2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407582 بازدید | 78283 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای عاطفه اونور تو اینستا پیج چند تا آرایشگر رو میدیدم چه ریشای خوشگلی و چه مول موهایی درست میکردنمن ...

لامصبا لولو میان هلو مبرن 😁

دیشب شوهرم می‌گفت ی مرد اومد موهاش از شونه پایین تر بود کثیف جنگلی

می‌گفت نمیتونستم بشورم 🤦🏻‍♀️

وقتی موهاشو زد مرد لبخند خوشحالی زد 😄

سلااام خانومای گل و زبر و زرنگ ‌

به قول تبسم جون خسیس و خوشگل 

از ته دلم بهترینها رو براتون می‌خوام. 

من یه مدت درگیر مادرم بودم  

وقت نکردم اینجا بیام ‌

یه کم پستا رو بخونم و اعلانمو چک کنم 

آره عزیزم اومدیم بندریم اینجا گاز کشی نیاوردن هنوزنم و رطوبت شم بالاست چند ماهم هس نیومده بودیماونج ...

چ غم انگیز

جنوب کشور نفت و گاز استخراج میکنن گاز کشی نداره

خاک تو سر مسعولین دزززززززد

سلااام خانومای گل و زبر و زرنگ ‌به قول تبسم جون خسیس و خوشگل از ته دلم بهترینها رو براتون می‌خوام. م ...

سلام عزیزم خوش اومدی

خدا مادرتو حفظ کنه

مرسی ک هواست بهش هست ♥️

نوش جونت به به قورمه آره اون آینه ها بیشتر برا میکاپ عروس مناسبن بگرد تو دیواری جایی ببین بعضی آرایش ...

🤗♥️♥️♥️

گشتم خواهر دیگه اینا ک جدیدن یارو خریده واسه مغازش شیک بشه عوض نمیکنه لامصب 😄

فعلا با پوستر و عکس درست چیدن چندتا وسایل مردم میان میگن چ قشنگ شده 😁 ببین قبلش چ فاجعه بوده 😄😄

صاحب قبلی اومده گفته چ قشنگ کردی 😄 

ولی ایینه رو مخمه 😏😏😏 دوتا ایینه بگیره عالی میشه

دخترا من علائم سرماخوردگی ام از بین رفته ولی همچنان حالت تهوع دارمامروز دخترم کلاس داشت بردمش موقع ...

پودر زنجبیل وبریز توشیر یااب چندروز بخور بهتر میشی انشالله♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دخترا من علائم سرماخوردگی ام از بین رفته ولی همچنان حالت تهوع دارمامروز دخترم کلاس داشت بردمش موقع ...

آب جوش

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

پسرم میگه مامان چی شده میگم حالت تهوع دارم میگه مامان داداشی برام میاری ؟میگه داداشمو نکشی 😅😆😆😅� ...

😅😅😅

داداششو نکشی🤩 یه تست بده عزیزم