2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1752928 بازدید | 105306 پست
شکرش کم بوده احتمالابرا هر یه کیلو هویج من ی کیلو شکر شایدم بیشتر میریزم

نه کم نبود وزن کردم هم اندازه ریختم 

داستانی شد این مربای هویج که بیا و ببین

ماجراها داشتم امروز باهاش 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت انشالله همه مستاجرا همین دیگه دسته چک همسرم برا ی بانک حقوقش ی بانک دیگه وقتی چک رو بخوایم پا ...

اره دیگه قاعده ای نداره کاراشون

انشالله از یه جای دیگه خدا روزیمونو برسونه 

چقد بد نارین جون😕آیاواقعا کارتخوان تاثیر داره؟ منم هنوز نگرفتم کارتخوان بعضیا میگن تراکنش فلان قدر ...

بستگی به صنف هم داره.

ما امسال ۱۰۰ میلیون تراکنش داشتیم مالیات نیومد عزیزم (پوشاک بچگانه)

ولی دو سال پیش تراکنشمون همین حدود ۱۰۰ میلیون بود و یه صنف دیگه بودیم (ورزشی باشگاهی) ۶ میلیون مالیات اومد 

😁 بزار غلیظ بشه

دوباره یه کم شکر آب کردم اضافه کردم و ریختم تو قابلمه رویی. فعلا داره قل میزنه ولی انگار نه انگار. اصن یه چیز عجیبی تاحالا همچین مربایی نپخته بودم 😁

دیشب کلا نخوابیدم. صبح فقط ساعت ۶ تا ۸ خوابیدم

ظهر هم چرت نزدم گفتم اگه بخوابم دیگه شب خوابم نمیبره

تمام روز گیج و منگ بودم

همون موقع که اینجا پست گذاشتم رفتم شکر گذاشتم رو گاز و یادم رفته بود کلا. رفتم تو اتاق مشغول تمیزکاری شدم. یهو برگشتم دیدم یک متر جلوترم دیده نمیشه. خونه پر دوووود شده بود، اصلا بوشو نفهمیده بودم. شکر سوخته بود. وااای بساطی بود ها 😂😂

حالا ما خودمون مربا نمیخوریم. یه کم هویج خواهرشوهر داده بود گفتم مربا کنم برای مهمونای عیدمون 

دوباره یه کم شکر آب کردم اضافه کردم و ریختم تو قابلمه رویی. فعلا داره قل میزنه ولی انگار نه انگار. ا ...

عجب مربای پر چالشی🤣🤣🤣🤣

من و مامانم همیشه باهم از این کارا میکنیم خودم زیاد حوصله ام نمی‌کشه تنهایی 

ولی خو تابستون مربا انجیر درست کردم 

شب قبل شکر رو ریختم رو انجیر گزاشتم تو یخچال آب شد بقولی صبح گزاشتم رو گاز 

نگم برات از مزه اش 😋😋😋😋

راستی بابام از دزفول ۶۰ کیلو سبزی برا منو و مامانم و زن داداشم آورد نفری ۲۰ بسته پامون گرفت 

ببین ب معنای واقعی ب چیز خوردن افتادیم دور از جون مامانم البته😄😄😄😄

جا نداشتیم ظرف مناسب نداشتیم 

آخرش بردیم بیرون برامون خورد کردن

ولی عطر و بوش معرکه اس 😋

ممنون رویا جان از تذکرشمامنتها من هم تو تاپیک دورهمی پرسیدم

عزیزم رویا جون حواسش نبود 😁

من متاسفانه اطلاعی ندارم. نمایندگیی چیزی نداره زنگ بزنی ازشون سوال کنی؟ 

الان تو دیجی خوندم یکی زیر یکی از مدل های تکنو هوس نظر گذاشته بود که بهش گفتن نیم طبقه شوی داره ولی نداره! 

عجب مربای پر چالشی🤣🤣🤣🤣من و مامانم همیشه باهم از این کارا میکنیم خودم زیاد حوصله ام نمی‌کشه تنهای ...

اره سبزی دزفول تو این منطقه معروفه. نوش جونتون 

وای ۲۰ کیلو سبززززی خیلی زیاده

من از سبزی پاک کردن خیلی بدم میاد. سبزی خورشتی و... آماده میخرم

سبزی خوردن نیم کیلو میگیرم تا میخوام پاکش کنم جونم درمیاد 😁

ممنون رویا جان از تذکرشمامنتها من هم تو تاپیک دورهمی پرسیدم

🤭🤭🤣🤣🤣🤣 عزیززززم 😅😅 آخه بر حسب عادت همیشگی و شناختی که از بچه های اینور دارم از شما تا حالا  اینور پستی ندیدم فکر کردم تو تاپیک پس انداز پست گذاشتین

بازم عذررر تقصیررر🙈🙈🙈🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
الهی🤩🤩پاییز به اسم خودش بدین براش مهر بزنن🤗مثلاً مهندس کیان فلان(فامیلیش)

پسر جاریم رفته بود لوازم ورزشی برا خودش مدال خریده بود یاد اون افتادم😂😂😂😂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️