2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398294 بازدید | 77553 پست
جآری من رفته بود از کوچه برلن یدونه لباس از مد افتاده خریده بودچه پزی میداد تو عروسی پوشید همه شوکه ...

امیدوار جان باور میکنی مشکل من تواضع بیش از حدمه 

یعنی همش عامدانه سعی میکنم اینقد متواضع نباشم ولی نمیتونم 

اصلا آدم خاصی نیستم پولدار هم ابدا نیستم ولی نمیتونم بد بخورم و بد بپوشم 

باورکن این چندوقت که از نظر خودم خوب زندگی نکردم میخام بمیرم 😅

اصلا هم بخدا خیلی خاص نمیدونم خودمو اصلاااا ابدااا 

ولی دیگه بعضیا خییییلی رومخن

یجوری از خودش و زندگیش و لباسش تعریف میکنه که ...

جالبه بعد همین تواضع بیش از حد و تنزل خودم در حد اونها باعث شاخ شدنشون برا خودم میشه😂

هی با خودم یاداوری میکنم بابا یکم خودتو بگیر نمیشه که نمیشه 

ن بابا میبینی رفته رفته گرون ترم میکنن😡اینجابعضیا یه کارایی میکنن ک مجانی میفته براشون،من یبار گفتم ...

اینجام اینه

میگن برق امام یا گاز امام 😄

سالی یکبار جریمه میدن باز مجانی استفاده میکنن

ببین رو ب رو ما همیشه اون محل برق داره

کل شهرک خاموش اونجا برق دارن 😄 همه برق امام 😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزمانشاالله بهتر بشیمریضیه بدیه طول درمانش زیادهمن از دیشب احساس سرگیجه دارمامروز خیلی زیادتر شده ...

من سرما خوردم. این ویروس جدیده نیست. 30 ساله اینجوریم. تو دوران سرما خوردگی فقط ابریزش چشم و بینی. انقدر که گاهی امپول ابریزش میزنم. قرصم میخورم. قطره هم میریزم. 😬

امیدوار جان باور میکنی مشکل من تواضع بیش از حدمه یعنی همش عامدانه سعی میکنم اینقد متواضع نباشم ولی ن ...

اینا طبل تو خالی هستن

باید رهاشون کرد

حالا من چند باری از اینکه به نقطه امن از نظر خودم رسیدمو گفتم

الان میگم نکنه فکر کنن پز دادم 😆😅😅😅

والا همیشه همین جام گفتم چیز خاصی نداریم 

من سرما خوردم. این ویروس جدیده نیست. 30 ساله اینجوریم. تو دوران سرما خوردگی فقط ابریزش چشم و بینی. ا ...

مهسا یافتم چاره تو🤩 برا آبریزش یدونه عناب بزن سرچنگال یا سیخ بگیر رو شعله کامل بسوزه ،اون بوشو بکش تو بینی،قطع میشه تضمینی😎

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عزیزمانشاالله بهتر بشیمریضیه بدیه طول درمانش زیادهمن از دیشب احساس سرگیجه دارمامروز خیلی زیادتر شده ...

راستی ممنون. انشالله سما هم وگدرگیر نشدی. خیلی مواظب باش. تا مطمئن نشدی پیش پدرتون نرین. 

امروز پسرم بدون نهار رفت مدرسه 😭

من دارم دیووونه میشم 

اون رفت من چقد نشستم گریه کردم 

دندونش درد گرفت نتونس بخوره گفت یه غذای نرم و آبکی میخام دیگه وقت نبود براش درست کنم 

عصبی شدم دعواشون کردم رفتن مدرسه😭😭😭

راستی ممنون. انشالله سما هم وگدرگیر نشدی. خیلی مواظب باش. تا مطمئن نشدی پیش پدرتون نرین.

خداروشکر که ویروس رو نگرفتی

نه نرفتم پیشش، فعلا لرزم خوب شده

بعدازظهر ببینم ادامه داشته باشه میرم دکتر

انشاالله بهتر باشی

مهسا یافتم چاره تو🤩 برا آبریزش یدونه عناب بزن سرچنگال یا سیخ بگیر رو شعله کامل بسوزه ،اون بوشو بکش ...

یها تو عمه بلده تاپبک مایی😘😘

یکی ندونه چندسالته فکر میکنه یه زن ۶۰ساله باتجربه ای 

همش فکر میکنم تو خیلی دختر زرنگ و باعرضه ای هستی 

از اونا که نمی شینه غصه بخوره 

برا هرچیزی یه راهکار داره و سریع انجامش میده

امروز پسرم بدون نهار رفت مدرسه 😭من دارم دیووونه میشم اون رفت من چقد نشستم گریه کردم دندونش درد گرفت ...

عزیزم🫂

اشکال نداره اگه گرسنه بشه حتما تو مدرسه یه چیزی میخوره،ناراحت نباش،

عوضش پاشو ی سوپ خوشمزه درست کن وقتی برگشت بخوره😋😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اینا طبل تو خالی هستنباید رهاشون کردحالا من چند باری از اینکه به نقطه امن از نظر خودم رسیدمو گفتمالا ...

نه نه منظورم فیس و افاده  الکی نیس که میدن واقعا همینجور فکر میکنن

منظورم رضایتشون از وضع موجوده 

همه چیز براشون خوبه 

خیلی قدر خودشون و داشته هاشون رو میدونن 

چیزایی که از نظر من اصلا خوب نیس 

نمیدونم شاید من پرتوقعم 

مثلا چنان از شوهرش استوری عاشقانه میزاره که من فقط دلم براش میسوزع 

شوهرش جوریه که من حتی یک ثانیه تحملش نمیکنم بی نهایت بداخلاق و بددهن 

عزیزم🫂اشکال نداره اگه گرسنه بشه حتما تو مدرسه یه چیزی میخوره،ناراحت نباش،عوضش پاشو ی سوپ خوشمزه درس ...

براش دوتاکیک و شیر کاکائو گذاشتم با دوتا پرتقال 

ولی ناراحت رفت مدرسه 

من خیییلی دیووونه م الکی الکی خودمو اذیت میکنم دلم میسوزه 

بچه هامم خیییلی حساس و عاطفی 

ساعت۴هم جلسع اولیاس من حالم خوب نیس نمیتونم برم 

نرم هم ناراحت میشن 😢

همین که رفت براش قلم بار گذاشتم من تو قلم نخود هم میریزم 

مثل خورشت میشه خیلی دوس داریم

منماصلا آدم جرات نداره حذف بزنههر چی بگی یه چیزی ازش درمیادمن اون سری در مورد پول برق گفتم که کم میا ...

اره بخدا طرز فکرا و سبک زندگی خیلی متفاوته ولی بعضیا بهت انگ میزنن. کلا بعضیا انگار نمیتونن سکوت کنن و چیزی نگن

هفته پیش با خانواده همسر رفتیم بیرون یه چیزی پیش اومد یکیشون برگشت بهم گفت خسیس. خیلی بهم برخورد به همسر گفتم دیگه باهاشون بیرون نمیرم به هیچ وجه. کلی تخمه و گردو و میوه بردیم کوفت کردن. خودشون دو تا چیپس و پفک با خودشون آوردن بعد به ما میگن خسیس. بعد من و همسرم لاغریم اونا همشون شکم ها اویزون حس برتری میکنن و مثلا فکر میکنن ما خیلی کم میخوریم یا اصلا نمیخوریم! درصورتی که ازونا بهتر و باکیفیت تر میخوریم و خداروشکر سالم تر هم هستیم