه چرااا واقعا

نارین برین اعتراض بزنین برا چی نباید بهتون یارانه بدن حتما برین برا اعتراض

مام یه مدت مدال و حکم قهرمانی امضا شده دستمون بود دخترم دوتا برداشت برا خودش یکی برا هفت سالگی یکی ب ...

بچه ها رو میبینی😁😁😁😁میگم دیگه این پسرعمو هم ازین حرکتا زیاد میزد😂😂 به کیان پیشنهاد مهر بدم ببینم چی میگه😂😂😂😂 خیلی برام جالبه جوابش😁