2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398200 بازدید | 77551 پست
نه نه منظورم فیس و افاده الکی نیس که میدن واقعا همینجور فکر میکننمنظورم رضایتشون از وضع موجوده همه ...

ما هم از این مدل آدمها داریم

بعضی ها ظاهر رو حفظ میکنن 

بعضی ها هم واقعا الکی خوشن 

مثلا یکی از اقوام شوهرشو بدن دست من اول یه فصل کتک میزنم بعدم پرتش میکنم بیرون😆😆😆😆😆

ولی خانمش چنان ازش تعریف و تمجید میکنه فکر میکنی شوهرش کیه

ولی یه بار باهام درد و دل کرد گفت چی کار کنم خودمم دلم خونه ولی نمیخوام دشمن شاد بشم 

ازدواج دومش بود میگفت راه فرار ندارم

حالا یه خانم از همکارام اعتماد به سقف 

خونشون توی محله ضعیف تو شهرستان  بیا و ببین چه تعریفی از خونشون میکنه کل زمین خونه ۱۰۰ متره ویلایی ساختن یعنی نهایت یدونه ۷۰ متری دراومده 

دیگه ۷۰ متری همون آپارتمان محسوب میشه 

وای چنان پزی میده فکر میکنی تو زعفرانیه تهران ۷۰ متری دارن

باور کن اونی که تو زعفرانیه آپارتمان داره اندازه این همکار ما پز نمیده 

خلاصه که این خانم دیدن سامیه جان این عضو تازه ورود رو هم مورد عتاب و خطاب قرار دادن خون غیور ایران ...

عزیزم شما که خیلی حواستون هست خواستم بگم سامیه که پیام پاک شده رو ریپلای کرده، اول پیامه رو اون بالا نشون میده و همین الانم فامیلیش تو تاپیک هست

به نظرم به نی نی یار بگید اون پیام رو هم پاک کنن بد نباشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا میبینی رفته رفته گرون ترم میکنن😡اینجابعضیا یه کارایی میکنن ک مجانی میفته براشون،من یبار گفتم ...

ماه پیش قبض آب ما پونصد اومد بعد فهمیدیم آب طبقه بالایی هم به آب ما وصله. رفتیم درست کردیم. پولشم نصفشو دادن. ولی ماه قبل هم زیاد اومده بود نصفش مال اونا بود دیگه هیچی نگفتیم.

آبشون هم که وصل شد فهمیدیم کنتور آبشون کلا خرابه هیچی براشون قبض نمیاد. خدا شانس بده 🤣 

براش دوتاکیک و شیر کاکائو گذاشتم با دوتا پرتقال ولی ناراحت رفت مدرسه من خیییلی دیووونه م الکی الکی خ ...

خوبه دیگه گشنه اش شه میخوره

عزیزم خودتو اذیت نکن😘، اونم یادش میره🤩

اصلا روایت دارم سیلی مادر گله،هرکی نخوره خله😁

کله مادرا همینن،اگه ناراحتم نشیم از دستشون یا مثلاً صدامون نره بالا که نمیشه،اونوقت میان می‌شینم روسرمون😂

ماها هم که بچه بودیم مامانمون هرچقدرم ناراحتمون کرده باشه باز زیادبه دل نمی گرفتیم یادمون میرف😉

خب دیگه میاد میخوره نوش جونش

اگه حالت بهتره که پاشو یه دوش بگیر چیتان پیتان کن بروخوشحالشون کن🌷♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

منم دماغم شده عین دماغ دلقکا😂😂قرمز و زخم. مبسوزه😬پسرمم همش اویزونه. میخوام سر به بیابون بذارم😵😵

بالم لب اگه داری بزن روی اون قسمتا، شب بزنی صبح کاملا ترمیم میشه

خواهرم بعد جراحی بینیش به توصیه دکتر بالم لب می زد به جای بخیه هاش و واقعا عالی بود.

من وقتایی که دور ناخن هام خشک میشه هم می زنم

از این کاسه ایا مارک وازلین دارم

دو ساله به همه جا می مالم تموم نمیشه😆😂

عزیزم شما که خیلی حواستون هست خواستم بگم سامیه که پیام پاک شده رو ریپلای کرده، اول پیامه رو اون بالا ...

اره منم الان خوندم 

سامیه ریپلای کردن دو خط اول نوشته اون خانم مونده که فامیلی سامیه هم هست 

ماه پیش قبض آب ما پونصد اومد بعد فهمیدیم آب طبقه بالایی هم به آب ما وصله. رفتیم درست کردیم. پولشم نص ...

مآه پیش من یه وسیله برقی خریدم

اونو تو پیک مصرف  استفاده کردم 

المنت داره فکر کنم اون مصرف خیلی بالایی داره 

وگرنه برق ما هم نرمال میومد 

ما هم از این مدل آدمها داریمبعضی ها ظاهر رو حفظ میکنن بعضی ها هم واقعا الکی خوشن مثلا یکی از اقوام ش ...

دقیقاااا میدونم چی میگی😂😂

والا خوشلحالشون 

اونوقت من 🥴

البتع شکر گزارم ولی باید رضایتم از زندگیم خودم و بچه هام بیشتر باشع

وااای بچه هام 😢بخدا که اصلااااا قدرشون رو نمیدونم 

من کم تحملم بچه هام شیطوونن ولی خیلی باادب و باشعور با معرفت 

اصلا میرم بیرون یا مهمانی بچه همس شون می بینم تازه می فهمم بچه هام چی ان 😍

تازه می فهمم تو همین سنشون هم حجب و حیا دارن و واقعی مودبن

منظورم از واقعی مودب میدونی چیه؟؟دیدی جدیدن بچه ها رو فقط یاد دادن قشنگ صحبت کنن 

بگن لطفا مرسی ممنون 

ولیییی با همین لطفا و فلان چقد پررو رو مخن؟؟؟؟

چقد درخواست های بیجا و پررو بازی دارن؟؟؟

اره بخدا طرز فکرا و سبک زندگی خیلی متفاوته ولی بعضیا بهت انگ میزنن. کلا بعضیا انگار نمیتونن سکوت کنن ...

خاااااک😡شکم آویزون افتخار داره🥴

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بالم لب اگه داری بزن روی اون قسمتا، شب بزنی صبح کاملا ترمیم میشهخواهرم بعد جراحی بینیش به توصیه دکتر ...

چه جالب،منم دورناخنام گاهی پوست پوست میشه،امتحان کنم🌷♥️

بالم لب اگه داری بزن روی اون قسمتا، شب بزنی صبح کاملا ترمیم میشهخواهرم بعد جراحی بینیش به توصیه دکتر ...

دیفن من عاشق روغن کاری خودمم 😅

وازلین عالیه تموم بشو هم نیس 

مال من سالهااااس پابرجا و قدرتمند مونده😁

من پوست و موهام خشکه دوس دارم همش روغن و کرم و آبرسان بمالم به خودم 

آرامش میگیرم

یها تو عمه بلده تاپبک مایی😘😘یکی ندونه چندسالته فکر میکنه یه زن ۶۰ساله باتجربه ای همش فکر میکنم تو ...

عزیز دلمی

اره اوج غصه خوردن من فقط یه روز گریه کردن بانعره اس🤣ازهموناکه آدم دوروزه کورمیشه😁

بعدش دیگه(باعرض معذرت) ....لق دنیا وآدماش😅