2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1752928 بازدید | 105307 پست
شمام خونه خریدین محی؟ خونه رو فعلا حساب نمیکنن هنوز اطلاعات مسکن و زمین و... وصل به سیستم دهک بندی ه ...

ن ما ک خونه نداریم 

نارین رو گفتم 

منم احتمال میدم برا تراکنش هامونه 

چک زیاد کشیده همسرم

ن ما ک خونه نداریم نارین رو گفتم منم احتمال میدم برا تراکنش هامونه چک زیاد کشیده همسرم

اهان گفتی چک کشیدین فکر کردم خونه خریدین عزیزم

انشالله به زودی بخرین💚

من گاهی به خاطر همین قضیه یارانه و اینا میترسم مثلا پولم تو این کارته بزنم به اون یکی که امتیاز وام برام حساب بشه. باز بعضی وقتا فکر میکنم اگه وامو بگیرم بدم طلا سودش از یارانه هم بیشتر میشه. 

هووووف نمی‌ذارن درست فکر کنیم هرروز یه بامبول جدید درمیارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبلنا یکی از بچه های دورهمی مربای هویج رو گفته بود چطوری درست میکنه اسکرین گرفته بودم هردفه از رو اون درست میکردم خیلی خوب میشد ولی امروز پیداش نکردم، خودمم یادم رفته بود چطوریه 

تو نت سرچ کردم با یه روشی درست کردم حالا آبش یه طرف میره هویجا یه طرف. اصلا به غلظت نرسید.

چرا همچین شد 😂😂 چیکارش کنم؟ 

همیشه تو قابلمه رویی درست میکردم این دفه تو چدن گذاشتم نکنه به این خاطره؟ 

اهان گفتی چک کشیدین فکر کردم خونه خریدین عزیزمانشالله به زودی بخرین💚من گاهی به خاطر همین قضیه یاران ...

قربونت انشالله همه مستاجرا 

همین دیگه دسته چک همسرم برا ی بانک 

حقوقش ی بانک دیگه 

وقتی چک رو بخوایم پاس کنیم باید جا ب جا کنیم 

برا همین تراکنش بالا رفته 

بعد ی چک ب مبلغ ۵۰۰ میلیون برا داداشم دادیم چک ۲۰۰ میلیونی برا خودمون 

ناهانه راحت راحت ۲۵ میلیون چک دارم 

بدون اون یکی قسطا 

دیگه تراکنش بالا رفته 

وگرنه دوتا ماشین داریم یکی ی اسم بابام یکی ب اسم پسرم 

خونه ام ک هیچی 

ولی اینا کلا هیچیش رو قائده نبست

بخدا تو فامیلامون چنتا چنتا خونه دارم حساب بانکی 

یکی مث دختر دایم هم سن خودمه دو ماه پیش ۴۰۰ میلیون طلا خرید 

بعد سبد کالاشون نفری ۵۰۰ ریختن😊

حالا ما ک لنگ این یه تومن نیستیم 

ولی بحث اینکه حقمون رو ضایعه میکنن

قبلنا یکی از بچه های دورهمی مربای هویج رو گفته بود چطوری درست میکنه اسکرین گرفته بودم هردفه از رو او ...

شکرش کم بوده احتمالا

برا هر یه کیلو هویج من ی کیلو شکر شایدم بیشتر میریزم 

بچه ها سلام خوبید به ما کالا برگ تعلق نگرفته چرااا جای اعتراض هست؟درضمن ما یه کارتخوان داریم که چندس ...

چقد بد نارین جون😕آیاواقعا کارتخوان تاثیر داره؟ منم هنوز نگرفتم کارتخوان بعضیا میگن تراکنش فلان قدر مالیات داره کمتر نداره،کسی هست در این باره اطلاعات داشته باشه

چقد بد نارین جون😕آیاواقعا کارتخوان تاثیر داره؟ منم هنوز نگرفتم کارتخوان بعضیا میگن تراکنش فلان قدر ...

یکی میگه کارتخوان ثبت دولتی باشه مالیات زیاد نمیاد اگه شخصی فروخته باشه مالیات زیاد میشه

یکی میگه کارتخوان ثبت دولتی باشه مالیات زیاد نمیاد اگه شخصی فروخته باشه مالیات زیاد میشه

دو رو برم هستن کسایی که کلی تراکنش دارن در سال مالیات نداشتن ولی بعضیا میوه فروشی ها مالیات داشتن

سلام به همه دوستان عزیز،شبتون بخیر

دوستان در مورد ماشین ظرف شویی سوال داشتم

کسی از دوستان ماشین ظرف شویی تکنو هوس داره ؟

این ماشین قابلیت شستشو یک طبقه ظروف رو هم داره

شما میدونین چطور این برنامه فعال میشه؟

تو دفترچه راهنما و سایت گشتم چیزی پیدا نکردم

ممنون

سلام به همه دوستان عزیز،شبتون بخیردوستان در مورد ماشین ظرف شویی سوال داشتمکسی از دوستان ماشین ظرف شو ...

قشنگم ممنون میشم برای رفع مشکلتون تاپیک جدا بزنید یا تو تاپیک دورهمی مطرح کنید 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید
بچه نیس که منبع انرژی هست انقد که باعث شادی مادر پدر میشنماشاالله

🫂🫂😘

خدا الهی به هرکسی که میخواد بده🤲🤲😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️